Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Pes6 Na Www.pesleague.pl
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
maciek_pl
Przeglądałem stronke i widze że chyba nie macie swojej ligi wiec:
Zapraszam wszytkich do naszej ligi smile.gif www.pesleague.pl
A oto kilka słów o lidze!!!!!!!

Rozgrywki składają się z kilku części:

Liga
Puchar Ligi
Liga Mistrzów
Puchar UEFA
Mistrzostwa Świata
Sparingi (tzw. challenge)
Wyniki wszystkich spotkań rozgrywanych w ramach systemu są rejestrowane i przechowywane. Na podstawie wyników tworzony jest ranking graczy. Czas trwania jednego sezonu ligowego to 2 miesiące ( 8 tygodni ). Ranking jest tworzony na podstawie wyników gracza z ostatnich 3 mięsięcy. Nie ma obowiązku uczestnictwa w lidze, można jedynie rozgrywać mecze towarzyskie i na tej podstawie być klasyfikowanym w rankingu. Mecze ligowego są punktowane zawsze w ten sam sposób na podstawie klasy rozgrywek. Punktacja za mecz pucharowy jest ustalana na podstawie fazy pucharu w ramach której rozgrywane jest spotkanie. Punktacja w meczach towarzyskich ustalana jest jedynie na podstawie pozycji graczy w rankingu. Więcej szczegółow dostępnych jest w regulaminie.

Zapraszam serdecznie:)

PS. Jeżeli uraziłem administratora strony tym postem serdecznie przepraszam i prosze o usuniecie smile.gif
maciek_pl
Może tylko powiem, że nasz liga organizoała PGA w Poznaniu. Jest najwieksa w Polsce - ponad 800 uczestników. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania GG 6016495 smile.gif

Pozdrawiam smile.gif tez macie fajna stronke smile.gif niektóre artykóły są super
maciek_pl
są jeszcze wolne miejsca smile.gif wiec zapraszam smile.gif
siano
Cos slabe zainteresowanie, panie Macku wink.gif

Sklec jakis tekst, umieszcze w newsach.
Bushmen
hm, zapisalem sie do tej ligi. Moim zdaniem wieje tam amatorszyzna biggrin.gif ogolnie, duzo ludzi, dlugie terminy na rozgrywanie meczow, troche jak w burdelu ;D moze teraz tak jest, ale jak sie rozkreci bedzie troche lepiej smile.gif z io widzlaem tam Pyre z Poznania tej.
maciek_pl
własnie nie wszytko jest na porzadku...my dajemy rowne szanse nowym graczom.wszytkich chetnych podzililismy na grupy 6 osobowe ... a potem będziemy robic ligi na podstawi punktów......

dalej mozemy grac wyzwania kazdy z kazdym i dostejamy punkty...

wszytko jest w porzadku

a tak apropo jak by była amatorka to bysmy jako PIERWSU W POLSCE NIE ORGANIZOWALI NA PGA PES6!!!!!!!NASZA LIGA JEST NAJWIEKSZA I ZNANA W EUROPIE
Damian
Najwieksza w Europie?Moim zdaniem wiecej osob gra na pes.com.pl, ale ja sie nie znam wink.gif
StraY
QUOTE(Bushmen @ Dec 4 2006, 17:15:55) [snapback]101479[/snapback]

z io widzlaem tam Pyre z Poznania tej.

jestem jestem tongue.gif ale slabo mi idzie przeciwko tym interom tongue.gif
maciek_pl
QUOTE(Damian @ Dec 5 2006, 16:38:05) [snapback]101708[/snapback]

Najwieksza w Europie?Moim zdaniem wiecej osob gra na pes.com.pl, ale ja sie nie znam wink.gif

chodzilo mi, że jest znan w europie!!!!!!a czy najwieksza napeweno pes4 tak była a teraz pes6 wiec sie dopiero zaczyna. Ale powiem tak, że oni mają 5 lig a my mamy podan 8!!!!!! i sa moim zdaniem lepsze zasady, lepszy system wpisywania wyników i mozan grac wyzwania smile.gif sa tez wszytkie rozgrywki smile.gif
StraY
sa tez wszytkie rozgrywki

jedno z glupszych zdan jakie mozna napisac tongue.gif wszystkie to troche duzo :]

maciek_pl
QUOTE(StraY @ Dec 6 2006, 20:09:14) [snapback]101937[/snapback]

jedno z glupszych zdan jakie mozna napisac tongue.gif wszystkie to troche duzo :]

to pokaz mi lige która ma:
MŚ, ME. Uefa, LM , Ligi. Puchary, Superpuchar, także bez komentarza pozostawie....
StraY
zle mnie zrozumiales, mowisz, ze macie wszystkie rozgrywki, a gdzie macie puchar narodow afryki, 4 lige niemiecka, itp wink.gif w ta strone mi chodzilo, czyli deklarowanie ze macie wszystkie rozgrywki jest troche zgubne bo zawsze ktos wam moze wytknac, ze klamiecie wink.gif co nie zmienia faktu, ze stanowicie jedna z wiekszych polskich aktywnych spolecznosci grajacych w pro evo wink.gif
maciek_pl
QUOTE(StraY @ Dec 7 2006, 20:35:57) [snapback]102091[/snapback]

zle mnie zrozumiales, mowisz, ze macie wszystkie rozgrywki, a gdzie macie puchar narodow afryki, 4 lige niemiecka, itp wink.gif w ta strone mi chodzilo, czyli deklarowanie ze macie wszystkie rozgrywki jest troche zgubne bo zawsze ktos wam moze wytknac, ze klamiecie wink.gif co nie zmienia faktu, ze stanowicie jedna z wiekszych polskich aktywnych spolecznosci grajacych w pro evo wink.gif

a miał byc puchar narodów afryki tongue.gif ale w pes4 smile.gif
pozdro smile.gif i zapraszam do ligi
Gregor
To ja wyraże swoje krótkie zdanie na temat tej ligi bo grałem tam troche w pes4. Potwierdzam, że liga jest bardzo duża i ciekawa, tylko czasem niektórzy użytkownicy robią takie przekręty, że głowa mała:). Mało tego , często tacy użytkownicy mimo niezbitych dowodów nie byli karani, aczkolwiek grałem tylko w lidze pes4 nie wiem jak było w przypadku pes5 czy będzie pes6. Zresztą daaaaawno tam nie byłem.
maciek_pl
QUOTE(Gregor @ Dec 8 2006, 13:52:24) [snapback]102155[/snapback]

To ja wyraże swoje krótkie zdanie na temat tej ligi bo grałem tam troche w pes4. Potwierdzam, że liga jest bardzo duża i ciekawa, tylko czasem niektórzy użytkownicy robią takie przekręty, że głowa mała:). Mało tego , często tacy użytkownicy mimo niezbitych dowodów nie byli karani, aczkolwiek grałem tylko w lidze pes4 nie wiem jak było w przypadku pes5 czy będzie pes6. Zresztą daaaaawno tam nie byłem.

smile.gif wprowadzilismy klika nowsci: i nie ma takich akcji, zostało wyrzonych kilka osob z ligi i jest spokó i juz nie mozna robić przekrętów...bo mamy......tajemnica smile.gif
Gregor
Hmmm...chyba tam zajrze i naprawde sprawdze co sie zmieniło. Mógłbyś mi podać jakiś link do aktualnego rostera do we8;>??
maciek_pl
QUOTE(Gregor @ Dec 8 2006, 14:55:14) [snapback]102172[/snapback]

Hmmm...chyba tam zajrze i naprawde sprawdze co sie zmieniło. Mógłbyś mi podać jakiś link do aktualnego rostera do we8;>??

o do rostera nie mam na we ale wiem ze mamy do pes4 smile.gif
jak cso zapraszam na www.pesleague.pl dziła faq i downloads smile.gif a jak cos to pisz na gg 6016495 smile.gif
i startujey z pes6

jak by ci cos stronka nie chodziła uzyj firefoxa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.