Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Baku
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
BAKU
Jestem tu nowy i tak wogóle to zaczęłem robi twarze, Prosze o ocene. MURAWSKI I POLAKOWSKI SĄ Z REGI-MERIDY TRZEBIATÓW
Ziemniak201
Najlepszy Błaszcztkowski reszta słaba sad.gif
Mortin
cieniutko, ale takie sa poczatki.. na przyszlosc wrzucaj screeny na forum poprzez jakis serwer uploadujacy zdjecia typu www.imageshack.us albo tinypic.com i w formacie *.jpg
pozdro
BAKU
A co powiecie na Riberiego?
QUOTE(Mortin @ Nov 28 2006, 19:40:49) [snapback]100855[/snapback]

cieniutko, ale takie sa poczatki.. na przyszlosc wrzucaj screeny na forum poprzez jakis serwer uploadujacy zdjecia typu www.imageshack.us albo tinypic.com i w formacie *.jpg
pozdro

Czytasz ty {Baku} czasem posty? Mortin napisał jak dawać obrazki na serwery uploadujące, i w *.jpg ph34r.gif

A gdyby nie podpis to bym nie poznał że to Ribery. Masakrycznie słaby. BMP do bani, a model nie tknięty.
BAKU
QUOTE(alter @ Dec 1 2006, 23:15:14) [snapback]100997[/snapback]

Czytasz ty {Baku} czasem posty? Mortin napisał jak dawać obrazki na serwery uploadujące, i w *.jpg ph34r.gif
A gdyby nie podpis to bym nie poznał że to Ribery. Masakrycznie słaby. BMP do bani, a model nie tknięty.

To ty chyba niewiesz jak wyglada Ribery cieciu.
Pelas
ojojo dziecko neo uważaj . On tylko twoją twarz dzieciaku skomentował
don rxf
Co sie od razu rzucasz ?:-/ Widać ze twarz bardzo słaba, a ty juz z wyzwiskami wyskakujesz.
norek
QUOTE(BAKU @ Dec 1 2006, 23:22:49) [snapback]101001[/snapback]

To ty chyba niewiesz jak wyglada Ribery cieciu.

Ja wiem jak wygląda. Napewno nie tak jak ten zrobiony przez Ciebie.
Łap 40 % ostrzeżenia.
BAKU

Sorka,ale mi sie wydawalo ze twarz jest dobra.(bo nadal mysle ze jest).Jeszcze zrobie kilka twarzyczek to zobaczycie co potrafie.
Mortin
szczerze? gowniany ten ribery i wiecej samokrytyki...
Karol Johnn
bardzo slaby ten ribery i wrzucaj skriny na http://www.imageshack.us/
pzdr
BAKU
Narazie nie mam czasu wrzucic na serwera tych fotek. Wiem, ze sa niedopracowane.Mówcie co poprawic.pzdr.
BAKU
EJ może by tak ktoś powiedzial coś na temat moich ostatnich twarzy?
Ja powiem, że nie mam ochoty ściągać plików BMP aby je ocenić.

Zobaczylem jedynie Marcinkiewicza, i bardzo słaby. Samo wklejenie zdjecia na BMP nie wystarczy aby twarz była dobra.
norek
QUOTE(BAKU @ Dec 2 2006, 23:02:59) [snapback]101183[/snapback]

EJ może by tak ktoś powiedzial coś na temat moich ostatnich twarzy?

Jest taka strona jak imageshack.us i wrzucaj tam foty i prezentuj to w taki sposob jak inni robia bo poprostu nie chce mi sie klikac w linki. Wole jak odrazu widze kto cos ma do przekazania.
BAKU
dzieki za porade
BoBaN
wszystkie 3 ostatnie twarze liche, najgorszy ribery. Przykro mi że nie jestem oryginalny ale taka jest prawda. Praca Praca jeszcze raz Praca!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.