Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nazwiska Zawodników Podczas Meczów.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Socrates
Witam
Po długiej walce poddałem się i dlatego pytam Was.
Czy w PES6 podczas meczów online można grać widząc nad zawodnikami ich nazwiska?
W grze offline mam dwie opcje: numer gracza (przy wszystkich zawodnikach mam jedynki) lub nazwa gracza lub zawodnika (nie pamiętam dokładnie)(tu są nazwiska zawodników). W online natomiat mam nad każdym swoim zawodnikiem mój login z gry tzn. np. Kowalski a u przeciwnika widzę nad jego każdym zawodnikiem jego login.
Jest możliwość żeby tak jak w PES5 były nazwiska zawodników podczas gry online? Jeżeli tak to w jaki sposób i gdzie można to ustawić. Naprawdę wydaje mi się że szukałem wszędzie i nie znalazłem.
Druga sprawa (mniej ważna) to będąc w swoim pokoju, wchodzi do mnie gracz i chciałbym sprawdzić jego profil przed podjęciem decyzji o grze. Jest taka możliwość?
Dziękuję wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam
maciek_ssi
Nie da rady.
Socrates
No to kicha. sad.gif
Czyli jedną mozliwością jest oglądanie swojego loginu nad każdym zawodnikiem? Już wolałbym widzieć te jedynki na każdym w grze online.
No nic, dzięki za odpowiedź.
maciek_ssi
Nie wiem, czy to rozwiązanie sprawdziłoby się w pojedynkach 2vs2 (na jednej maszynie), bo takiego czegoś nie praktykowałem na konsoli, czy tez PC.
W online sprawa wygląda inaczej, a to dlatego, że łatwiej jest znależć partnera. Wiemy też, który z naszych rywali np. nas kryje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.