Hej witam.
Pojawił się update do patcha wolfa 3.0. Jescze nie mam pojęcia co daję ten nowy 3.25 ale jak tylko ściągnę to napiszę. Tu macie linka:
http://files.filefront.com/SEARCH/;3776556...;/fileinfo.html
Bawcie się dobrze na Sylwestrowych balach tylko nie przesadźcie że byście dali radę biegać po boisku. Pozdrawiam. 3majcie się cieplutko.
No tak już wiem. Ten plik dodaje nam te nowe piłki. Nie trzeba nic kąbinować, więc ściągajcie i cieszczie sie nowymi gałkami.
Young_KSC
Dec 31 2004, 11:33
Nie tylko nowe piłeczki ale także nowe buciki

No tak i stadiony też jak mogłem nie zauważyć. Zmienione jest prawie wszystko w pliku 0_tex.asf. Pozdròwki.
lualua
Dec 31 2004, 14:01
Ale chyba nie trzeba od nowa instalki robić? I czy jak wrzuce ten nowy 0_tex to w już zaczętym ML wszystko to nowe będzie?
Wystarczy tylko zamienić ten plik i wszytko będzie grało

to znaczy będziesz mògł dalej grać w ML. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!
Widzieliście zaśnieżony stadion w pesie??? A myślałem że w tej grze już mnie nic nie zaskoczy. Pozdrawiam!!!! Do siego roku!!!!!!!!1
walczu
Dec 31 2004, 19:59
Ludzie nauczcie sie edytowac posty, a nie dodawać nowe jeden po drugim
A ktoś mi wytłumaczy dlaczego ten patch zajmuje 314 mb a nie 311? zastępuję mòj stary plik i wyrzuca mnie do wina.... coś tu kurwa nie gra... :?
Super poprawka ! hula elegancko piły sa wyrombiste ..Mam pytanie - ktòry ten stadion jest zasnieżony ? oraz czy moge zmienic nazwy piłek ..NP nie chce miec Plain tylko chce miec..Ole Blue tak jak pokazywał Pavlo$
Odpowiedz na twoje pytanie Vadim, znajduje się
tutaj
za duze spozycie alkoholu chyba Wam sie udziela, i niczego nie szukacie ;P
Nie bo wiekszosc uzytkownikow to lenie i istoty, ktore zamiast po rozum staly po ladna facjate (oczywiscie nie kazdy dostal)
Zaśnieżony stadion trafił mi się na olimpijskim w Monachium, ale chyba trzeba mieć włączone wejściowe intro nie wiem czemu ale tak jest. Jeżeli chodzi o piłki to chyba nic się nie da zrobić. A jest jeszcze komplet strojòw w formacie .bin nie wiem czy to są inne stroje ale wtedy nie terzeba kożystać z kitservera. Oto link:
http://files.filefront.com/SEARCH/;3766162...;/fileinfo.html
Odpalacie ASF exploler, wgrywacie e_tex.asf i wrzucacie wszystkie naraz komendą import folder. Pozdrawiam.
Trzymajcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorki mam pytanie jeszcze jak wstawić jakiś obrazek przy swoim loginie. Bo nie mogłem tego nigdzie znaleźć w ustawieniach profilu??? Dzięki z gòry!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.