Destro
Nov 25 2006, 19:27
Czytam tak sobie te debilne historyjki Wielkiego Konia i jest w nich jedna bardzo śmieszna rzecz. Tą rzeczą są OWCZYWIśCIE Wasze debilne komenty odnośnie ich... Przecież właśnie to ten koleś chciał od Was wydusić, a Wy, udając zajebistych kolesi, którzy wszystko wiedzą, chcieliście się wywyższyć swą jakże "nadzwyczajną" inteligencją i poniżyć go. Cóż... Nie wyszło Wam to za bardzo. Zamiast tego, robicie z siebie debili. Najlepszy był już tekst Bartosza05, o tym, że Wielki Koń jest pewnie tylko odważny na forum, a tak cichutki i zakompleksiony. Człowieku, założę się, że Ty taki jesteś cichutki i zakompleksiony. Udajesz tylko kogoś, kim nie jesteś, próbujesz się wywyższyć. Za ten skromny tekścik dostaję bana u Wszechwiedzącego Pana Admina Norka, Który Jest Wiecznie Wszystkim Zbulwersowany. To by było na tyle... Więcej mnie na tym forum nie zobaczycie. Aha, jeszcze jedno (tak, żebyście mogli mnie wyzywać i podniecać się niesamowicie), jestem userem pro-evo.pl. Może i macie nas za debili, ale w tej sytuacji udowodniliście, że może być zupeł nie na odwrót. Ciao!
jastrzab
Dec 10 2006, 12:57
dopiero wpadłem na ten temat i odrazu chce zaznaczyc, ze to jakies nieporozumienie
czytaj 2 pierwsze posty na tej stronie
http://board.issonline.pl/index.php?showto...5274&st=160