Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy! Gdzie Wgrywac Patche I Stadiony?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
mdk66
Siemka. Jestem Marcin i mam problem z używaniem patchu "Bundesliga Patch" i Stadionow. Powiedzcie mi prosze gdzie to trzeba rozpakowac. Jakby co to mam PES 6 zainstalowanego w folderze D:/Gry/PRO EVOLUTION SOCCER 6 . Prosze o szybką pomoc!! sad.gif
mdk66
Ale wy jestescie wiecie co? Tyle osob weszlo na post i nikt nie zna odpowiedzi?? Ale jestescie!
Dominoz
Po prostu masz full info o tym na forum...
Poszukaj lepiej.
mdk66
QUOTE(Dominoz @ Nov 25 2006, 16:29:14) [snapback]100088[/snapback]

Po prostu masz full info o tym na forum...
Poszukaj lepiej.

ALe wez napisz plisss
Dominoz
Tu masz wszystko dzieciaku...: http://board.issonline.pl/index.php?act=Search&f=15
mdk66
trzeba sciagnac jakis tam program tak??
mdk66
no wezcie napiszcie bo ja nie wiem dopiero teraz zaczelem grac w pesa i nie umiem patchow wgrywac a wiem ze sa!

sonda
BoBaN
QUOTE(mdk66 @ Nov 25 2006, 17:30:34) [snapback]100111[/snapback]

no wezcie napiszcie bo ja nie wiem dopiero teraz zaczelem grac w pesa i nie umiem patchow wgrywac a wiem ze sa!

Kolo nie rób syfu, dostałeś linka i jeszcze pierdoly piszesz. poczytaj troche to sie wszystkiego dowiesz. poza tym patchy jeszcze dobrych na pesa6 nie ma a stadiony mozesz wgrac razem z nowyk kitserverem.
www.issonline.pl w downloads poszukaj najnowszego kitservera i stadionów osobno i wszytko.
mdk66
QUOTE(BoBaN @ Nov 25 2006, 17:37:03) [snapback]100113[/snapback]

www.issonline.pl w downloads poszukaj najnowszego kitservera i stadionów osobno i wszytko.

No dzienks moze sobie poradze:) A ja znalazlem Bundesliga patch i mi nie pierdol ze nie ma patchow !

SPOKO LUDKI tutaj są. Chyba jush czaje jak używać tego kitservera. Jak cios to bede czekal na pomoc, ale wszystko w tym poscie tongue.gif
Dominoz
1. Masz o tym full informacji na forum...
2. Nie pisz posta pod postem.
3. Rusz glowa i naucz sie szukac...
mdk66
spoko, mam juz kitserwera i nawet bundeslige tyko jak teraz zrobic zeby mi stadiony chodzily?? mam naprzyklad St. Denis i co z tym zrobic??
Dominoz
Do cholery mowie masz full o tym na forum!!!

Przy wyborze kitsow wciskasz Page Down/Up i wybierasz czy chcesz wybierac pilki, stadiony czy co...

Jak najedziesz na pilki, to zmieniasz je klawiszem B.
A stadiony zmieniasz klawiszami 9 i 0...Dotarlo?
mdk66
niom. tylko sie nie denerwuj oki. jestem dopiero poczatkujacy w pesie i rzeczach z nim zwiazanych smile.gif
Dominoz
QUOTE(mdk66 @ Nov 25 2006, 18:59:19) [snapback]100149[/snapback]

niom. tylko sie nie denerwuj oki. jestem dopiero poczatkujacy w pesie i rzeczach z nim zwiazanych smile.gif

A co za problem poszukac?
Wiesz ile jest tematow o KitServerze?
mdk66
kazdy glupi wie jak sie wybiera piłki, stadiony itp. ale ja sie pytam jak zrobic, zeby miec nowe stadiony!!
Dominoz
Kopiujesz caly folder ze stadionem (w nim masz full folderow) do folderu STADIUMS w KS.
cedzik
koledzy mam problem biore kopiuje caly folder ze stadionem wklejam do folderu stadiums i dupa nie ma go w grze i mam pytanie jak zrobic zeby ten stadion byl w grze.
Stinger
CYTAT(Dominoz @ Nov 25 2006, 17:58) *
Przy wyborze kitsow wciskasz Page Down/Up i wybierasz czy chcesz wybierac pilki, stadiony czy co...

Jak najedziesz na pilki, to zmieniasz je klawiszem B.
A stadiony zmieniasz klawiszami 9 i 0...Dotarlo?

Dotarło ? przepraszam za powtórke ale inaczej sie nie da smile.gif
cedzik
to zmieniam tam w grze klawiszami ale niema wogole tych stadionow w grze co wrzucilem do folderu "stadiums''
kajoj20
a masz w ogóle plik map.txt?? cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.