Siemka. Jestem Marcin i mam problem z używaniem patchu "Bundesliga Patch" i Stadionow. Powiedzcie mi prosze gdzie to trzeba rozpakowac. Jakby co to mam PES 6 zainstalowanego w folderze D:/Gry/PRO EVOLUTION SOCCER 6 . Prosze o szybką pomoc!!
Ale wy jestescie wiecie co? Tyle osob weszlo na post i nikt nie zna odpowiedzi?? Ale jestescie!
Dominoz
Nov 25 2006, 15:28
Po prostu masz full info o tym na forum...
Poszukaj lepiej.
QUOTE(Dominoz @ Nov 25 2006, 16:29:14) [snapback]100088[/snapback]
Po prostu masz full info o tym na forum...
Poszukaj lepiej.
ALe wez napisz plisss
Dominoz
Nov 25 2006, 15:47
trzeba sciagnac jakis tam program tak??
no wezcie napiszcie bo ja nie wiem dopiero teraz zaczelem grac w pesa i nie umiem patchow wgrywac a wiem ze sa!
sonda
QUOTE(mdk66 @ Nov 25 2006, 17:30:34) [snapback]100111[/snapback]
no wezcie napiszcie bo ja nie wiem dopiero teraz zaczelem grac w pesa i nie umiem patchow wgrywac a wiem ze sa!
Kolo nie rób syfu, dostałeś linka i jeszcze pierdoly piszesz. poczytaj troche to sie wszystkiego dowiesz. poza tym patchy jeszcze dobrych na pesa6 nie ma a stadiony mozesz wgrac razem z nowyk kitserverem.
www.issonline.pl w downloads poszukaj najnowszego kitservera i stadionów osobno i wszytko.
QUOTE(BoBaN @ Nov 25 2006, 17:37:03) [snapback]100113[/snapback]
www.issonline.pl w downloads poszukaj najnowszego kitservera i stadionów osobno i wszytko.
No dzienks moze sobie poradze:) A ja znalazlem Bundesliga patch i mi nie pierdol ze nie ma patchow !
SPOKO LUDKI tutaj są. Chyba jush czaje jak używać tego kitservera. Jak cios to bede czekal na pomoc, ale wszystko w tym poscie
Dominoz
Nov 25 2006, 17:06
1. Masz o tym full informacji na forum...
2. Nie pisz posta pod postem.
3. Rusz glowa i naucz sie szukac...
spoko, mam juz kitserwera i nawet bundeslige tyko jak teraz zrobic zeby mi stadiony chodzily?? mam naprzyklad St. Denis i co z tym zrobic??
Dominoz
Nov 25 2006, 17:54
Do cholery mowie masz full o tym na forum!!!
Przy wyborze kitsow wciskasz Page Down/Up i wybierasz czy chcesz wybierac pilki, stadiony czy co...
Jak najedziesz na pilki, to zmieniasz je klawiszem B.
A stadiony zmieniasz klawiszami 9 i 0...Dotarlo?
niom. tylko sie nie denerwuj oki. jestem dopiero poczatkujacy w pesie i rzeczach z nim zwiazanych
Dominoz
Nov 25 2006, 18:04
QUOTE(mdk66 @ Nov 25 2006, 18:59:19) [snapback]100149[/snapback]
niom. tylko sie nie denerwuj oki. jestem dopiero poczatkujacy w pesie i rzeczach z nim zwiazanych

A co za problem poszukac?
Wiesz ile jest tematow o KitServerze?
kazdy glupi wie jak sie wybiera piłki, stadiony itp. ale ja sie pytam jak zrobic, zeby miec nowe stadiony!!
Dominoz
Nov 25 2006, 18:26
Kopiujesz caly folder ze stadionem (w nim masz full folderow) do folderu STADIUMS w KS.
cedzik
Nov 23 2009, 23:03
koledzy mam problem biore kopiuje caly folder ze stadionem wklejam do folderu stadiums i dupa nie ma go w grze i mam pytanie jak zrobic zeby ten stadion byl w grze.
Stinger
Nov 23 2009, 23:57
CYTAT(Dominoz @ Nov 25 2006, 17:58)

Przy wyborze kitsow wciskasz Page Down/Up i wybierasz czy chcesz wybierac pilki, stadiony czy co...
Jak najedziesz na pilki, to zmieniasz je klawiszem B.
A stadiony zmieniasz klawiszami 9 i 0...Dotarlo?
Dotarło ? przepraszam za powtórke ale inaczej sie nie da
cedzik
Nov 24 2009, 15:24
to zmieniam tam w grze klawiszami ale niema wogole tych stadionow w grze co wrzucilem do folderu "stadiums''
kajoj20
Nov 25 2009, 15:13
a masz w ogóle plik map.txt??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.