Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Lysy91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Lysy91
witam serdecznie :] wykonałem twarz Luisa Figo , jest to pierwsza moja praca ale sądzę że niezle mi poszło , toche czasu przy niej spędziłem ;]
IPB Image
nie czekam na oceny albo złośliwe komentarze , czekam tylko na propozycje popraw ;] pozdro smile.gif

Jeżeli ktoś chciałby zassac facjate to zapodaje lina
Download - Plik Bin & Screen

P.S - troche nieaktualne włosy ale jak tylko się naucze zrobie nowe ;]
Messi
Wedlug mnie bmp jest zajasne
Karol Johnn
QUOTE(bartosz05 @ Nov 25 2006, 03:39:41) [snapback]99940[/snapback]

gowno cale zrobiłes, bmp do bani wlepiłeś na model od konami i myślisz ze jesteś dobry huh.gif
zrob piłkarza, ktory nie ma modelu

Porylo cie calkiem?

Figo jak na pierwszy raz dobry, zmniejsz kontrast i bedzie dobrze
pzdr
Lysy91
ej koles ( bartosz05) ja nie wklejałem nic z konami <lol2> sam wszystko robiłem mam zdjęcie z którego korzystalem , Projekt.PSD , bmp i inne ;] żal ci dupe sciska co ? :>

Poprawiłem Figulca tongue.gif wlosy coprawda niemojej robboty ale lepsze takie niz te krótkie
IPB Image
zmniejszyłem ostrosc wink.gif
jastrzab
IPB Image
przepraszam modeli nie jest nawet konami, tylko s'n..
uszy u figo są idenyczne jak na niby twoim figo

o i tu masz jeszcze dobrego figo
IPB Image

i co teraz zal dupe sciska?
gdybym tylko mogł odrazu dał bym Ci % albo bana, ale niestety to jest poza moim zasięgiem
acha no i jeszcze mogę Ci wytknąc, ze nie umiesz czytać
bo nie napisałem, ze bmp jest od konami lolu
Lysy91
Tej KOles chcesz projekt w photoshopie , bo nie mam zamiaru sie z tobą kłucic :]
Ziemniak201
W photoshopie robiłeś model ?? ohmy.gif

Dziwne

Jakiś nowy styl tongue.gif ?
Lysy91
powiem wam tak , robiłem wszystko według tutoriala murazora ,

A oto Kolejna Twarz
CRISTIAN RONALDO
IPB Image
czekam na komenty
Lysy91
DO bartosz05 : Powiem ci jak to zrobiłem
wszedłem do graphic editor studio , zrzuciłem BMP twarzy figo jaką miałem w grze i poprostu ją edytowałem :| tak jak na tutorialu , masz jakis inny sposób - chętnie posłucham smile.gif
switek
Bmp nie jest slaba ale powiedz mi po co robisz twarz ktora byla wykonana juz tysiac razy. Zrob kogos kogo modelu nie ma w grze , popracuj w oedicie i wtedy zobaczymy co potrafisz.

Ema pozdrawiam.

Ps. Nie pisz post pod postem.
Ziemniak201
QUOTE(Lysy91 @ Nov 25 2006, 11:53:18) [snapback]99996[/snapback]

DO bartosz05 : Powiem ci jak to zrobiłem
wszedłem do graphic editor studio , zrzuciłem BMP twarzy figo jaką miałem w grze i poprostu ją edytowałem :| tak jak na tutorialu , masz jakis inny sposób - chętnie posłucham smile.gif

Więc tak:

Jestem początkujący ale co nieco wiem więc ty tylko wyedytowałeś bmp a model twarzy edytujesz w OEdicie
i to jest takjaby kształt twarzy

Figo-troche za jasna twarz

ROnaldo- Jakoś dziwny ten prawy policzek wink.gif
jastrzab
oj kolego kolego, przeginasz pałe..
znowusz ukradłes model dla s'n huh.gif
nie rozumiem Ciebie, skoro masz perfekcyjnie wykonaną twarz w grze, to poco ją niszczyc?
Lysy91
STARY JA NIC NIE KRADNE :|
robie wszystko według tutoriala , powiedz mi jak zmienia sie uszy to to zrobie :| niewiem o co ci chodzi jakis złosliwy jestes stary ;/

QUOTE(Ziemniak201 @ Nov 25 2006, 12:26:40) [snapback]100007[/snapback]

Więc tak:

Jestem początkujący ale co nieco wiem więc ty tylko wyedytowałeś bmp a model twarzy edytujesz w OEdicie
i to jest takjaby kształt twarzy

Figo-troche za jasna twarz

ROnaldo- Jakoś dziwny ten prawy policzek wink.gif

co mam niby zrobic w tym Oedicie zeby sie do mnie nie dopierdzielali ? ;|
norek
QUOTE(Lysy91 @ Nov 25 2006, 11:38:17) [snapback]99993[/snapback]

powiem wam tak , robiłem wszystko według tutoriala murazora ,

A oto Kolejna Twarz
CRISTIAN RONALDO
IPB Image
czekam na komenty

Model jest albo mój albo S'n z tego względu że używalismy tej samej formuly okalajacej, co powoduje ze nasze ksztalty twarzy są podobne.
Szczerze to nie wierze ze zrobiles to przypadkiem. Narazie konczy sie to slownym ostrzezeniem. Przy kolejnej probie kradziezy modelu BAN.
I rob screeny na HIGH detalach.
Lysy91
moze pomozesz mi i powiesz jak to zrobic ? plz bo niechce dostac bana , musze w Oedicie jakos inaczej linie porozmieszczac albo cos ?? HELP :|

ps.na tutorialu koles zmieniał cos w oedicie ale tylko przy oczach i myslałem ze on je otwierał :|:|
Ziemniak201
Zassaj tuta Mystiqa w OEdicie a poza tym po prostu poprawiasz ter linie jak chcesz żeby było podobne do piłkarza

Najlepiej zimportuj sobie GGS jakąś bdb twarz i zobbacz jak tam jest zrobione
Lysy91
dzieki , jeden normalny sie znalazł smile.gif juz robie swoj model ! ale znajac zycie i tak cos im sie nie bedzie podobało
Ziemniak201
Poprostu rozumiem cie bo jestem niewiele dalej w facemakingu (dopiero zrobiłem pierwszy model)
Lysy91
QUOTE(Ziemniak201 @ Nov 25 2006, 13:39:46) [snapback]100036[/snapback]

Poprostu rozumiem cie bo jestem niewiele dalej w facemakingu (dopiero zrobiłem pierwszy model)

a ty zmieniasz w oedicie czy robisz wszystko od nowa ?? cały model
bo ja zmieniam zeby wyglądało tak jak ja che i własnie zepsulem usta biggrin.gif
Ziemniak201
Zależy kogo robie jak robie kogoś kto jest w grze ale jest niepodobny no to zmieniam z fotki patrze jak ma kości ułożone itd. tongue.gif
Voytec
Lysy91 - skoro twierdzisz, że nie podpierdalasz modeli to jakim cudem nie mając pojęcia o Oedicie wycisnąłeś takie dobre modele Figo i C. Ronaldo? blink.gif
Pelas
Lysy 91 nie rób tak:p ja kiedyś raz podjebałem model i nie wyszło mi to na dobre nie warto zaprzeczać bo widać gołym okiem że to nie jest model konami
Lysy91
jest taka sytuacja . miałem wrzucone twarze do gry i edytowałem je według numerów special faces ( tych co wrzuciłem) i wyszło tak ;/ teraz wiem ze musze edytowac fejsy od orginalnych konami , sory jescze raz nie wiedziałem
Voytec
to po cholere lecisz w tzw 'chuja' i obrażasz innych. ohmy.gif teraz z miejsca należą się bartoszowi przeprosiny, typie
Lysy91
sorry Bartosz , ale naprawde nie wiedzialem ;] Dopiero zaczynam .......
zrobilem kolejną mordkę , zrobiłem swój model w Oedicie ale i tak będziecie pewnie uważali ze to ukradłem , ale mniejsza z tym ,
IPB Image
wg mnie zmieniłem kształt twarzy , wielkosc nosa ( nie szerokosc ) tylko odstawanie , zwężyłem policzki i poprawiłem brodę , zmienilem kształt głowy z bardzo jajkowatego na mniej
corey
Nie podobna ta twoja morda. Zresztą tak jak moje biggrin.gif
chatek
Czy oby ty napewno do zrobienia tej twarzy użyłeś fotki Klose'go ?! blink.gif fotka jest chyba od jakiegoś pokemona
Voytec
QUOTE(chatek1 @ Nov 25 2006, 17:26:50) [snapback]100107[/snapback]

Czy oby ty napewno do zrobienia tej twarzy użyłeś fotki Klose'go ?! blink.gif fotka jest chyba od jakiegoś pokemona

miszczu, bez takich. sam robisz pokemony a zjeżdżasz innych blink.gif

a co do samej mordy to kompletna lipa, widać że zrobiłeś na swoim modelu. tandetne bmp i do tego jeszcze te przebarwienia. i nie pomyśl że szpanuje bo mam temat przypiety. nie, jestem bezstronny w swoich ocenach i oceniam racjonalnie. to tyle z mojej strony i powiem ci, nie zrażaj się. do odważnych świat należy i pracuj wytrwale.
Lysy91
dzięki za slowa uznania smile.gif a bmp takie poprzebarwiane bo miałem dziwną fotke , ale miała fajną rozdzielczosc , pozatym zabardzo wyostrzyłem te przebarwienia :] ale ciesze sie ze wkoncu nie mowicie na mnie złodziej biggrin.gif
Pelas
co do twarzy to polukaj tutka od Mystiq a co do twarzy to lepiej zrób ją od nowa:D
chatek
QUOTE(voytec @ Nov 25 2006, 17:38:32) [snapback]100116[/snapback]

miszczu, bez takich. sam robisz pokemony a zjeżdżasz innych blink.gif

a co do samej mordy to kompletna lipa, widać że zrobiłeś na swoim modelu. tandetne bmp i do tego jeszcze te przebarwienia. i nie pomyśl że szpanuje bo mam temat przypiety. nie, jestem bezstronny w swoich ocenach i oceniam racjonalnie. to tyle z mojej strony i powiem ci, nie zrażaj się. do odważnych świat należy i pracuj wytrwale.

hej ale ja też racjonalnie oceniłem jego Klose'go no sam przyznaj czy jak byś zobaczył go bez podpisu Klose i koszulki Werderu to byś pewnie nie poznał .
Lysy91 może spróbuj zrobić go jeszcze raz z lepszej foty np. z tego linku :
http://www.uefa.com/competitions/UCL/Playe...6589/index.html
bo ten Ci poprostu strasznie wyszedł. Pozdro
don rxf
QUOTE(Lysy91 @ Nov 25 2006, 19:18:55) [snapback]100104[/snapback]

zrobilem kolejną mordkę , zrobiłem swój model w Oedicie ale i tak będziecie pewnie uważali ze to ukradłem , ale mniejsza z tym ,
IPB Image
wg mnie zmieniłem kształt twarzy , wielkosc nosa ( nie szerokosc ) tylko odstawanie , zwężyłem policzki i poprawiłem brodę , zmienilem kształt głowy z bardzo jajkowatego na mniej

Bardzo słaba twarz, przebarwione BMP no i słaby model, Klosego on nie przypominia.
PS. Voytec po co sie rzucasz do Chatek1, chlopak mowi co mysli, kazdy ma prawo do własnej opinii.

Pozdrawiam.
norek
QUOTE(Lysy91 @ Nov 25 2006, 17:18:55) [snapback]100104[/snapback]

IPB Image

Era pokemonów powraca. Dzieki stary, poprawiles mi humor.
Bardzo slaba mordka. Nie wymienie co poprawic bo musialbym wszystkie
partie twarzy wymieniac nie wspominajac juz o tragicznym BMP.
Lysy91
IPB Image

to kolejny pokemon dla was :}

pozdrawiam , mam nadzieje ze trening czyni mistrza bo jak nie to będzie zle biggrin.gif
Lysy91
i nadchodzi nowa , nieco zakurzona ( dosłownie ) jak i potroszku (bez urazy ) sam piłkarz facjata tongue.gif
IPB Image
jak na moje oko , i możliwosci chyba nie najgorsza tongue.gif chociaz musiałbym nad bmp popracowac chyba
Pelas
nie rób na ilość:\ staraj się posiedzieć nad jedno mordką trochę dłużej:D
Lysy91
no spoko , juz zrobienie twarzy zajmuje mi coraz wiecej czasu , zaczynam zwracac uwage na coraz większa ilosc szczegółów , ale Zanetti jak na moje oko nie jest zły
Lysy91
Javier Zanetti Final :
IPB Image
olivier
twarz słaba,ale jesteś początkujący.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.