Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Na Pro-evo.pl Of Z Orange Eksstraklasą
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
kksm
NA WWW.PRO-EVO.PL NA FORUM JEST SUPER OPTION FILE Z ORANGE EKSTRAKLASĄ.SAM DOSTAŁEM NA TEJ STRONIE BANA I NIECH KTOŚ NA NIĄ WEJDZIE I DA LINKA DO TEGO OFA.SĄ TAM DWA LINKI NA RAPIDZIE I CHYBA MEGAUPLOADZIE.PROSZĘ NIECH KTOŚ DA TEN LINK.OF JEST OCZYWIŚCIE NA PES6.Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI.WYDAJE MI SIE ŻE PRZYDA SIE WIELU OSOBOM. biggrin.gif
Damian
Jak OF z pro-evo.pl to na pewno super wink.gif
kksm
STWORZYŁ GO JAKIŚ FORUMOWICZ.MÓWIE WAM JEST WARTY POŚWIĘCENIA NIECH KTOŚ WEJDZIE I DA LINK.CZY TO TAKIE TRUDNE?FAKT ŻE PRO-EVO WYPUSZCZA PATCHE NIE ZBYT DOBRE ALE TEMU OFOWI NALEŻĄ SIE BRAWA sleep.gif
siano
pro-evo nie dziala.
nie pisz z caps lockiem.
Yearman
ja tam tego OF nie widze.
Dominoz
Wiem o co ci chodzi...
Jednak to jest syf...

Wszyscy pilkarze tak samo wygladaja i maja skille na 60- wszyscy rowno biggrin.gif
Moim zdaniem gowno jakich malo i niewarte uwagi.
kksm
edit: siano

kolejne posty capslockiem bede usuwal.
Dominoz
Ile ty masz lat...?
Co za problem CAPSA wylaczyc...?

Co nas to obchodzi,ze masz bana na forum biggrin.gif Widocznie jestes dziwny, skoro cie zbanowali...Zmien se ip i sciagnij samemu biggrin.gif
kksm
jak mam zmienić IP
Dominoz
QUOTE(kksm @ Nov 24 2006, 16:51:11) [snapback]99857[/snapback]

jak mam zmienić IP

A za co cie zbanowali...?
Zbanowali cie na IP?

Programy sa do tego, poszukaj TUTAJ
kksm
daj ktoś link i po sprawie
Dominoz
QUOTE(kksm @ Nov 24 2006, 17:08:59) [snapback]99859[/snapback]

daj ktoś link i po sprawie

A co za problem poszukac...? Troche samodzielnosci...Nikt Tobie niczego na tacy nie poda.
Peras
abstrachując trochę od tematu: czy planowany jest lub czy jest może już w produkcji a moze na razie tylko w marzeniach patch autorstwa ekipy issonline.pl Orange Ekstraklasa?co by nie mówić tu jest pełen profesjonalizm nie to co na pro-evo gdzie tydzien jest kłótni jakie maja być drużyny wogóle.pozdrawiam (jeżeli potrzebna by byłą osoboa do wyszukiwania jakichś danych czy cuś to z chęcią pomogę - nie znam się na edycji w pełnym tego słowa znaczeniu ale z chęcią pomogę na tyle na ile umiem)
dawid_18
Po patchu "Kadra Beenhakeera" jutro wydam patch "Orange Patch 1.0" ze wszystkim: czyli oczywiscie twarze naszych piłkarzy z OE m.in. wschodząca gwiazda Bartłomiej Grzelak, Jacek Wiśniewski czy np.Janczyk i wiele innych, stroje wszystkich, odwzorowane atrybuty piłkarzy(wiele testów aby patch był bardzo realistyczny). A z resztż przekonacie sie już jutro. Poświęciłem na to okołow tydzień.
Dominoz
A sa moze jakies facjatki Lechitow? Wiem, ze bedzie Wasilewski i Bosacki...ktos jeszcze?
Juz nie moge sie doczekac, pozdro!

P.S. Czy jak zainstaluje nowego patcha, to stary bedzie nieaktywny? Tzn, znikna mi wszystkie facjatki polakow? Pewnie znikna mi wszystkie ustawienia formacji itd...
dawid_18
Wszystkie tawrze Polaków z patcha "Kadra Beenhakeera" plus nowe z "Orange patch". Mysle ze moge ci zdradzic jakie twarze Lechitow beda:oczywscie Bosacki, Wasilewski, Wachowicz, Kotorowski no i oczywscie wasz ulubiony Reiss-ik smile.gif Pozdro.
Dominoz
Czy jak zainstaluje nowego patcha, to znikna mi wszystkie ustawienia formacji itd?

Ok, czekam w takim razie biggrin.gif
Z gory mowie, ze moglbys go wrzucic na www.filefront.com albo www.sendspace.com ---> Rapid i MegaUpload to syf tongue.gif

O ktorej mozna sie go spodziewac? Pozdro!
dawid_18
Pewnie potraczisz te formacje bo to nowy OF. A patcha zamierzam wydac jutro do popoludnia. Jezeli nic zlego sie nie stanie bo jeszcze go koncze. Dalej probuje jeszcze ladniej odwzorowac stroje naszych druzyn, aby byly one naprawde, ale sam musze powiedziec ze jestem pod duzym wrazeniem tych sroji smile.gif
Dominoz
A wtedy patch Orły Benhakkera zniknie?
Nie beda dzialaly twarze w reprezentacji,czy bedzie dzialalo wszystko? Pozdro!
dawid_18
Wszystko bedzie tak jak w patchu Orły Beenhakeera(czyli twarze takie jakie byly w tym patchu)tylko dojdą 24 polskie kluby.
Dominoz
A za co je dodasz?
Pewnie za Bundeslige,co? Bo w twoim poprzedni Patch dodawal Bundeslige wlasnie...
david1984
sorry nie jestem w temacie skad moge scignac ten patch Beenhakeera??
Dominoz
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=5654&hl=

Wystarczy poszukac... :/
Filipfek
mozna wiedziec czy wyjdzie dzisiaj ten OE patch biggrin.gif ?? nie moge sie doczekac juz biggrin.gif
Dominoz
I co dawid, kiedy tego patcha dasz? Czekamy! smile.gif
Filipfek
no i co z tym patchem ?? mial byc wczoraj a my siagle czekamy biggrin.gif
Dominoz
No wlasnie...
A ja juz sie doczekac nie moge, zeby zagrac Lechem Poznan biggrin.gif
Filipfek
ja tez biggrin.gif czekam az bede gromil Lechem wszystkich biggrin.gif
Dominoz
Zwlaszcza Legie i Pogon biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
A poza tym wygram Lechem polska lige, i przy okazji lige mistrzow biggrin.gif
Filipfek
dawid_18 taka prosba smile.gif mozesz dac znac co i jak z tym patchem biggrin.gif ?? smile.gif kiedy mozna sie go spodziewac biggrin.gif bo nie moge sie doczekac biggrin.gif
rafiker
Kiedy ten patch PLISS Pospieszcie niemoge się doczekać tongue.gif Dzisiaj już bedzie? rolleyes.gif
Dominoz
To,ze o niego sapiecie, to nie znaczy,ze bedzie szybciej-cierpliwosci.
dawid_18
Będzie dzisiaj wieczorem smile.gif Niestety jestem sam i troszke się przedlużyło te wstawiane twarzy, a to troche czasu zajmuje.
Dominoz
No to nie moge sie doczekac!
Tylko prosze-nie wsadzaj na rapida ani megaupload biggrin.gif

P.S. Licze na jakis plik readme jak wgrac tego patcha smile.gif
rafiker
Dzieki za info laugh.gif biggrin.gif Spox wazne zeby bylo dokladniej a nie na szybko !!! Jak Patch bedzie z***bisty(f@jny) REPUCIK wink.gif
rafiker
P.S Stadiony i przyśpiewki tez beda? Bo na to czekam ;] wink.gif
Filipfek
dawdi jakby co moge Ci pomoc w czymys co bede umial biggrin.gif nie moge sie doczekac biggrin.gif a daje 100% ze twoj patch bedzie lepszy niz z pro-evo biggrin.gif
rafiker
Jak idzie praca ?? biggrin.gif
valdes
Dawid daj znac jak idą prace nad patchem
rafiker
Dajcie znać ;] Wyrobicie sie do 21?
cool.gif
dawid_18
Zostały juz tylko kosmetyczne sprawy.
Filipfek
QUOTE(rafiker @ Nov 27 2006, 21:49:23) [snapback]100670[/snapback]

Dajcie znać ;] Wyrobicie sie do 21?
cool.gif

chyba " wyrobisz sie do 21 ?? " biggrin.gif bo dawid sam chyba robil tego wspanialego patcha biggrin.gif juz nie moge sie doczekac biggrin.gif
rafiker
QUOTE(Filipfek @ Nov 27 2006, 20:52:53) [snapback]100698[/snapback]

chyba " wyrobisz sie do 21 ?? " biggrin.gif bo dawid sam chyba robil tego wspanialego patcha biggrin.gif juz nie moge sie doczekac biggrin.gif

Nie czepiaj się ;] KOLEJORZ RZĄDZI Lech 3:0 Arka
Buffon98
Wrescie jeszcze moze dzisiaj se zagram w pes6 z orange ekstraklasa bo nie waidomo kiedy bedzie bo jak bedzie po 22 to juz mi sie nie bedzie chcialo instalowac a patch napewno bedzie super biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
glowa891
A ja mam jedno pytanie związane z tym patchem! Czy stroje klubów będą robione w edytorze czy będą to stroje które sie wkleja do kitservera? (wolałbym tą drugą opcje) Z góry dzięki za odpowiedź! 19(L)16 cool.gif
valdes
to wrzucisz tego patcha jeszcze dzis czy raczej jutro
glowa891
Chciałby ktoś zagrać w PES-a przez neta? Piszcie do mnie na gg! 4512522!...Sorry że sie wciąłem z tym w temat! smile.gif
dawid_18
Patch już wyszedł. Tutaj jest nowy temat.

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=5971

Ściągajcie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.