Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Kitserverem 6.2.1
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
najazeru
Jak wrzucę ten folder (kitserver) do katalogu z gra i odpale setup to i tak nie moge dać instal. Dlaczego tak się dzieje. Exe jest oryginalny z gry a nie crack czy to przez to?? Zainstalowana jest też łatka dodana do gry. Prosze o pomoc.
Kitserwer nie ma wsparcia dla polskiej, uaktualnionej gry, tzn. dla tego pliku exe.
Adanio
i nic sie juz z tym nie da zrobic??Czyli cio co maja orginalne gry sa skazani na agranie bez kitservera??
Pozdrawiam smile.gif
Lisek
l
Juce obiecał się tym zajac
Adanio
QUOTE(Lisek @ Nov 23 2006, 15:39:15) [snapback]99626[/snapback]

l

Naprawde sie tym juce zajmie???? blink.gif Myslalem ze nas(polakow) oleje i ci co maja orginalne gry z poprawka nie beda mogli grac na kitserverze.Mieumy nadzieje ze to co napisales jest prawda smile.gif Pozdrawiam smile.gif
whan
prawda prawda, jestem z jucem w kontakcie... kitserver 6.2.2 z supportem dla pl i face\hairserverem to kwestia przyszłego tygodnia wink.gif
Adanio
QUOTE(whan @ Dec 2 2006, 02:33:17) [snapback]101029[/snapback]

prawda prawda, jestem z jucem w kontakcie... kitserver 6.2.2 z supportem dla pl i face\hairserverem to kwestia przyszłego tygodnia wink.gif

Oj Whan nawet nie wiesz jak mnie ta informacja ucieszyles smile.gif Pozdrawiam smile.gif
Nitro
Wiadmo juz kiedy ukarze sie ten dodatek bo te mam problem z wgraniem kitserver 6.2.1
whan
niestety, prawdopodobnie w wydanej dzisiaj wersji 6.3.0 nie będzie jeszcze wsparcia dla pl :|
Ziemniak201
Mam pytanie jak wgrywać twarze do tego kitservera 6.3.0

Bo już wziełem setup i wszystko działa tylko własnie niewiem jak jakąs twarz tam wgrac tongue.gif

Edit :

Ok już mam a może ktoś powiedzieć jak włosy tam włozyc ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.