Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zestaw 5.1 Do Pc Pomozcie W Wyborze
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Rokefeler19
mam zamiar sobie kupic glosniczki do pc 5.1 cena do 700zl moze byc ciutke wiecej.bardzo prosze o wasze porady.zalezy mi bardzo na mocy basiku.bardzo prosze o wasze propozycje wraz z jakimis opisami fotkami.pozdrawiam i licze na pomoc.
StraY
jezeli mieszkasz w bloku to spokojnie creative t6060/t6100 jak daleko od innych ludzi to creativ gigaworks pro gamer w500, ale pamietaj, ze bedziesz potrzebowal do tego jeszcze k. muzyczna dobra, w 1 przypadku zamkniesz sie z glosnikami + karta w 500pln w drugim pewno kolo 1000pln, ale skoro pytasz tylko o glosniki to pro gamer miesci sie w twoim przedziale cenowym i wymiata strasznie ;]
BoBaN
kolo za 700-800 zl znajdziesz 2 dobre kolumny i jakiegos aktywnego suba i to ci wystarczy:D naprawde mozna poszalec przy porządnym sprzęcie:P

ja mam 2xFenixII(Tonsil 2x250W mocy ciągłej) + Sub własnej roboty jakies 150W do tego wzmacniacz mc voice 5.1 i wszystko śmiga zajebiście. planuje teraz sobie dokupic lub zrobic jeszcze głosniczki zeby miec full przestrzenny dzwiek, ale i tak narazie jestem max zadowolony z mojego sprzętu:d polecam zainwestować w cos wiekrzego;p
Rokefeler19
QUOTE(BoBaN @ Nov 23 2006, 02:42:00) [snapback]99551[/snapback]

kolo za 700-800 zl znajdziesz 2 dobre kolumny i jakiegos aktywnego suba i to ci wystarczy:D naprawde mozna poszalec przy porządnym sprzęcie:P

ja mam 2xFenixII(Tonsil 2x250W mocy ciągłej) + Sub własnej roboty jakies 150W do tego wzmacniacz mc voice 5.1 i wszystko śmiga zajebiście. planuje teraz sobie dokupic lub zrobic jeszcze głosniczki zeby miec full przestrzenny dzwiek, ale i tak narazie jestem max zadowolony z mojego sprzętu:d polecam zainwestować w cos wiekrzego;p

szczerze mowiac slyszlalem u kumpla dobry zestaw 5.1 z dobra karta i daje to lepszy efekt moim zdaniem od twojego pomyslu. no i ma zastosowanie w filmach grach wiec porzadne 5.1 to jednak cos lepszego. chodz kierujac sie glownie muzyka moze i bym pomyslal na twoim pomysłem.pozdrawiam.
Hayalet
a ja kupiłem za 150 zeta TEAC Powermax 950
Grają wystarczająco głośno by denerwować sąsiadów dzwięk jest aż zbyt czysty jak na tak gówniane głosniole, no i mają tunerek czyli po podłączeniu do plejaka obsługują 5.1. Polecam i do kompa i konsoli.
norek
QUOTE(Rokefeler19 @ Nov 22 2006, 23:20:55) [snapback]99544[/snapback]

mam zamiar sobie kupic glosniczki do pc 5.1 cena do 700zl moze byc ciutke wiecej.bardzo prosze o wasze porady.zalezy mi bardzo na mocy basiku.bardzo prosze o wasze propozycje wraz z jakimis opisami fotkami.pozdrawiam i licze na pomoc.

http://www.allegro.pl/item143717951_na_gwa...ks_5_1_550.html to lub to http://www.allegro.pl/item143564947_glosni...500thx_5_1.html .
W tym przedziale cenowym to jest najmocniejsze. Pierwszy link ktory podalem to naprawde solidne brzmienie i bas ktory w pokoju brzmi tak ze nie jednego audiofila by zadowolil. Ja osobiscie jestem maniakiem muzyki, a w zasadize to solidnego brzmienia. Nie wydawalbym tylu zł na glosniki do kompa tylko zainwestowal w wzmacniacz i kolumny. Sam posiadam 7.1 X150W wzmacniacz i dwie 200W kolumienki plus aktywny subwoofer o 250W mocy i nie mam jakich kolwiek powodow do narzekania. Biedni rodzice.
Jednakze jesli myslisz tu o ogolnym zastosowaniu z przewaga gier to ten 5.1 bedzie jak znalazl. W linku nr 1 ktory podalem masz niezla okazje kupic nice zestaw za cene dokladnie taka jaka masz do wydania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.