Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Manchester United
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
matthew
Mam pytanie skierowane do osób które w PES6 grają Manchester'em United. Mam problem z taktyką dla tego klubu. Nie wiem jak w pełni wykorzytać jego atuty tj. dobre uderzenie Rooney'a bo przecież jest jeszcze świetny Saha, ale ManUtd gra 4-3-3 i on nie może być na skrzydle. Dalej mam C.Ronaldo - Nie wiem jakie indywidualne zadania mu dać i poruszanie się (strzałki) aby wykorzystać jego drybling. Kolejny problem to Carrick - chce żeby częsciej właczal sie do akcji ofensywnych. Czy możecie podać mi system jakim gracie, indywidualne zadnia dla poszczególnych zawodników i taktyke?? Oczywiscie skuteczna wink.gif z góry dzieki, pozdro
cozaq
lepiej carricka na DP (def. pomoc) ustaw na Scholsa na PŚ (pomoc srodek). Ja gralem 4-4-2 , w pomocy oprocz tych dwoch grali giggs na lewy skrzydle (mocno wysuniety) i to samo z c. ronaldo, tyle ze po prawek stronie. Najbardziej wysuniety napastnik Saha, Rooney lekko za nim, ze strzalka do tylu. Dzieki temu cofa sie czasami po pilki i są okazje do strzałow :wink:

Dodam tylko ze gralem na Czempion i przeszedlem cala lige bez porazki
matthew
QUOTE(cozaq @ Nov 23 2006, 11:05:17) [snapback]99572[/snapback]

lepiej carricka na DP (def. pomoc) ustaw na Scholsa na PŚ (pomoc srodek). Ja gralem 4-4-2 , w pomocy oprocz tych dwoch grali giggs na lewy skrzydle (mocno wysuniety) i to samo z c. ronaldo, tyle ze po prawek stronie. Najbardziej wysuniety napastnik Saha, Rooney lekko za nim, ze strzalka do tylu. Dzieki temu cofa sie czasami po pilki i są okazje do strzałow :wink:

Dodam tylko ze gralem na Czempion i przeszedlem cala lige bez porazki

Dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.