QUOTE(ronnie10 @ Nov 25 2006, 10:03:12) [snapback]99970[/snapback]
Ustaw LOW i rozdz. 800 X 600 . Pozdro
A może mi wytłumaczysz why ma tak ustawiać

Przecież lagi są związane z odbiorem niepełnych pakietów od przeciwnika co powoduje opóźnienia, a to czy grasz w 640x480 LOW czy w 1280x1024 High ,Lod Mixer na full + 4xAA+8xAF z kitserverem z piłkami i strojami HD nie ma tu żadnego znaczenia oprócz strice estetycznego :] Przecież mając u siebie zainstalowanego kitservera z np: special edition strojami dla $realu gdzie zamiast herbu widnieje napis Puta Madrid wcale nie oznacza ze przeciwnik grający u siebie $realem będzie też je widział

Być może jakość twoich ustawień graficznych wpływa jakoś na informacje wysyłane do przeciwnika co może minimalnie jemu powodować lagi i vice versa ( w co wątpię i nie przejmuje się tym

, jednak ważna jest dla mnie dobra grafa i płynna animacja)
Ważne jest po prostu dobre i "stabilne" łącze ( twoje i przeciwnika ) i jest to czysty random czy będą lagi czy nie :/ Nieraz grając z kolesiem który ma 10 Mb/ 1mb mam lagi, a np wczoraj grałem bez lagów z kolesiem który miał 128 kbps uploadu.. warto poprostu zaufać "kreskowemu" systemowy KONAMI i wybierać sobie oponentów z najniższym pingiem.