Oto moja pierwsza twarz:

Proszę o ocenki
Można zmienic nazwę tematu na Faces by Messi?
nie może tylko na pewno zmień!
1. Jeśli zakładamy temat o twarzach nazywamy go "Faces By nick" np Faces By IssOnline.
Ułatwi to szukanie tematów w wyszukiwarce znajdującej się na forum.
A co do Terry'ego to masakra! Oglądałeś choc jeden tutorial? bezryj jak nie wiem co, oczy czarne, skosne jak japonczyc
Oczy poprawie. Tutoriale ktore ogladalem Mystiq a korzystam aktualnei z Murazora. Dzieki za szczere komenty.
O kutfa ! Ale gargamel !! Sora za tego komenta, ale ten Terry jest tragiczny !
olivier
Nov 20 2006, 17:28
gorszego terrego nie widzialem ale,jest to jego pierwsza twarz wiec myśle że z czasem bedziesz roibł leszpe twarze.Czytaj dużo tutoriali a polepszy się twoja technika pracy.
don rxf
Nov 20 2006, 18:02
Zaznaczyłem ci co masz do poprawy ;] praktycznie cala twarz. pozdrawiam.
Poprawilem kilka szczegółow także oczy. Jutro będę miał dużo czasu więc poprawie bmp: A oto fotka PO i PRZED:

donrxf poprawie to jutro i pokaże fotkę
olivier
Nov 20 2006, 18:20
nic nie poprawiłeś jedynie co to oko,ale i tak jest kiepsko.
Voytec
Nov 20 2006, 18:39
dżizus

wiesz wogóle co to oedit?
Wiem. Jutro będę miał dużo czasu to zrobię lepszą twarz
Słabo , słabo
Faktycznie ta twarz jest to wyrzucenia .
QUOTE(Messi @ Nov 20 2006, 19:53:02) [snapback]99068[/snapback]
Wiem. Jutro będę miał dużo czasu to zrobię lepszą twarz
Najlepiej po zrobieniu mordy zadac sobie pytanie- "czy chcialbym miec ta morde w grze", a dopiero pozniej myslec czy warto ja w ogole pokazywac.
zapodaj bina
Robilem za pomocą tutka(zajmuje 11,3 mb niewiem kogo ale chyba T'maca) i wyszlo mi takie cudo:

Proszę o ocenki od 1/10
don rxf
Nov 21 2006, 15:21
QUOTE(Messi @ Nov 21 2006, 18:15:51) [snapback]99223[/snapback]
Robilem za pomocą tutka(zajmuje 11,3 mb niewiem kogo ale chyba T'maca) i wyszlo mi takie cudo:

Proszę o ocenki od 1/10
- nie wyostrzony,
-usta ma krzywe,
-oczy jakies zniekształcone,
ocena 0.5/10
Co do ust to takie zdjecie.
Dzieki za szczerosc poprawie bledy
don rxf
Nov 21 2006, 15:48
No ale mozesz je wyprostowac ;-/
ten tutorial byl robiony dawno i nikt juz tak mord nie robi
Robilem za pomocą tutka murazora ale mi sie niepodoba jest jakis dziwny i jakos twarzy jakas dziwna (spojrz na gore to twarz robiona za pomocą tutka murazora)
Oto porawiona fotka:

Proszę o ocenki od
1/10
Myślę że będzie mniej uwag i będą lepsze ocenki. Wkrótce poprawie jeszcze cienie na twarzy i przeswity.
Chłopie, posiedz ty trochę dłużej nad mordą. I moze zrób kogoś innego.
QUOTE(Messi @ Nov 21 2006, 17:00:48) [snapback]99245[/snapback]
Robilem za pomocą tutka murazora ale mi sie niepodoba jest jakis dziwny i jakos twarzy jakas dziwna (spojrz na gore to twarz robiona za pomocą tutka murazora)
Oto porawiona fotka:

Proszę o ocenki od
1/10Proszę bardzo ocena: 2/10.
Powód (pozwol ze zacytuje) "Najlepiej po zrobieniu mordy zadac sobie pytanie- "czy chcialbym miec ta morde w grze", a dopiero pozniej myslec czy warto ja w ogole pokazywac."
Stary era pokemonów dawno skończona więc furory nie zrobisz.
Niepoddam sie tak latwo. Zmienie bmp a pozniej zobaczymy
dawdi17
Nov 21 2006, 18:22
Nie jestem żadnym ekspertem od twarzy, ale mogę swoje zdanie napisać. Przede wszystkim nie wiem dlaczego jesteś tak optymistycznie do tego nastawiony. Ta twarz to jest dno. I to wogóle nie podlega dyskusji. Co chciałeś zyskać wystawiając takiego potwora? Parę komentarzy typu "pracuj dalej, napewno będzie lepiej"? Tylko żeby dostać takie komenty trzeba mieć jakiś materiał do oceny. Zobacz twarze najlepszych facemakrów i oceń jak nisko jesteś pod nimi. Jak dla mnie pukasz w dno od spodu i jeśli chcesz robić twarze to naprawdę zastanów się czy wogóle wiesz jak się za to wziąć. Ocena twarzy 0/10.
Oto poprawiona i zarazem ostatnia poprawa tej twarzy:
JOHN TERRY FINAL

Sorki wwalilem złą mordke ta jest bardziej wyostrzona.
A więc kogo nastepnego mam zrobic(mile widziana fotka)
Voytec
Nov 22 2006, 15:23
tutaj masz fotke. zrób kogo chcesz, nawet jak byli świetnie wykonani, bo narazie binów nie będziesz dawał. więc nie ma znaczenia kogo zrobisz, byle byś ćwiczył narazie.
Zrobie Gilardino. Zrobie to pokaże , a narazie proszę o ocenianie wcześniejszej pracy Johna Terrego
Mortin
Nov 22 2006, 17:13
QUOTE(Messi @ Nov 22 2006, 18:27:43) [snapback]99421[/snapback]
Zrobie Gilardino. Zrobie to pokaże , a narazie proszę o ocenianie wcześniejszej pracy Johna Terrego
tutaj nie ma co oceniac, jest beznadziejny, ale takie sa poczatki... tez od takich prac zaczynalem...
pozdro
Oto fotka Alberto Gilardino:
Prosze o komenty

Wyglada podobnie jak w grze dlatego umieszczam bmp i zdjecie
BMP:
Voytec
Nov 22 2006, 17:37
lipny no i przy robieniu bmp widze ze tracisz kolory. nie dawaj na fotke palety z bmp konamowskiego bo to stara metoda, ktorej się już nie stosuje.
Ta metoda jest dla mnie wygodniejsza ta stara , ale jak trzeba robic ladne twarze do musze sie przyzwyczaic. Na jaką ocenę oceniacie twarz Terego i Gialrdino oceniajcie od 1/10
Zaczynam robic twarze za pomocą tutka murazora czy jest lepszy tutek do robienia twarzy tą lepsza metodą?
ale ktory jest najeloeszy wedlug was ktory opisuję te lepszą metodę
mam to ale to jest do edit mi chodzi do robienia bmp tym nowszym sposobem
Mystiq wydał dwie części do BMP i OEdita.
Mam ten tutek . Składa się z 2 częsci . Będę teraz z niego korzystac.
Niedlugo zrobie jakoś twarz.
Jakim programem odtwarzacie tutki?
Dla takich pytań jest opcja Edytuj.
I nie program a kodeków ci brak. Sciągnij Storm Codec i zainstaluj.
Oto twarz Davida Beckhama:

Mowcie ktoa twarz lepsza i co poprawic
switek
Nov 24 2006, 22:15
Mnie bardziej podoba sie pierwsza wersja. Jest troche jasniejsza i ksztalt glowy wydaje mi sie lepszy.
Ps. Wrzucilbys na jakis server ten tutorial Mystiq'a o robienie bmp bylbym wdzieczny. Z góry:
http://wypoczynek.turystyka.pl/lysica.html dzieki ;]
Pozdrawiam.
QUOTE(Messi @ Nov 24 2006, 19:32:50) [snapback]99896[/snapback]
Oto twarz Davida Beckhama:

Mowcie ktoa twarz lepsza i co poprawic
Dwie sa do bani. Chlopie wez sie za pilkarzy ktorych jeszcze dobrze nie wykonano z tego wzgledu ze mamy porownanie chociazby do twarzy Mystiqa i jej nie przebiles a w zasadzie to Twoje produkcje beckhama nie dorownuja do piet wersji beckhama ktora zrobil Mystiq tudziez inni facemakerzy ktorych prace sa na www.pesfaces.tk. 1/10.
Prosilbym o komentarze typu "popraw cos" a nie te twarz jest lepsza ta gorsza beznadziejna itp. jesli nieumiecie pomoc to niepomagajcie. Podajcie tutka do robienia bmp tą nowszą metodą
Ziemniak201
Nov 25 2006, 11:26
Twarz za ciemna ale tu nie ma co poprawiać bo Konami zrobiło dobrego Davida zrób kogoś kto słabo jest zrobiony w grze albo kogo wogóle nie ma
OK. Kogo mam zrobic powidzcie.
Ziemniak201
Nov 25 2006, 11:40
Możez zrobić nnp. Peter Croucha bo w grze jest mało podobny
OK. Wkrótce jego twarz. Chlopaki twarze robić metodą z tutka mystiq? czy murazora?
Ziemniak w grze crouch jest dobrze zrobiony
don rxf
Nov 25 2006, 15:26
Zrób Maduro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.