Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Skacze I Przycina. Jaką Rozdzielczość Macie I Jakie Detale ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Karvan
Witam
Mój sprzet

Pentium 4 3.0Ghz
Leadtek GeForce 7600GT
1GB RAM

Zainstalowałem PES 6 i praktycznie na wszystkich detalach mi przycina i skacze( high)
Co mam zrobić ? Jakie ustawić detale i rozdzielczosc dla mojego sprzetu ? Przeciez na takie wymagania powinno śmigać.
Moze cos ustawic w opcjach grafy ?
Inne gry śmigają pieknie na full detalach.
NA obecnych sterach wyciągnałem w 3d mark 03 12 ponad
Na najnowszych ze strony nvidia o połowe mniej. Co sie dzieje ?

Na jakiej wy gracie rozdzielczosci ?

Prosze o rady

Pzdr.

Ps. Stery mam te z dołaczonej płytki do karty.
Dominoz
Sprawdz, czy nie masz czestotliwosci odswiezania ekranu wyższej niz 60 Hz...
Jezeli masz wyzsza, to problem masz rozwiazany wink.gif
cambel
albo masz jakiegos wirusa ja mialem to ostatnio zrobilem formata i gierka teraz chula
Karvan
Mam 85Hz ale zainstalowałem sobie kitserver z lodmx i ustawilem w lodzie wszystko na full i teraz gra śmiga aż miło smile.gif bez zmiany odswiezania. Jak wczesniej zmienialem to jeszcze bardziej obraz skakał.
Ale dzieki za rady smile.gif
Karvan
Jak biore na mnniejsze odswiezanie to juz wogole gra tnie.
Virus raczej odpada bo dopiero tydzien temu zmienilem wszystkie podzespoly kompa i robilem windowsa na nowym dysku.

A moze mi ktos powiedziec dlaczego w 3d markach 03 po zmianie w opcjach grafy na wydajnosc systemu wysoka i wlaczenie synchronizacji pionowej wynik jest 2 krotnie mniejszy niz bez tych opcji ?
Rivaldinho
800x600
Low Details
Na GF FX 5500 256MB
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.