Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosze O P_text!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
had2
bardzo potrzebuję p_text bo nie mam w tej chwili płytki z grą i prosze aby ktoś wrzucił p_text na serwer z góry dzięki!

Coś Ci się pomyliło.
Pelas
ojoj oryginała się zgubiło:P?? to chyba jasne jest że nikt ci takiego pliku nie wrzuci:P
had2
QUOTE(pela1613 @ Nov 18 2006, 23:05:03) [snapback]98537[/snapback]

ojoj oryginała się zgubiło:P?? to chyba jasne jest że nikt ci takiego pliku nie wrzuci:P

A dlaczego nie przecież to nie gra tylko jej kawałek a tak ciężko to wrzucić!
had2
Dobra bez łaski koledzy z innego forum mi pomogli! a jest to forum WWW.PROGRAMOSY.PL tam jest pełny profesjonalizm.
StraY
jezeli przestepstwo nazywasz profesjonalizmem to gratuluje sraczki pod kopula...

kto mi powie gdzie lusterka najlatwiej krasc ? to nie samochod wiec legalnie moge ukrasc
had2
Deklu a Option file też jest częścią gry a jednak można se go pobierać a całe części 0_texta np. w superpathu to co to niby legalne albo skrakowane pliki exe przestań! ty czubie nie rozumiesz to siedź i cmokaj cyca laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Każdy może se się cwaniaczyć a to nie legalne itd. a to dlatego bo nie potrafisz pomóc i się wymądrzasz!
Podejrzewam ze pobrałeś z sieci wersję rip, angielską i chciałś jedynie 'spolszczenie' w postaci ów pliku. A może chciałbyś jeszcze kod do gry online. Przeież to nie gra, nawet nie część gry, tylko głupie numerki i literki.
had2
QUOTE(alter @ Nov 20 2006, 01:29:17) [snapback]98862[/snapback]

Podejrzewam ze pobrałeś z sieci wersję rip, angielską i chciałś jedynie 'spolszczenie' w postaci ów pliku. A może chciałbyś jeszcze kod do gry online. Przeież to nie gra, nawet nie część gry, tylko głupie numerki i literki.

Chociaż jeden normalny pewnie że masz rację ale klucza to niestety nie dostanę za free no nie? tongue.gif
BoBaN
ojej koleś:| takim sposobem nabijasz sobie posty???? po kiego wała zakładać nowy temat?! nie od dzis jesteś na forum i wiesz jakie tu panują zasady, jak ci tak strasznie był potrzebny p text to trzeba było poczekać troche nazbierac w skarbonke sianko i kupic orginała;p a jak nie to przynajmniej uzyc głowy i dobrze poszukać w necie całego pirata.
do tego dochodzi jeszcze obrazanie innych uzytkowników forum...;/
porażka...
had2
QUOTE(BoBaN @ Nov 20 2006, 20:09:41) [snapback]99032[/snapback]

ojej koleś:| takim sposobem nabijasz sobie posty???? po kiego wała zakładać nowy temat?! nie od dzis jesteś na forum i wiesz jakie tu panują zasady, jak ci tak strasznie był potrzebny p text to trzeba było poczekać troche nazbierac w skarbonke sianko i kupic orginała;p a jak nie to przynajmniej uzyc głowy i dobrze poszukać w necie całego pirata.
do tego dochodzi jeszcze obrazanie innych uzytkowników forum...;/
porażka...

Jak koleś pisze że mam sraczke pod kopułką to nie obraza a jak ja odpowiem to już tragedia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.