Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Wisły Płock
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Sonic
Witam
Skonwertowałem stadion z fify 2005 ( z mppl) do PES6
Jak narazie działa wszystko ładnie'dam fotki
IPB Image
IPB Image
http://img220.imageshack.us/img220/9802/uo0004gc4.jpg
IPB Image
IPB Image
IPB Image

czy ma ktoś jeszcze program do obrysowania alpha żeby reklamy,płoty jupitery były przedroczyste do GIMP'a(bo niemam photoshopa)
Jeśli skończę konwertowanie,to biore się za bełchatowski stadion
Levis17
A tam bedziesz BOT robil wink.gif zrob lepiej stadion drugiej Wisły...Wisły z Krakowa, wiecej ludzi sie ucieszy, czekamy na niego juz bardzo dlugo;/
InOx
Wlasnie !! Przekonwertuj lepiej stadion tej lepszej WISLY a nie Belchatowa . REYMONTA 22 !!
Z gory dzieki .
Sonic
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=5734
Stadion wisły kraków seen robi ten stadion
Levis17
No fakt...nie zauwarzylem ze Seen nad nim pracuje smile.gif
Gwidon
stadion taki sobie no ale w końcu ma on swoje lata ;D
robiłem go jakies 2 lata temu, w sumie mam go jeszcze w pliku 3dm ( nie przeniesionym do fify) więc jesli chcesz to go mogę Tobie udostępnić, a Ty go polepszysz, dodasz nowe,lepsze tekstury i inne elementy, ale na pewno to bedzie lepiej wyglądało niż konwersja;)

pozdro
Sonic
No dobra możesz mi dać te pliki na pw,i jeszcze dodam nową szatnie za bamką
E 9
Stadion będzie git.Tylko zrób to co Gwidon pisał:nowe teksturki,no i dodaj oświetlenie prosto z jupiterów.Dodaj otoczenie i będzie spox.Czekamy.

PS:Następny może być BEłchatów(mistrz jesieni biggrin.gif).POzdrówka
Sonic
A oto fotki ze stadionu Bełchatowa
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
We wtorek albo później powinien być już ten stadion
E 9
Stadion ładny jest kilka błędów.A no i te drzew na białym tle wszystko szpecą unsure.gif .Popraw to poprostu obrysuj to w photoshopie,żeby zostąło same drzewka.POzdro
Sonic
No to oczywiście wiem wink.gif a masz tutorial do photoshopa jak obrysować alphe,bo mam z tym problemy
E 9
NIe mam unsure.gif .POszukam gdzieś ... Albo dopasuj kolor tła do kolorów nieba w PESie tak jak to Teofiliak robił.POzdro

PS:Który będzie następny?No i czy masz zamiar ustawić tak światło,żeby bezpośrednio z jupiterów biło?I czy mi sie wydaje ,czy na jednym ze zdjęć dach jest w powietrzu?
E 9
Sorka,że post pod postem.
Na tym http://img64.imageshack.us/img64/3644/uo0004wp2.jpg screenie widac,że dach wisi w powietrzu.Spróbuj to poprawić.Także otoczenie i reflektory.
No i czy potrafiłbyś skonwertować Wembley z FIFY ?Jeśli tak to czy za jakiś czas podejmiesz się tego?POzdroówka Sinic podaj mi swoje gg na pw to pogadamy o stadionie itp.
E 9
Sonic to jak tam prace nad stadionikiem BOT-u?Napisz wreszcie co i jak bo coś pisałeś o wtorku ale nic unsure.gif .Daj znać please

PS:To co potrafołbyś przekowertować Wembley z FIFY?Pozdro
Sonic
W weekend zajmie się stadionem aha i zrobiłem przezroczyste drzewa
E 9
Fajnie,że drzewa już poprawiłeś!A jest możliwosć,że wydasz ten stadionik w weekend?

Ps:I co spróbujesz jako następny ten stadionik Wembley z FIFy?POzdrówka
E 9
Sonic pisałeś,że w weekend popracujesz nad stadionem?Wiec czekamy na jakis znak od ciebie screena albo cus smile.gif.ODpowiedz bo dużo osób czeka. POzdro
jano
No wlasnie dales screeny a binow zadnych nie ma. Zarzuc mi binem do Wisly Plockiej. Z gory dzia. !! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.