Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Pójdzie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
MakssPl
Witam.... jestem nowym uzytkownikiem wiec jeszcze nie do konca wszystko obcykalem... za wszystkie pomylki przepraszam...
Meritum sprawy:
Mam pytanie czy na moim sprzęcie pes6 bedzie smigal??
Celeron 1.8
?? Geforce4 MX 440 ??
512mb RAM
Mam dylemat bo na kilku stronkach pisze ze pes nie obsługuje GeForca MX ale na niektorych pisze ze wszystko bedzie ok. Mam Demo i pięknie chodzi. Dziś chcem kupic gre... wiec prosze o odpowiedz
whan
będzie chodził z 3d analyzerem. oficjalnego wsparcia dla mx'ów nie ma.
MakssPl
Ok a jesli bez zadnych programow chodzi mi demo??
wernix
Witam.... jestem nowym uzytkownikiem wiec jeszcze nie do konca wszystko obcykalem... za wszystkie pomylki przepraszam...
Meritum sprawy:
Mam pytanie czy na moim sprzęcie pes6 bedzie smigal??
Celeron 1.8
?? Geforce4 MX 440 ??
512mb RAM
Mam dylemat bo na kilku stronkach pisze ze pes nie obsługuje GeForca MX ale na niektorych pisze ze wszystko bedzie ok. Mam Demo i pięknie chodzi. Dziś chcem kupic gre... wiec prosze o odpowiedz

Ja mam:

Athalon 2000
GeForce 4 MX
Ramu 384mb

no i z 3d analyzer'em chodzi dobrze na minimalnych ustawieniach i wylaczonym anty-aliasing'u, ale bez analyzer'a gra tez bedzie dzialala tylko ze bedzie sie ciela przynajmniej u mnie tak jest smile.gif
MakssPl
No dobra a mozecie mi podac ustawienia do 3D analyzera na wszelki wypadek rolleyes.gif biggrin.gif
snake
QUOTE(mexx @ Nov 18 2006, 20:09:56) [snapback]98514[/snapback]

No dobra a mozecie mi podac ustawienia do 3D analyzera na wszelki wypadek rolleyes.gif biggrin.gif

To mi też od razu przy okazji.
Na sprzęcie Athlon 2600XP (2.1Ghz) Geforce FX 5200 512mb ram 400mhz oraz jakaś śmieszna karta dźwiękowa na płycie C-Media AC97 zwalnia dźwięki, a dokładniej dźwięk jest spóźniony.

/edit: nieaktualne, nowy direct x pomógł.
Matesao
Jeśli mowa o MX 440... To na pewno będzie Ci chodzic... Ja gram na średnich i nie tnie, chodzi płynnie, ale piłki nie wchodzą (tylko specjalne od krissa) wink.gif No i grając piłkami drugi mecz z rzędu gra się wyłącza, ale to tyle minusów znalazłem wink.gif Pozdrawiam smile.gif
MakssPl
Niestety nadal sie waham bo pierwszy raz w zyciu kupie tak droga gre. dzisiaj bylem w EMPIK i tam kosztuje 129.90 ale na pudełku pisze na czerwono Nie obsługuje Kart grafiki serii MX
Szeryf

Temat był poruszany na forum niejednokrotnie. Pamiętam, że podawałem ustawienia pod karty GF4MX. W tym temacie już nikt prochu nie wymyśli.
wernix

Ja mam takie ustawienia:

------------Performance------------
-force zbuffer
-force anistropic filtering
------Pixel and Vertex Shader------
-skip pixel shader version 1.1
-skip pixel shader version 1.4
-skip pixel shader version 2.0
---------Remove Stuttering---------
-performance mode
---------------Z-Buffer---------------
-force 24 bit zbuffer (without stencil)
JuveR
Ja mam takie coś i chodzi na srednich detalach i nie tnie. Co prawda piłki nie chodzą, ale co tam:

AMD Athlon 1.8
GeForce MX 440
768 MB Ram

Naszczęście za 1-2 tygodnie zmieniam kompa. Czy mógłby mi ktoś coś doradzić ? Ja myslalem o czymś takim:
Płyta główna: Asus A8N-SLI SE
Procesor:AMD Athlon 64 3200+
Pamięć: 1.5 GB
Grafika: Leadtek GeForce 7600 GT 256MB DVI

Najbardziej zastanawiam się nad kartą graficzną. Znacie lepsze karty w cenie do 1000zł ???

MakssPl
Mam pytanie, a ma ktoś moze radeona 9600 i jak chodzi Pro Evolution Soccer 6... Teraz to pozostalo mi kupic nowa karte grafiki...
MakssPl
No to postawilem wszystko na jedą kartę... kupiłem PESa i jestem szczęśliwym jego posiadaczem... wszystko fajnie chodzi!!
siano
Gratulujemy dobrego wyboru!:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.