Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Decoo
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
DeCoo
Oto moja pierwsza fotka. Zrobilem z tej fotki ale chyba nacsnalem zle i to jest z gry niewiem.
Fotka z ktorej korzystalem
A oto twarz Buffona:
Buffon
Proszę o ocenki
Hayalet
Wygląda jak Buffon, ale do fotki ma sie nijak.
DeCoo
Wlosow nierobiłem:P
Nastepna fotka:
Fotka z ktorej korzystalem
Fotka Valdesa:
Valdes
Hayalet
Teraz to juz jestem pewien odpalam sobie PESa a tam Twoja twarz, hmm ciekawe, chyba coś źle robisz, gdyż zapodajesz nam tu twarze będace już w PESie (i tu nie chodzi, że robione są poraz kolejny), naucz sie wrzucać bmp a potem zakładaj temat z mordami.
kemocik
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DeCoo
Sry niechcacy nacisnalem import zamiast export albo odwrotnie i sie popsulo. Zobaczylem to zdjecie i robilem za pomocą niego. Sorry wielkie.
Czytałem daltego mi sie nienadpisuje bo mam wadliwą jakoś werse przeczytałem o tym i juz wiem jak robic
DeCoo
Z związku z tym ze jakos niemoge wgrac binow do gry umieszcza narazie bmp C.Ronaldo:
IPB Image
norek
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 11:48:28) [snapback]98384[/snapback]

Z związku z tym ze jakos niemoge wgrac binow do gry umieszcza narazie bmp C.Ronaldo:
IPB Image

Wiekszego pokemona nie widzialem. DNO.
Voytec
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 11:48:28) [snapback]98384[/snapback]

IPB Image

to bmp sie do niczego nie nadaje. kompletna klapa. obejżyj mase razy jeden tutorial bo żaden nie kieruje to czegoś takiego, co ty nazywasz bmp.
DeCoo
Ok duzo czytam tutoraili i wkrotce wyjdzie fajna twarz. Cierpliwosci panowie
Voytec
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 12:58:57) [snapback]98396[/snapback]

Ok duzo czytam tutoraili i wkrotce wyjdzie fajna twarz. Cierpliwosci panowie

lol, to ty czytasz ten graficzny norka? on jest stary i opisany do robienia mord do PES4 kiedy jeszcze nie było oedita. poleciłbym ci toty kemocika i mystiqa.
DeCoo
Robie za pomocą mystiq.Mam problem zrobilem twarz patrze w grze a tu zeby i oczy tylko co zrobic aby bylo dobrze?Pozytałem na forum , zmniejszylem wysokosc glowy o 1 i jest wszystko ok.
A oto fotka z ktorej robilem i twarz:
IPB ImageIPB Image
Proszę o ocenki
don rxf
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 16:13:18) [snapback]98415[/snapback]

Robie za pomocą mystiq.Mam problem zrobilem twarz patrze w grze a tu zeby i oczy tylko co zrobic aby bylo dobrze?Pozytałem na forum , zmniejszylem wysokosc glowy o 1 i jest wszystko ok.
IPB ImageIPB Image
Proszę o ocenki

Jeśli to twoja twarz to jest niezla.
norek
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 14:13:18) [snapback]98415[/snapback]

IPB ImageIPB Image
Proszę o ocenki

50 % ostrzezenia. Jeszcze raz zobacze twarz nie Twoja i BAN. Zegnam.
Barca_Fan
Ta Twarz wygląda jak z PES'a ohmy.gif
DeCoo
Ej no co jest robie warz za pomocą tutorial by tutek i co wzielem z pesa? Jakie w typy niemozna twarzy zrobic.Co mam zrobic zebyscie mi uwierzyli. Niewierzycie to dajcie jakos fotke to wam zrobie twarz. Wszystkie fotki biore z dzialu "fotki dla facemakerow jak neiwierzycie"
Barca_Fan
Porównaj DeCoo Twoja vs PES

IPB Image
DeCoo
Chlopie ja robiłem ze screena z działu Fotki dla facemakerow wizlem terrego i robiłem niepatrzylem jaka jest w pes6. Jak niewierzysz daj mi dobra fotke to ci zrobie twarz
Hayalet
Koles nie czaisz ze dajesz screeny mord, które są w grze?
Poza tym posiedz troche nad postem, bo za dużo nie da się zrozumieć z Twojego bełkotu...
Zrób kogokolwiek, tym razem wrzuć bina do gry, ok?
DeCoo
wiesz co niewchodza mi do gry moje twarze. Właczylem gre i byly tylko oczy i zwby i wtedy zmniejszylem wyskoksc glowy o 1 i to mi powstalo. Wrzucam twarz przez GGS i DkZ i sie twarz niezmienia co robic?Kogo mam zrobic powiedzcie mi.
Co wy na to:
IPB Image
Voytec
nie wiem ile masz IQ, ale chyba nie za dużo skoro nie umiesz kożystać z dobrodziejstwa Szukaj albo po prostu przeglądać forum. temat był wałkowany multum razy. i nieważne czy jesteś tutaj owy czy też nie. podczas imprtowania bmp kliknij na czasny kwadracik, bądź ustaw ręcznie opacity a 100%. takie to trudne?
DeCoo
Jesli cie to interesuje to mam opacityna 100% na obu twarzach
DeCoo
The new texture is completely transparent
Do you really want to insert it? If you don't know what to do , you should clin no or cancel

Yes No Cancel

To pisze jakl przenosze bmp do bina. Co nacisnac i co dalej zrobic?
Oj chłopie, chyba załapiesz za tego posta kilka %.
DeCoo
ej alter przegiagnalem bmp do bina i jak to sie pojawilo nacisknelem ok. Alter podaj mi swoje GG to pogadamy
Hayalet
wez mu ktos daj screena z ggs gdzie jest "czarny kwadrat" od opacity bo ja aktualnie nie mam na kompie, może dzieciak zrozumie.
DeCoo
Nom dajcie zobacze hgdzie to jest ale chociaz wiem ze tam naciskam i usatwiam na 100% opacity
Mortin
IPB Image
jezeli nadal problem bedzie sie powtarzal, to jestes ciemna masa...
DeCoo
Juz to dawno zrobilem ale tak niedziala. Na gorze jest RGB i umnie pisz 9,6,0 to ma cos wspolnego
Musiałeś wybrać kolor z palety i dla niego przypisywałeś Opacity. Innego wytłumaczenia nie ma :|

PS. Nie podam ci swojego GG, bo nie mam zamiaru ci nic tłumaczyć. Od tego są tutoriale.
DeCoo
Podajcie link do tutoriala o GGS
norek
QUOTE(DeCoo @ Nov 19 2006, 13:51:03) [snapback]98687[/snapback]

Podajcie link do tutoriala o GGS

Temat zamykam.
Masz zakaz do otiwerania kolejnego tematu poki nie napiszę Ci PM. Zegnam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.