Oto moja pierwsza fotka. Zrobilem z tej fotki ale chyba nacsnalem zle i to jest z gry niewiem.
Fotka z ktorej korzystalemA oto twarz Buffona:
BuffonProszę o ocenki
Hayalet
Nov 17 2006, 17:33
Wygląda jak Buffon, ale do fotki ma sie nijak.
Wlosow nierobiłem:P
Nastepna fotka:
Fotka z ktorej korzystalemFotka Valdesa:
Valdes
Hayalet
Nov 17 2006, 17:42
Teraz to juz jestem pewien odpalam sobie PESa a tam Twoja twarz, hmm ciekawe, chyba coś źle robisz, gdyż zapodajesz nam tu twarze będace już w PESie (i tu nie chodzi, że robione są poraz kolejny), naucz sie wrzucać bmp a potem zakładaj temat z mordami.
kemocik
Nov 17 2006, 17:49
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sry niechcacy nacisnalem import zamiast export albo odwrotnie i sie popsulo. Zobaczylem to zdjecie i robilem za pomocą niego. Sorry wielkie.
Czytałem daltego mi sie nienadpisuje bo mam wadliwą jakoś werse przeczytałem o tym i juz wiem jak robic
Z związku z tym ze jakos niemoge wgrac binow do gry umieszcza narazie bmp C.Ronaldo:
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 11:48:28) [snapback]98384[/snapback]
Z związku z tym ze jakos niemoge wgrac binow do gry umieszcza narazie bmp C.Ronaldo:

Wiekszego pokemona nie widzialem. DNO.
Voytec
Nov 18 2006, 11:55
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 11:48:28) [snapback]98384[/snapback]

to bmp sie do niczego nie nadaje. kompletna klapa. obejżyj mase razy jeden tutorial bo żaden nie kieruje to czegoś takiego, co ty nazywasz bmp.
Ok duzo czytam tutoraili i wkrotce wyjdzie fajna twarz. Cierpliwosci panowie
Voytec
Nov 18 2006, 12:18
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 12:58:57) [snapback]98396[/snapback]
Ok duzo czytam tutoraili i wkrotce wyjdzie fajna twarz. Cierpliwosci panowie
lol, to ty czytasz ten graficzny norka? on jest stary i opisany do robienia mord do PES4 kiedy jeszcze nie było oedita. poleciłbym ci toty kemocika i mystiqa.
Robie za pomocą mystiq.Mam problem zrobilem twarz patrze w grze a tu zeby i oczy tylko co zrobic aby bylo dobrze?Pozytałem na forum , zmniejszylem wysokosc glowy o 1 i jest wszystko ok.
A oto fotka z ktorej robilem i twarz:

Proszę o ocenki
don rxf
Nov 18 2006, 13:54
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 16:13:18) [snapback]98415[/snapback]
Robie za pomocą mystiq.Mam problem zrobilem twarz patrze w grze a tu zeby i oczy tylko co zrobic aby bylo dobrze?Pozytałem na forum , zmniejszylem wysokosc glowy o 1 i jest wszystko ok.

Proszę o ocenki
Jeśli to twoja twarz to jest niezla.
QUOTE(DeCoo @ Nov 18 2006, 14:13:18) [snapback]98415[/snapback]

Proszę o ocenki
50 % ostrzezenia. Jeszcze raz zobacze twarz nie Twoja i BAN. Zegnam.
Barca_Fan
Nov 18 2006, 13:56
Ta Twarz wygląda jak z PES'a
Ej no co jest robie warz za pomocą tutorial by tutek i co wzielem z pesa? Jakie w typy niemozna twarzy zrobic.Co mam zrobic zebyscie mi uwierzyli. Niewierzycie to dajcie jakos fotke to wam zrobie twarz. Wszystkie fotki biore z dzialu "fotki dla facemakerow jak neiwierzycie"
Barca_Fan
Nov 18 2006, 14:13
Porównaj DeCoo Twoja vs PES
Chlopie ja robiłem ze screena z działu Fotki dla facemakerow wizlem terrego i robiłem niepatrzylem jaka jest w pes6. Jak niewierzysz daj mi dobra fotke to ci zrobie twarz
Hayalet
Nov 18 2006, 14:34
Koles nie czaisz ze dajesz screeny mord, które są w grze?
Poza tym posiedz troche nad postem, bo za dużo nie da się zrozumieć z Twojego bełkotu...
Zrób kogokolwiek, tym razem wrzuć bina do gry, ok?
wiesz co niewchodza mi do gry moje twarze. Właczylem gre i byly tylko oczy i zwby i wtedy zmniejszylem wyskoksc glowy o 1 i to mi powstalo. Wrzucam twarz przez GGS i DkZ i sie twarz niezmienia co robic?Kogo mam zrobic powiedzcie mi.
Co wy na to:
Voytec
Nov 18 2006, 14:56
nie wiem ile masz IQ, ale chyba nie za dużo skoro nie umiesz kożystać z dobrodziejstwa Szukaj albo po prostu przeglądać forum. temat był wałkowany multum razy. i nieważne czy jesteś tutaj owy czy też nie. podczas imprtowania bmp kliknij na czasny kwadracik, bądź ustaw ręcznie opacity a 100%. takie to trudne?
Jesli cie to interesuje to mam opacityna 100% na obu twarzach
No to nie przeciągasz bmp do bina.
The new texture is completely transparent
Do you really want to insert it? If you don't know what to do , you should clin no or cancel
Yes No Cancel
To pisze jakl przenosze bmp do bina. Co nacisnac i co dalej zrobic?
Oj chłopie, chyba załapiesz za tego posta kilka %.
ej alter przegiagnalem bmp do bina i jak to sie pojawilo nacisknelem ok. Alter podaj mi swoje GG to pogadamy
Hayalet
Nov 18 2006, 19:20
wez mu ktos daj screena z ggs gdzie jest "czarny kwadrat" od opacity bo ja aktualnie nie mam na kompie, może dzieciak zrozumie.
Nom dajcie zobacze hgdzie to jest ale chociaz wiem ze tam naciskam i usatwiam na 100% opacity
Mortin
Nov 19 2006, 11:31

jezeli nadal problem bedzie sie powtarzal, to jestes ciemna masa...
Juz to dawno zrobilem ale tak niedziala. Na gorze jest RGB i umnie pisz 9,6,0 to ma cos wspolnego
Musiałeś wybrać kolor z palety i dla niego przypisywałeś Opacity. Innego wytłumaczenia nie ma :|
PS. Nie podam ci swojego GG, bo nie mam zamiaru ci nic tłumaczyć. Od tego są tutoriale.
Podajcie link do tutoriala o GGS
QUOTE(DeCoo @ Nov 19 2006, 13:51:03) [snapback]98687[/snapback]
Podajcie link do tutoriala o GGS
Temat zamykam.
Masz zakaz do otiwerania kolejnego tematu poki nie napiszę Ci PM. Zegnam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.