Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Lulinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Lulinho
Witam postanowiłem założyć własny temat, dlatego że tamten temat jest po by wiedzieć jak się robi piękne twarzyczki, a przecież tamten temat nie nosi nazwy Faces by Lulinho, jeśli Admina to zdenerwowało to przepraszam. Pozdro ciekawe czyją Facjate wykonam teraz, będe myślał smile.gif
olivier
najlepiej zrób kogoś kogo nie ma w grze.
Voytec
zrób i wtedy się będzie oceniać. chłopie piszesz takie posty że sprawiasz wrażenie jakbyś miał z 10 lat.
Lulinho
Tzn. jakie posty krótkie ??

QUOTE(olivier @ Nov 16 2006, 18:05:41) [snapback]98046[/snapback]

najlepiej zrób kogoś kogo nie ma w grze.

Chciałbym Ebiego ale mówie że mam problem z wrzuceniem twarzy tak abym mógł ją edytować jak wie ktoś, a na pewno tak to niech pisze smile.gif
norek
QUOTE(Lulinho @ Nov 16 2006, 20:28:52) [snapback]98064[/snapback]

Tzn. jakie posty krótkie ??
Chciałbym Ebiego ale mówie że mam problem z wrzuceniem twarzy tak abym mógł ją edytować jak wie ktoś, a na pewno tak to niech pisze smile.gif

Jeszcze jeden post ktory mi sie nie spodoba i BAN.
Lulinho
QUOTE(norek @ Nov 16 2006, 21:08:15) [snapback]98076[/snapback]

Jeszcze jeden post ktory mi sie nie spodoba i BAN.

Tak wogóle to się na mnie uwziołeś Norek dry.gif Więc ja nie mam z tobą szans bo ty jesteś Adminem .

A oto moja chyba najlepsza facjatka Eidura smile.gif

IPB Image
Hayalet
U, pokemon i to najwyzsze jego stadium. Sorka, ale zastanawiam się czy posiadasz dobre oczy? Skoro robisz morde, której bmp ma 3 kolory, jest pomazane, rozmazane, niestetyczne. No i śmietanką jest podobieństwo którego nie widze, acz zapewne jest to model Konami, zrób kogoś kogo nie ma w grze a zobaczysz jak będzie wyglądał. To tyle.
don rxf
ŁaŁ, Najlepszy Gudjohnsen jakiego widziałem, tak trzymaj. A tak poważnie to chyba naprawde masz problem z oczami :-/ no ale cuż pracuj.
olivier
bardzo słaby,musisz dużo pracowac i tyle.
norek
QUOTE(Lulinho @ Nov 17 2006, 07:41:27) [snapback]98125[/snapback]

Tak wogóle to się na mnie uwziołeś Norek dry.gif Więc ja nie mam z tobą szans bo ty jesteś Adminem .

A oto moja chyba najlepsza facjatka Eidura smile.gif

IPB Image

Słabe oczy i nie podobny.
Lulinho
Zrób tego co nie ma w grze hmm... to niech ktoś mi powie jak mam wsadzić twarz do gry tak aby była bo jak ją dam to jej nie ma.
olivier
znów ten sam post co kilka postów wyżej chłopie nie wiesz jak to nie rób wogóle twarzy proste!
Lulinho
QUOTE(olivier @ Nov 17 2006, 16:39:09) [snapback]98194[/snapback]

znów ten sam post co kilka postów wyżej chłopie nie wiesz jak to nie rób wogóle twarzy proste!

A wiesz o ja ci powiem SPADAJ !
norek
QUOTE(Lulinho @ Nov 17 2006, 17:02:34) [snapback]98199[/snapback]

A wiesz o ja ci powiem SPADAJ !

A wiesz co ja Ci powiem. BAN.Zegnam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.