Lulinho
Nov 15 2006, 14:53
Witam jestem tu nowy i nie wiem jak mam robić takie piękne twarze jak nie którzy, nie potrafie zrobić dobrego BMP wiem że jesteście Rywalammi z Pro-Evo.PL oni mi nie pomogli uznali że jestem głupi, może wy mi pomożecie ??
Będe wdzięczny
Bartezz
Nov 15 2006, 15:00
Poszukaj tutoriali na forum.
z tego co wiem to musisz ogladac duzo tutoriali i duzo cwiczyc robienie twarzy a w koncu zaczna wychodzic super twarz. jeszcze tego nie sprawdzilem bo sam jestem poczatkujacy.
ps.
za to ze poszedles najpierw na pro-evo a nie issonline - 10 zdrowasiek
Lulinho
Nov 15 2006, 15:03
Oglądałem dużo Tutotriali ale żaden nie miał tego jak robić śliczne BMP, ani jak włożyć twarz by zawodnik któremu ją zrobiłeś miał ją cały czas a nie jak sie zmieni włosy to jest już stara twarz z PES'a :/
Help Me !!
QUOTE(Simon @ Nov 15 2006, 16:02:09) [snapback]97817[/snapback]
z tego co wiem to musisz ogladac duzo tutoriali i duzo cwiczyc robienie twarzy a w koncu zaczna wychodzic super twarz. jeszcze tego nie sprawdzilem bo sam jestem poczatkujacy.
ps.
za to ze poszedles najpierw na pro-evo a nie issonline - 10 zdrowasiek

A masz swoje twarzyczki chętie bym je opczaił

Już zauważyłem że wy jesteście lepsi niż Pro-Evo.pl
Bartezz
Nov 15 2006, 15:16
JAk bedziesz robil duzo twarzy to tez bedziesz umial.
Voytec
Nov 15 2006, 15:17
QUOTE(Lulinho @ Nov 15 2006, 16:04:59) [snapback]97819[/snapback]
Oglądałem dużo Tutotriali ale żaden nie miał tego jak robić śliczne BMP, ani jak włożyć twarz by zawodnik któremu ją zrobiłeś miał ją cały czas a nie jak sie zmieni włosy to jest już stara twarz z PES'a :/
Help Me !!
A masz swoje twarzyczki chętie bym je opczaił

Już zauważyłem że wy jesteście lepsi niż Pro-Evo.pl

jak to powiedziałeś "śliczne bmp" to już kwestia wprawy i co najważniejsze stylu. każdy facemaker ma swój własny styl który szlifuje. bardzo ważna jest fota.
tak tak:p no coż szkoda że jesteś głupi:p nawet nie wiesz jak twarz podmienić to się nie dziw że nazwali cię głupim:P
Lulinho
Nov 15 2006, 15:55
Oho zaczyna się ludzie z Pro-Evo.PL mnie już tu obgadują :/
Jak ty wiesz lepiej to to nagraj i mi pokaż oraz wejdź do gry i znajdź twarz danego piłkarza wtedy dopiero uznam twoją wyższość i wrzuć na normalny serwer a nie Rapid
poczytaj tutki to nie boli chyba każdy ci to powie:\
Lulinho
Nov 15 2006, 16:02
QUOTE(pela1613 @ Nov 15 2006, 17:01:56) [snapback]97841[/snapback]
poczytaj tutki to nie boli chyba każdy ci to powie:\
Czytałem tyle tutków że mi się rzygać chce a w żadnym nie było pokazane czy twarz wyszła czy nie
Lulinho
Nov 15 2006, 17:28
Stworzyłem Facjate Michaela Ballacka oto on wiem że BMP jest do poprawy i je poprawie proszę o ocenki od 0/10

a więc tak

do poprawy cała textura przedewszystkim wyostrz ją pobaw się na czole kolorami zrób coś z ustami w oedicie
Ziemniak201
Nov 15 2006, 17:43
Dla zachenty 3
Ja też próbuje nauczyć sie tego więc jesteśmy ziomale
pablitos21
Nov 15 2006, 18:11
mam pytanie czy oedit converter jest specjalny do pesa6 bo ja zrobilem face w photoshopie ale probuje odpalic oedita i niechce mam wersje 3.0 czy jest jakas specjalna do 6 ??
Lulinho
Nov 15 2006, 18:23
Więc tak wyostrzyłem Facjatke jak najbardziej się dało, ale wy wiecie jak trzeba więc powiedzcie mi bo wg mnie nie jest ten obraz wyostrzony na fula z góry dziękuje a oto Ballack Ver 2:
Ballack Ver. 2
Ocenki i mówcie co do poprawy !
don rxf
Nov 15 2006, 18:28
który to jest ten wyostrzony ? bo wg. mnie ty go wcale nie wyostrzyles :-/
Capitan Tsubasa
Nov 15 2006, 18:29
QUOTE(Lulinho @ Nov 15 2006, 21:24:30) [snapback]97890[/snapback]
Ocenki i mówcie co do poprawy !
Chyba troche przesadzasz ; ) .... Wszystko jest do poprawy ...
PS. Wogole niewyostrzyles
Lulinho
Nov 15 2006, 18:30
Potrzebuje szybkiej i prostej rady jak mam go lepiej wyostrzyć, jak w Photoshopie to mam wersje Angielską, a Oedit też
Lulinho
Nov 15 2006, 19:19
To jest koniec Ballacka, a czekam na wasze ocenki i
propozycje kogo by zrobić, a ocenki 1-10

olivier
Nov 15 2006, 19:23
jeszcze gorszy niz poprzednia wersja konami zrobilo bdb model więc wystarczylo zrobic dobre bmp i byś miał pozytywne komentarze,ale patrząc z drugiej strony to jest twoja pierwsza twarz więc musze ci życzyć powodzenia w dalszych pracach.
Lulinho
Nov 15 2006, 19:49
Dziękuje ale kogo teraz zrobić ??
Voytec
Nov 15 2006, 19:58
bardzo słaby ballack.
olivier - model ballacka wykonany przez konami nie jest bdb
olivier
Nov 15 2006, 20:08
no moze nie jest
Lulinho
Nov 15 2006, 21:16
Hmm... chciałem zrobić Zidane'a ale zaimportowałem jego mordkę do PES'a ale Zizou nie ma
Nie wiem co się stało tylko moge was pocieszyć BMP

Przepraszam ale to nie mój błąd

lecz gry chyba.
Kogo zrobić następnego ??
Lulinho
Nov 15 2006, 21:41
To może lepiej założyć temat Faces by Lulinho ??
Ale nadal nie wiem jak mam wgrać twarz tak aby po zmianie jej włosów lub czegoś innego była, a nie zamieniała się w twarz z PES'a
Jeśli ktoś wie o co mi chodzi to bym był wdzięczny za rade
QUOTE(Lulinho @ Nov 15 2006, 22:42:11) [snapback]97922[/snapback]
To może lepiej założyć temat Faces by Lulinho ??
Ale nadal nie wiem jak mam wgrać twarz tak aby po zmianie jej włosów lub czegoś innego była, a nie zamieniała się w twarz z PES'a
Jeśli ktoś wie o co mi chodzi to bym był wdzięczny za rade

Słuchaj mistrzu to nie jest forum Pro-Evo i nie pozwole aby w ciągu kilku minut ktoś pisał dwa posty które w zasadzie są bezsensowne. Nikt nie zabrania Ci pokazywać mordek ale po to jest opcja edit abys jej uzywal.
To moje ostatnie slowne ostrzezenie, pozniej poleca %.
Lulinho
Nov 15 2006, 22:36
QUOTE(norek @ Nov 15 2006, 22:56:43) [snapback]97927[/snapback]
Słuchaj mistrzu to nie jest forum Pro-Evo i nie pozwole aby w ciągu kilku minut ktoś pisał dwa posty które w zasadzie są bezsensowne. Nikt nie zabrania Ci pokazywać mordek ale po to jest opcja edit abys jej uzywal.
To moje ostatnie slowne ostrzezenie, pozniej poleca %.
Ty jesteś kozak bo admin i dobry Face Maker a ja się dopiero uczę więc chcesz powiedzieć że nie moge już dzisiaj założyć swojego tematu Face By Lulinho ?? Ja to przynajmniej tak odebrałem

Ale cóż po głupich i nie potrzebnych rozmowach z Adminem pozwoliłem sobie stworzyć twarz najlepiej wykonującego rzuty wolne na świecie, oto on:
pablitos21
Nov 15 2006, 22:37
mampytanko zrobilem wszystko w oedit converter potem wgralem twarz przez ggs i widac tylko oczy i zeby o co w tym chodzi prosze pomozcie
Lulinho
Nov 15 2006, 22:40
Miałem ten sam problem coś musiałeś źle zrobić, rób tak jak ja robiłem dokładnie poruszałem i poruszam się ruchami gościa który robił Tutka (Tutotriala) i jakoś mi to idzie tylko że teraz wzamian mam problemy z BMP.
SWiergi
Nov 15 2006, 22:48
QUOTE(Lulinho @ Nov 15 2006, 23:41:25) [snapback]97945[/snapback]
Miałem ten sam problem coś musiałeś źle zrobić, rób tak jak ja robiłem dokładnie poruszałem i poruszam się ruchami gościa który robił Tutka (Tutotriala) i jakoś mi to idzie tylko że teraz wzamian mam problemy z BMP.
Jakbyś mógł to zapodaj tutka na jakiś serwer ok??
QUOTE(pablitos21 @ Nov 16 2006, 01:38:51) [snapback]97944[/snapback]
mampytanko zrobilem wszystko w oedit converter potem wgralem twarz przez ggs i widac tylko oczy i zeby o co w tym chodzi prosze pomozcie
Przed wrzuceniem BMP do bina kliknij w GGS - Set colors opaque. Taki czarny kawdrat, popiero potem przeciągnij bmp na właściwe miejsce.
Lulinho
Nov 16 2006, 06:04
Spasowało by mi zrobić teraz twarz jakiegoś Polaka, ale nie wiem jak mam wrzucić tę twarz do gry tak aby ją wyszukać a później zmieniać włosy brode, jak to trzeba zrobić ??
Mortin
Nov 16 2006, 12:38
lulinho- ile masz lat ?
olivier
Nov 16 2006, 13:41
lulinho weź już przestań pisać te głupoty bo i tak ci nikt na to nie odpowie
zaraz was wyzwie tak ja na pro evo:p
a co do Juninho to kiepski:pracuj dalej
Lulinho
Nov 16 2006, 14:22
QUOTE(pela1613 @ Nov 16 2006, 14:46:49) [snapback]98002[/snapback]
zaraz was wyzwie tak ja na pro evo:p
a co do Juninho to kiepski:pracuj dalej
Wyzywać to ty se możesz kolegów
Koledzy facemakerzy pomzocie
zrobilem twarz do tego momentu co dalej?
http://img436.imageshack.us/img436/1215/84tq.jpg
Mortin
Nov 16 2006, 14:31
znajdz inny tutorial.. nie korzystaj z tego od rychala ...
wiem wiem niekrozystam tylko wwalilem fote 9taka znalazlem) zebyscie mi powiedzieli jak zroibc format bin z tego pliku bmp
Michael99
Nov 16 2006, 14:47
Witam, serdecznie użytkowników tego wspaniałego forum ;]
Mam do was jedną prośbę, mam nadzieje że pomożecie

Chodzi mi o to :
Zrobiłem sobie bużkę i chciałbym żeby była normalnie dostępna podczas edytowania piłkarza. Tzn. wtedy kiedy zmieniam zarost,oczy i te pierdoły.
Z góry dziękuję
Ps- Wcale nie wazeliniuje, ale to forum jest naprawde niezłe

Aha po za tym Lulinho słuchaj mnie:
Jak na pierwsze twarze do PES'a to naprawde nieźle jak na pierwszy raz sam jestem na podobnym poziomie a facy robie troche dłużej. Poszlifuj i poczwić a naprawde Issoonline będzie miało dobrego facemakera

Pozdro 666 :]
Lulinho
Nov 16 2006, 15:16
Witam ponownie i mam zaszczyt przedstawić wam Kontuzjowanego zawodnika Chelsea, konkretnie Bramkarza
Petr Cech

Ocenki 1-10

Wiem że włosy nie te ale mój problem jest taki jak Michaela :/
Ej pomozcie wchodze w pes conventer naciskam options i ustawiam zeby wlaczalo sie oedit. pozniej na doel w tej ramce pisze D:\Damian\unknownzrobiony.bmp i naciskam ten znaczek na dole i nic (tlyko wlacza i sie oedit bez twarzy co jest???
OCena 5/10
Lulinho
Nov 16 2006, 15:33
W końcu ktoś docenia mój wysiłek a co do pytania to wtedy dajesz Texture----->Manage Texture i tam dajesz Load i szukasz swojego BMP
Mam tylko file i help lu;linho podaj mi swoje GG. WYdaje mi sie lulinho ze masz gre na najslabszych detalach dlaetego taka ostrosc slaba
Lulinho
Nov 16 2006, 16:16
Masz DeCoo 3569809 kiBic Barcy ??
Miałeś rację Deco zmieniłem rozdzielczośc na 1280x1024 i fotka wygląda jak wygląda

wygląda jakby mu ktoś mąki gdzieniegdzie zajebał :\
oczy do poprawy jak i cała textura
Lulinho
Nov 16 2006, 16:48
QUOTE(pela1613 @ Nov 16 2006, 17:22:33) [snapback]98038[/snapback]
wygląda jakby mu ktoś mąki gdzieniegdzie zajebał :\
oczy do poprawy jak i cała textura
Ty nie mów nic bo jesteś z Pro-Evo.pl więc twoje sugestie mnie nie obchodzą :/
buahah po to jest forum żeby wypowiedzieć swoje zdanie ja je wypowiedziałem na temat tej twarzy więc lepiej ty zamknij buźke:\
łał jestem z pro evo:p oj ban dla mnie za to że jestem z pro evo:p
olivier
Nov 16 2006, 17:01
nie wiem po co robić cecha Konami go zrobiło fajnego i norek świetnego więc nie wiem po co go teraz robiłeś ale popraw w nim bmp wyostrz je bardziej zmien kolor bmp.
Lulinho forum jest dla wszystkich ludzi każdy może się wypowiedzieć.
Michael99
Nov 16 2006, 19:04
Mam prośbe odpowie mi kto ktoś na moje pytania ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.