Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Matury Próbne
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Rivaldinho
Dzisiaj polski, zadeklarowałem poziom podstawowy : 170 minut główkowania...Z zadan otwartych i zamknietych pamietam ze zaznaczylem D)popularno naukowa...teamt na wypracowanie:1(Werter).Ogólnie było cięzko, ciekawy jestem komentarzy pozostałych maturzystów ;P
Kalendarz;
CZW=ang(podst)
PTK=geo(podst)
lukasso
Rownież zaznaczyłem D
wyszedłem po 85min,wypracowanie pisalem na temat Wertera mozna powiedziec ze mnie uratował
wczoraj w szkole wszyscy mowili ze bedzie LALKA mialem nawet juz otwarte streszczenie ale po przeczytaniu 1 linijki zwatpilem wink.gif
a streszczenie Wertera jedyne przeczytalem w calosci
Generalnie chyba nie poszlo mi najgorzej chociaz w wypracowaniu troche nasciemnialem,znam tresc jak przez mgle
z czesci testowej wzialem przyklad z egzaminow z ubieglych lat zamiast wypowiadac sie w 4-5 zdaniach
pisalem max 1
zobaczymy..
bayor
Ja zresztą wszyscy w mojej klasie, wybrałem 1 temat na wypracowanie... Ogólnie nie było źle biggrin.gif . Wg. mnie to było banalnie proste wystarczyło znać treść tej książki, a o pierwszej części to nawet sie nie wypowiadam, bo chyba tylko osoby nie potrafiące czytać i pisać miałyby z tym problem. Bardziej obawiam się piątku...
hetfield88
ja wybralem temat 2... rozpisalem sie mocno , ale nie wiem czy trafilem w klucz.... ehh ogolnie ta probna maturka nie byla az taka zjebana... gorszy bedzie niemiec i historia w pt smile.gif
mlody_dg
No walsnie, zeby napisac trzeba bylo przeczytac ksiazki :/ Jak dla mnie to chujowe tematy byly, zobaczymy jak wyniki:D
dukekubas
pierwsza czesc w miare [ jak zwyle zreszta], w drugiej temat 1, nie czytam lektur, ale troche ja pamietalem i niezle napisalem
Lukasso, gdzie sie w Bialym uczysz?
lukasso
IX LO
dukekubas
dzis Ang. podst., wlasnie ogladalem odpowiedzi i chyba mam 35pkt. za sluchanie i zrozumienie tekstu...;f
lukasso
angielski latwy
wspolczuje tym co rozszerzenie pisali bo podstawa a ich matura to niebo a ziemia
dzis natomiast pisalem WOS
skonczylem przed 9
generalnie sciemnialem az milo nie wiem jak pojdzie ale jak bedzie chociaz 30% to sie uciesze
nie przygotowalem sie nic a w sumie nie byle zbyt trudne
Rivaldinho
Wczoraj anglik poszedł nawet nawet smile.gif, dzisiejsza gegra już trochę gorzej(głupie błędy)-> całe szczęscie ze to tylko próbna...pozostaje teraz tylko czekac na wyniki, w moim przypadku matury próbne będą sprawdzac nauczyciele z mojej szkoły, myśle że potrwa to sprawdzanie to następnego roku, tak na ferie jak bym dostal wyniki to bylbym hepi.Pozdro !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.