Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Grabi
Witam ! Bawiłem się trochę stadionami do kitservera. Otóż doszedłem do pewnych wniosków :

1. Nie trzeba konwertować stadionów z PESa 5 by działały w PESie 6.
2. Gdy rozpoczyna się mecz (wstępne animacje), owszem są błędy w wyświetlaniu, ale podczas gry jest normalnie.
3. Nie wpisywałem żadnej nazwy stadionu do map.txt, po prostu na "żywca" skopiowałem kilka stadionów do GDB/stadiums.
4. Na niektórych stadionach są błędy w wyświetlaniu band. Np : Na Fly Emirates nie zauważyłem najmniejszego błędu wyświetlaniu stadionu. Bandy również pozostały te same co w Pesie 5.

P.S - Mimo wszystko zajmę się teraz trochę konwertowaniem ;p. Pozdrawiam
mdk66
Ziomuś może ty mi powiesz jak mam zrobić, żeby mieć nowe stadiony? Jak je sie wybiera to ja wiem, tylko powiedz mi do jakiego folderu je trzeba wypakować. Mam kitserver i nie wiem jak z niego korzystaćsad.gif
Dominoz
Kopiujesz caly folder ze stadionem (w nim masz full folderow) do folderu STADIUMS w KS.
mdk66
dzieki. ten folder trzeba utworzyc bo nie ma co nie?
Dominoz
jak to nie ma?
Oczywiscie,ze jest...

wejdz se na www.issonline.pl i w dziale download masz najnowszy kit server. Sciagnij go...
Widze,ze totalnie zielony jestes biggrin.gif

Powtorze raz jeszcze: POSZUKAJ NA FORUM DO CHOLERY JASNEJ!
mdk66
ej no taki glupi to nie jestem sciagnelem sobie kitservera z tej stronki, mam bundeslige, normalne herby i pytam sie tylko gdzie teraz mam wsadzac stadiony zeby chodzily. mam kitserver 6 nie mysl sobie. i nie mam zadnego folderu stadiums!!
Dominoz
jak masz najnowszy to musisz miec biggrin.gif

wejdz w kitserver/gdb ---> i tam powiniennes miec foldery: balls, uni i Stadiums

Skoro ich nie masz, to znaczy, ze sciagnales pierwszego KS, a nie najnowszego.
mdk66
no prawda. moj błąd. tamten mial 2,5 mb a ten 15,5 mb smile.gif hehe dzieki i sorki ze ci zajelem tyle czasu
Dominoz
Spoko...Ale najpierw pomysl a potem napisz XD
Milo mi, ze pomoglem wink.gif

Napisz chociaz czy smigaja stadiony wink.gif
mdk66
zaraz sprawdze najpierw sciagne kilka. jak chcesz pogadac to pisz na gg (6654343) lub na majl ([email protected])
Dominoz
A po co mialbym z toba gadac :]
Po prostu odpisz, czy ci dzialaja prawidlowo wink.gif
mdk66
mowisz ze przy wyborze strojow page up wcisnac?? bo juz pozniej jak sie wybiera ile gwiazdek itp to u mnie nie ma tych stadionow sad.gif
Dominoz
Owszem, musisz kliknac Page Down lub Up i potem wybrac stadion numerkami 9 lub 0 smile.gif

Daj screena z wyborow kitsow po wcisnieciu page down jak nie zadziala.
mdk66
dominoz ale jak wciskam page up lub page down to nic sie nie dzieje (mam PES 6) kolo mi mowil zebym se sciagnal jakis tam stadiumserver
Dominoz
A masz kitservera w folderze z gra?
Masz jakies stadiony w folderze Stadiums...?

EDIT: Sciagnij to: http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=403

Potem wsadz folder kitserver do folderu z gra. Potem kliknij setup.
I powinno dzialac
mdk66
mam i kitserva w folderze z gra i stadiony w folderze stadiums!

i nadal nie chodzi
mdk66
ja mam wszystko dobrze ale przy setup nie moge kliknac install i mam
Current state:Unknow EXE File !!
Dominoz
To najpierw kliknij remove (usun starego kitservera)
mdk66
Tamten jush dawno wywalony. Jak narazie chodzi mi tylko bundesliga. POMOZ MI !!
SWiergi
QUOTE(mdk66 @ Nov 25 2006, 21:44:21) [snapback]100222[/snapback]

Tamten jush dawno wywalony. Jak narazie chodzi mi tylko bundesliga. POMOZ MI !!

a Ty masz zainstalowane uaktualnienie do PES 6? Bo jak tak to nie będzie Ci chodzil kitserver wink.gif
mdk66
Milaem zainstalowane, ale przeinstalowalem pesa i zainstalowalem bez uaktualnienia i nadal nie chodza mi stadiony!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.