Witam ! Bawiłem się trochę stadionami do kitservera. Otóż doszedłem do pewnych wniosków :
1. Nie trzeba konwertować stadionów z PESa 5 by działały w PESie 6.
2. Gdy rozpoczyna się mecz (wstępne animacje), owszem są błędy w wyświetlaniu, ale podczas gry jest normalnie.
3. Nie wpisywałem żadnej nazwy stadionu do map.txt, po prostu na "żywca" skopiowałem kilka stadionów do GDB/stadiums.
4. Na niektórych stadionach są błędy w wyświetlaniu band. Np : Na Fly Emirates nie zauważyłem najmniejszego błędu wyświetlaniu stadionu. Bandy również pozostały te same co w Pesie 5.
P.S - Mimo wszystko zajmę się teraz trochę konwertowaniem ;p. Pozdrawiam
Ziomuś może ty mi powiesz jak mam zrobić, żeby mieć nowe stadiony? Jak je sie wybiera to ja wiem, tylko powiedz mi do jakiego folderu je trzeba wypakować. Mam kitserver i nie wiem jak z niego korzystać
Dominoz
Nov 25 2006, 18:25
Kopiujesz caly folder ze stadionem (w nim masz full folderow) do folderu STADIUMS w KS.
dzieki. ten folder trzeba utworzyc bo nie ma co nie?
Dominoz
Nov 25 2006, 18:40
jak to nie ma?
Oczywiscie,ze jest...
wejdz se na www.issonline.pl i w dziale download masz najnowszy kit server. Sciagnij go...
Widze,ze totalnie zielony jestes

Powtorze raz jeszcze: POSZUKAJ NA FORUM DO CHOLERY JASNEJ!
ej no taki glupi to nie jestem sciagnelem sobie kitservera z tej stronki, mam bundeslige, normalne herby i pytam sie tylko gdzie teraz mam wsadzac stadiony zeby chodzily. mam kitserver 6 nie mysl sobie. i nie mam zadnego folderu stadiums!!
Dominoz
Nov 25 2006, 18:58
jak masz najnowszy to musisz miec

wejdz w kitserver/gdb ---> i tam powiniennes miec foldery: balls, uni i Stadiums
Skoro ich nie masz, to znaczy, ze sciagnales pierwszego KS, a nie najnowszego.
no prawda. moj błąd. tamten mial 2,5 mb a ten 15,5 mb

hehe dzieki i sorki ze ci zajelem tyle czasu
Dominoz
Nov 25 2006, 19:06
Spoko...Ale najpierw pomysl a potem napisz XD
Milo mi, ze pomoglem

Napisz chociaz czy smigaja stadiony
zaraz sprawdze najpierw sciagne kilka. jak chcesz pogadac to pisz na gg (6654343) lub na majl (
[email protected])
Dominoz
Nov 25 2006, 19:14
A po co mialbym z toba gadac :]
Po prostu odpisz, czy ci dzialaja prawidlowo
mowisz ze przy wyborze strojow page up wcisnac?? bo juz pozniej jak sie wybiera ile gwiazdek itp to u mnie nie ma tych stadionow
Dominoz
Nov 25 2006, 19:52
Owszem, musisz kliknac Page Down lub Up i potem wybrac stadion numerkami 9 lub 0

Daj screena z wyborow kitsow po wcisnieciu page down jak nie zadziala.
dominoz ale jak wciskam page up lub page down to nic sie nie dzieje (mam PES 6) kolo mi mowil zebym se sciagnal jakis tam stadiumserver
Dominoz
Nov 25 2006, 19:57
A masz kitservera w folderze z gra?
Masz jakies stadiony w folderze Stadiums...?
EDIT: Sciagnij to:
http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=403Potem wsadz folder kitserver do folderu z gra. Potem kliknij setup.
I powinno dzialac
mam i kitserva w folderze z gra i stadiony w folderze stadiums!
i nadal nie chodzi
ja mam wszystko dobrze ale przy setup nie moge kliknac install i mam
Current state:Unknow EXE File !!
Dominoz
Nov 25 2006, 20:38
To najpierw kliknij remove (usun starego kitservera)
Tamten jush dawno wywalony. Jak narazie chodzi mi tylko bundesliga. POMOZ MI !!
SWiergi
Nov 25 2006, 22:55
QUOTE(mdk66 @ Nov 25 2006, 21:44:21) [snapback]100222[/snapback]
Tamten jush dawno wywalony. Jak narazie chodzi mi tylko bundesliga. POMOZ MI !!
a Ty masz zainstalowane uaktualnienie do PES 6? Bo jak tak to nie będzie Ci chodzil kitserver
Milaem zainstalowane, ale przeinstalowalem pesa i zainstalowalem bez uaktualnienia i nadal nie chodza mi stadiony!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.