Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklama
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Coolgun
Widzial ktos reklame samochodu ktòra niedawno leciala chyba w tvp.
Taka ze wszystkie czesci samochodu byly pokazane po koleii bardzo dluga reklama ale najlepsza jaka widzialem... laugh.gif PS.nie pamietam tylko jaki to byl samochòd :wink:
kemot
Dokladnie, nawet po emisji gadalem z ludzmi na gg, super pomysl, super wykonanie.
Marka azjatycka, nie pamietam jaka...
wąski
Chodzi Ci o taką reklamę gdzie po kolei rozłożone części samochodu efektem domina popychają "akcję" do przodu? Widziałem tą reklamę,miałem nawet linka do niej ale wyaliłem.Jeśli odnajdę to zarzucę.Swoją drogą bardzo fajnie przemyślana reklama...A jakie zakończenie :wink:
baski18
No ja tez to widzialem na TVP. Badzo dluga reklaama siedzialem chyba przy niej z 4 minuty i nie wytrzymalem smile.gif i przelaczylem na inny rogram ale takei reklamy sa bardzo fgajne smile.gif nie t co reklamy Axe pobudzaja wyobraznie smile.gif
mino
Szkoda ze nie ogladam telewizji....
albin
a wiecie skąd można zessać reklame playstation z ligi mistrzòw tą z kondorem? wygrywa oskara smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.