Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tragiczne Kamery
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
cristians
witam
wyszedl juz jakis patch dzieki któremu mozna oddalić kamery?
to jest tragedia zebym 3 na 4 podania "kopał w ciemno" :-/
tracialdo
ustaw kamere "szeroka" (wide) dalej juz nie bedzie smile.gif
StraY
w ciemno? radar masz wink.gif
el Lucas
kamera "szeroka" the best smile.gif powinna byc ustawiona odrazu domyslnie bo sporo ludzi pewnie nie wie ze jest taka dobra do wybrania i meczy sie na innych tongue.gif
Ewentualnie jak komus nawet to nie przypasi to zawsze mozna ustawic na kamerke z lotu ptaka smile.gif
zembi
zgadzam się z tobą, kamera 'wide' ruleezz hehe. jeszcze jak sie ustawi kąt na 9 to normalnie relacja w tv tongue.gif
cristians
ale ja wiem jakie kamery sa do wyboru... sprawdzałem wszystkie po 10 razy we wszystkich możliwych kombinacjach...
Jednak przyznajcie ze na wszystkich widac strasznie maly obszar boiska... a ja zawsze wybierałem i oddalałem kamery talk by widzieć jak najwięcej... lukanie na radar to nie to samo... 0,5 sekundy opóźnienia;P

naprawdę byłbym baardzo wdzięczny gdyby ktos potrafił zrobić patch dodając zoom w opcjach kamery
mihalo
włącz aspect ratio w LOdmixerze, trochę powiększa pole widzenia.
cristians
QUOTE(mihalo @ Nov 16 2006, 18:12:14) [snapback]98048[/snapback]

włącz aspect ratio w LOdmixerze, trochę powiększa pole widzenia.

a gdzie skopiowac plik lodmixer.dat?
NipponJapanBoy
pewnie z tej samej strony co patch dodający zooma do kamer nie ? :| matko boska...LodMixer...znajduje sie w Kit Server...ale widze ze masz 3 posty wiec trzeba Ci pomodz...www.issonline.pl tam w newsach w archiwum masz najnowsza odslone KS...

btw. kocham tych userów co dołączyli do forum pare dni temu bo wyszedl Pes 6 i szukają patchy,dodatków...wszystko by chcieli na raz a dam sobie reke uciac ze 'piatki' czy 'czworki' na oczy nie widzieli...Fifofcy cholerni...
cristians
QUOTE(Danioo7 @ Nov 16 2006, 23:11:57) [snapback]98107[/snapback]

pewnie z tej samej strony co patch dodający zooma do kamer nie ? :| matko boska...LodMixer...znajduje sie w Kit Server...ale widze ze masz 3 posty wiec trzeba Ci pomodz...www.issonline.pl tam w newsach w archiwum masz najnowsza odslone KS...

btw. kocham tych userów co dołączyli do forum pare dni temu bo wyszedl Pes 6 i szukają patchy,dodatków...wszystko by chcieli na raz a dam sobie reke uciac ze 'piatki' czy 'czworki' na oczy nie widzieli...Fifofcy cholerni...

wyluzuj stary...
no tak sie sklada ze faktem jest ze kiedys grałem głownie w fifke, ale tez pes'a 4 i 5 czasami uruchamialem.. a to ze mam 3 posty o niczym nie swiadczy... wchodze na fora tylko wtedy kiedy mam jakis problem... a problemem jest dla mnie wlasnie ta kamera bo wiem ze w poprzednich wersjach bylo lepiej...

a teksty typu "Fifofcy cholerni..." sobie daruj wielki panie ktory wszystko od razu wiedział ...
--------
a gdzie skopiowac plik lodmixer.dat?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.