Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak To Zrobić ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
rufi15
chodzi o to, ze jak sciagam z waszego downloadu stadion jakis, to nie ma tam plików typu unkown_xxxxx tylko jest plik *.dkz . właczam go i w tym pliku są dwa pliki o nazawie - file.bin i file.str . i nie wiem jak wgrać ten stadion ... potrzeba jeszcze jakis program oprócz DKZ ???? bo juz sam nie wiem ... najlepiej jakby ktos instrukcje podesłał jak instalowac stadiony do PES6
Dominoz
Jeszcze nie zainstalujesz, bo nie ma stadiumservera do PES6.
rufi15
ahaaaaaaaaa smile.gif no to wielkie dzieki smile.gif nieinstalowalem w poprzednich PESach to skąd mialem wiedziec smile.gif: ale wielkie dzieki za odp. smile.gif
Dominoz
Juz stadium server wyszedl, oto link: http://fpad.filefront.com/?http://files.fi...om//;6179937;;/
Pozdro!
bobex77
QUOTE(Dominoz @ Nov 12 2006, 21:43:47) [snapback]97372[/snapback]

Jeszcze nie zainstalujesz, bo nie ma stadiumservera do PES6.

juz jest:P
Dominoz
QUOTE(bobex77 @ Nov 13 2006, 16:04:34) [snapback]97473[/snapback]

juz jest:P

Bylem pierwszy biggrin.gif
rufi15
a i tu was zaskocze bo zaraz po napisaniu posta go zassałem ;p ale mam problem, bo nie ma tych stadionow co je niby wgralem przez dkz. trzeba cos zrobic tym stadium serverem ? slyszalem kiedys ze jakies foldery trzeba zakladac czy cos ale nie wiem dokladnie nic sad.gif te stadiony dwa co byly w tym stadiumservedrze bujają sie i jest git, ale tamte - nie da rady. chcialem zrobic tak jak sa te dwa zrobione, ale tam jest pelno plikow a w tych sciagnietych sa tylko dwa sad.gif
zielony22
QUOTE(rufi15 @ Nov 13 2006, 22:46:34) [snapback]97610[/snapback]

a i tu was zaskocze bo zaraz po napisaniu posta go zassałem ;p ale mam problem, bo nie ma tych stadionow co je niby wgralem przez dkz. trzeba cos zrobic tym stadium serverem ? slyszalem kiedys ze jakies foldery trzeba zakladac czy cos ale nie wiem dokladnie nic sad.gif te stadiony dwa co byly w tym stadiumservedrze bujają sie i jest git, ale tamte - nie da rady. chcialem zrobic tak jak sa te dwa zrobione, ale tam jest pelno plikow a w tych sciagnietych sa tylko dwa sad.gif

ten plik co masz to musisz wejsc w dkz studio otworzyc go a nastepnie kliknac patch-apply in folder i wybrac dat. Powinno smigać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.