Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orły Beenhakera
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
dawid_18
Jest to paczka z twarzami zrobiona prze ze mnie plus bardzo dobry Option File, zeby dzialaly wszystkie twarze trzeba wgrac je DKZ Studio i wkleic O-fa. Jest tutaj 38 twarzy Polskich pilkarzy a ogolnie naszych orlow jest 50. Dorobilem nawet takich pilkarzy jak Szalachowski, Grzelak, Wasilewski czy Matusiak i wiele innych. Oczywiscie twarze pochodzą od naszych facemakerow Norka, Manka, Norda itd. Ogolnie zrobilem sobie ta paczka do wlasnych potrzeb ale mysle ze moge tez sie z wami podzielic ta fajna paczuszka. Mysle ze fajnie to wyszlo, grac np. eliminacje i robic selekcje, fajna sprawa. A z reszta sprawdzcie sami. Instalacja jest szczegolowo napisana w tej paczce.

http://files.filefront.com//;6164349;;/
zagroo
dziekowka ziomek sciagne ,sprawdze i ocenie smile.gif
dawid_18
aha...i prosilbym o komentarze, do tego tej paczki. Z gory dziekuwa.
Dominoz
Fatastyczny Patch!
Nic juz nie trzeba robic...Wchodzimy w gre i mamy wszystkie twarze odpowiadajce zawodnikom- brawo!
zagroo
swietna robota Dawid tylko chyba Grzelak ma mordke Cassano :>
dawid_18
zagroo, chyba dlatego masz twarz cassano, bo nie wgrales go na czystego pesa, a pewnie wczesniej cos zmieniles w edycji tego zawodnika. Ale dam ci rade zebys sobie nie musial od nowa instalowac pesa 6, wgraj sobie game graphic studio w wgraj sobie z tej paczki unknow_02619. Ustaw sobie jego twarz w edycji pesa 6.
tadzik_666
Naprawdę warty uwagi jest ten patch.Jest tu dodana liga niemiecka.,a liga Angielska ma oryginalne herby i koszulki tak jak reprezentacje także w tym patchu. smile.gif POLECAM
kicza
Jak wgram tego OFa to gra sie nie włącza. tylko jest czarny ekran na początku sad.gif
tadzik_666
A u mnie działa normalnie
isiah11
Dawid 18 wgrałem twojego patcha wszystko smiga super- ale zupelnie mam inny kąt kamery szerokiej. Powiedzialby taki fifowski ale fajny - Respect!!
dawid_18
I zeby nie bylozadnych nieporozumien, paczke najlepiej wgrywac na czystego pesa, zeby nie bylo zandych nie porozumien tongue.gif
Bartolinho_13
Mam pytanie, mam wgranego najnwoszego kitservera i folder GDB od marius banu razem z nim był Of.
Jeśli wgram twojego of'a stroje sie pokręcą ??
Bartolek
A mógłbyś dac ten patch na inny server ?? bo nie chce mi ściągnąć z filefronta
dawid_18
Bartolinho_13 mozesz spokojnie wgrac mojego Of-a. Nic sie zlego nie stanie.
Ziemniak201
Gdzie mam to wkleić ??

Oki już wiem biggrin.gif circle.gif square.gif triangle.gif x2.gif l1.gif l2.gif r1.gif r2.gif
Bratankow dwoch Apator i Ruch
Ja mam takie pytania:

1. Czy mógłby ktoś zarzucić zdjęcie tych twarzy (chociaż kadrowiczów)
2. Czy można prosić o liste który str to który zawodnik
Dominoz
QUOTE(Bratankow dwoch Apator i Ruch @ Nov 13 2006, 19:31:39) [snapback]97532[/snapback]

Ja mam takie pytania:

1. Czy mógłby ktoś zarzucić zdjęcie tych twarzy (chociaż kadrowiczów)
2. Czy można prosić o liste który str to który zawodnik

Zapewniam cie, ze twarze sa rewelacyjne.
Sciagac i grac!
dzieki ale jeszcze chciałbym wiedziec pod jakim numerem jest jaki zawodnik. Chociaż kadrowicze.
Dominoz
Ale tam masz tak w tym patchu, ze programik wrzuci za ciebie wszystko i dana twarz bedzie pasowac do danego zawodnika...Z reszta masz jak na dloni wszystko opisane smile.gif
Ale widziałem, że tam jest numer 2318.str a to bodajże jest Martins.
Ja tylko potrzebuje: Matusiak, Błaszczykowski, Garguła, Grzelak, Kaźmierczak, Bronowicki, Golański,
Jeżeli któraś z tych twarzy jest w tej paczce bardzo bym prosił o podanie jej numeru.
Dominoz
Sa wszyscy procz Garguły...
W grze ich nie ma, wiec zostali stworzeni przez wydawce patcha.
To ok tylko tak jak napisałem czy nie ma lipy z tym że te numery , że Martinsa numer jest itp.
a także czy można wgrać to przez dkz.
dawid_18
Bratankow dwoch Apator i Ruch, nie ma lipy, specjalnie sprawdzalem aby zadnej z orginalnych twarzy nie zatracic ze specjalnej palety. I jeszcze do Dominoz, Gargula jest tylko musisz wejsc na selekcje i tam sobie go sam wstaw. I ostatnia sprawa, od jutra biore sie za uaktualnienie tego bedzie sie nazywal "Kadra 2.0" Oczywscie uaktualniony Option File i oczywsicie beda tam dodani nowi pilkarze i twarze z ligi polskiej i zagranicy(oczywiscie ci ktorzy sie wyrozniaja np. Bartlomiej Grzelak, Krzysztof Lagiewka, Wojciech Lobodzinski,Bartosz Bialkowski czy bardzo dobrze spisujacy sie w naszej lidze bramkarz Bartosz Fabiniak i wiele innych). Czekajcie cierpliwie. biggrin.gif
Dominoz
A gdzie jest ta selekcja...??
scooter
Czesc.Zainstalowałem twojego optiona i muszę przyznac że jest dobry.Przede wszystko nie psuje kometarzu meczu Borka.Z innymi opf jest tak że po wgraniu takowego Borek gada głupoty np zle podaje wynik meczu lub czas.
Ale jest jeden problem,z kitserwerem.Poniewaz dodając zespoły bundesligi poprzestawiałes je miejscami niz jest to w innych opf.I przez to np Borussia dortmund ma Koszulki Bayeru Leverkusen itp.Da sie to jakoś naprawić?
Arcz
QUOTE(dawid_18 @ Nov 10 2006, 20:31:09) [snapback]96931[/snapback]

Jest to paczka z twarzami zrobiona prze ze mnie plus bardzo dobry Option File, zeby dzialaly wszystkie twarze trzeba wgrac je DKZ Studio i wkleic O-fa. Jest tutaj 38 twarzy Polskich pilkarzy a ogolnie naszych orlow jest 50. Dorobilem nawet takich pilkarzy jak Szalachowski, Grzelak, Wasilewski czy Matusiak i wiele innych. Oczywiscie twarze pochodzą od naszych facemakerow Norka, Manka, Norda itd. Ogolnie zrobilem sobie ta paczka do wlasnych potrzeb ale mysle ze moge tez sie z wami podzielic ta fajna paczuszka. Mysle ze fajnie to wyszlo, grac np. eliminacje i robic selekcje, fajna sprawa. A z reszta sprawdzcie sami. Instalacja jest szczegolowo napisana w tej paczce.

http://files.filefront.com//;6164349;;/

PIEKNY PATCH!!!!!!!RESPECT DLA CIEBIE;];];]
Dorin
A masz może mordy Radomskiego i Golańskiego ?
matthew
dawid_18 super robota !! smile.gif Naprawdę wielu osobom pomogłeś, brawo !!!
Dominoz
Znalazlem innych zawodnikow w Spotkaniach Miedzynarodowych i mam pytanie:
Czy mozna ich jakos zaimportowac, zeby mozna bylo nimi tez grac towarzyskie spotkania...?
Pozdro!
jastrzab
Radomskiego zrobił Nord, a Golańskiego chyba T-mac
E 9
QUOTE(bartosz05 @ Nov 18 2006, 19:46:51) [snapback]98511[/snapback]

Radomskiego zrobił Nord, a Golańskiego chyba T-mac

Golański niestety sad.gif jeszcze sie nie pojawił.A Radomskiego ,dokładnie zrobił Nordzik.POzdro.
Przydałby sie Golański.
Beny13
Dało by rade do paczyka dorobic Gargułe ja narazie instaluje ale zapowiada sie genialnie biggrin.gif
Dominoz
A czy powiecie mi jak wstawic np. Wasilewskiego do pierwszego składu...?
Bo moge go wybrać tylko w Spotkaniach międzynarodowych (International Challenge).
matthew
QUOTE(Dominoz @ Nov 18 2006, 21:10:52) [snapback]98539[/snapback]

A czy powiecie mi jak wstawic np. Wasilewskiego do pierwszego składu...?
Bo moge go wybrać tylko w Spotkaniach międzynarodowych (International Challenge).

To proste. Wejdz w Edit a następnie Register Player to a team. Wybierz Wasilewskiego i zamień za kogo chcesz. Pozdro
Beny13
Pacz fajny tylko dałeś naszym slabe staty zasługuja na duzo wyzsze
Dominoz
QUOTE(ronnie10 @ Nov 18 2006, 21:15:29) [snapback]98543[/snapback]

To proste. Wejdz w Edit a następnie Register Player to a team. Wybierz Wasilewskiego i zamień za kogo chcesz. Pozdro

Dzieki, faktycznie dalo rade smile.gif
Mozecie powiedziec jakie sa jeszcze facjatki w tym procz pierwszego skladu (tego domyslnego, ktory ten patch zmienia)? Wiem, ze jest Wasilewski i Brozek...Jest ktos jeszcze? Bo nie chce mi sie sprawdzac wszystkich po kolei tongue.gif
scooter
No a co z tymi zespołami bundesligi?Nie dałes odpowiedzi.
matthew
Myślę, że ten "dodatek" powinien być umieszczony w newsie przez któregoś z adminów, bo naprawdę jest dobry biggrin.gif
Dominoz
QUOTE(ronnie10 @ Nov 19 2006, 13:32:29) [snapback]98680[/snapback]

Myślę, że ten "dodatek" powinien być umieszczony w newsie przez któregoś z adminów, bo naprawdę jest dobry biggrin.gif

Zgadzam sie, to na razie jedyny taki obszerny dodatek z twarzami dla polakow.
Jeszcze raz gratuluje i dziekuje wink.gif
Lesiu
a na jakim of'ie ten twój dodatek jest bo pomysł dobry?
xsas7
a czy jest jakaś możliwość aby kilka z tych piłkarzy (tylko polaków) można było zaimportować do innego save'a ?
Bo mam nawet dobrego OF...a żeby działały twarze to trzeba wgrać tego z patcha sad.gif
jest jakiś sposób aby "po kolei" importować danych piłkarzy z jednego OF do drugiego ?

z góry thx
a...ktoś tutaj prosił o liste twarzy z numerkiem z tego patcha.
To ja ponawiam proźbe biggrin.gif
Jezeli można podać który nr. w pliku DKZ to która twarz smile.gif
matthew
QUOTE(xsas7 @ Nov 20 2006, 23:06:36) [snapback]99137[/snapback]

a czy jest jakaś możliwość aby kilka z tych piłkarzy (tylko polaków) można było zaimportować do innego save'a ?
Bo mam nawet dobrego OF...a żeby działały twarze to trzeba wgrać tego z patcha sad.gif
jest jakiś sposób aby "po kolei" importować danych piłkarzy z jednego OF do drugiego ?

z góry thx
a...ktoś tutaj prosił o liste twarzy z numerkiem z tego patcha.
To ja ponawiam proźbe biggrin.gif
Jezeli można podać który nr. w pliku DKZ to która twarz smile.gif

Także jestem ciekaw jak to zrobić..
szolpas
Zajebisty patch tylko że ten Matusiak jest troche nie dorobiony bo mu prześwituje na wylot łeb ale ogółem jest zajebisty patch POLECAM!!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.