Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Recchi's Ballpack Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
bober
rozpakowywuje go do balls w kitseverze no i gowno nie dzialaja ktos wie moze czemu?smile.gif
Smoti
jak rozpakowałes to zobacz czy nie masz podwojnego folderu balls:)
Bakel
QUOTE("whan")
Przypominam, że między poszczególnymi modułami Kitservera przemieszamy się za pomocą klawiszy [PAGE UP]/[PAGE DOWN]. Ballserverem natomiast, sterujemy za pomocą: [V]/[B] - tył/przód, [R] - random ball oraz [C] - game choice (oryginalne piłki wczytywane są z 0_text.afs).

Uwaga, aby Ballserver działał prawidłowo należy posiadać oryginalne piłki w pliku 0_text.afs lub zainstalować za pomocą Dkz Studio tego oto patcha, w przeciwnym wypadku gra może wychodzić do widnowsa!
bober
QUOTE(Smoti @ Nov 10 2006, 19:58:38) [snapback]96891[/snapback]

jak rozpakowałes to zobacz czy nie masz podwojnego folderu balls:)

hehe taki glupi to ja nie jestem rozpokowalem tak zeby mi nie zrobil drugiego:)wiec to cos innego
Lisek
mialem taki sama sytuacje, no ale bakel pomogl nam rozwiazac problem. dziekujemy
Smoti
Sorry ze chciałem ci pomoc zadałes(według mnie banalne) pytanie to starałem Ci sie pomoc,ale skoro nie jestes głupi(choc ja nic o tym nie pisałem)to moze sam sobie rozwiazesz ten problem. Nara
bober
QUOTE(Lisek @ Nov 10 2006, 20:16:42) [snapback]96896[/snapback]

mialem taki sama sytuacje, no ale bakel pomogl nam rozwiazac problem. dziekujemy

czyli co zrobiles?smile.gif

QUOTE(Smoti @ Nov 10 2006, 20:18:07) [snapback]96898[/snapback]

Sorry ze chciałem ci pomoc zadałes(według mnie banalne) pytanie to starałem Ci sie pomoc,ale skoro nie jestes głupi(choc ja nic o tym nie pisałem)to moze sam sobie rozwiazesz ten problem. Nara

smoti trudno nie zuwazyc ze ten ballpack rozpakowywuje sie razem z katalogiem ktory jest juz w kitserwerze no to sorry musilabym byc slepy zeby tego nie zuwazyc a ty sie spinasz jak dzieciak

dzieki za pomoc juz mi sie udalo zrobic
glowa891
Ja mam pytanie! Gra po wrzuceniu piłek wywala mnie do windowsa! Oczywiście wiem że trzeba mieć wgrane orginalne piłki! Ale problem w tym że ja oprócz tych orginalnych miałem także jakieś ściągnięte z neta! Co muszę zrobić zeby mieć z powrotem "same" orginalne piłeczki? A później wgrać te Recchi'ego! Odpiszcie Pliska! rolleyes.gif biggrin.gif
bartolini
Mam podobny problem co przedmówca. Gdy instaluje kitserver z ballserverem to wywala mnie do windowsa. Zainstalowalem tez te ''orginalne pilki'' i to nic nie daje. Gdy mialem kitserver bez ballservera wszystko działało ok. Pomoże mi ktoś rozwiązać ten problem?
Kriss91
Jaka karta graficzna??
bartolini
Geforce2 MX400 64mb huh.gif
Kriss91
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3721&st=80
Ostatni post (mój). Inne piłki nie pójdą. Ale i tak powinieneś być chyba zadowolony smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.