Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wgrać Bandy Do Pesa 6 Przez Dkz?błagam O Pomoc
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
tadzik_666
Błagam o pomoc.Sciągnąłem sobie bandy Champions League i nie umiem ich zainstalować przez DKZ unsure.gif .Jeśli ktoś umie to niech pisze będe wdzięczny.Z góry dzieki. sad.gif
tadzik_666
to pomożecie czy nie.ja już nie wiem co mam robić sad.gif
Lisek
dkz studio>open>o_text
potem naciskasz ctr+f i wyszukujesz pliki ktore chcesz podmienic( nie przejmuj sie ze moga sie nazywac nie unnamed a nie unkow bo to nie ma znaczenia), naciskasz na jeden prawym i dajesz import i taki sam plik tylko ten co chcesz miec w grze, robisz tak samo z innymi plikami, i dajesz Save As o_text1 w folderze DAT. zamykasz dekazet, wchodzisz w folder dat, kopiujesz na pulpit 0_text, zmieniasz nazwe o_text1 na o_text i wlaczasz gre. jezeli wszystko bedzie poprawnie mozesz usunacten plik z pulpitu. pozdro
tadzik_666
dzięki próbuje.szkoda tylko że mam hiszpańską wersje.ale dzięki jeszcze raz.POZDRO biggrin.gif
tadzik_666
biggrin.gif dzięki lisek.wszystko za....ście działa smile.gif jestem ci bardzo wdzięczny cool.gif
zizek
A ja mam nastepujący problem:
Jak zwiększać ilość tekstur w plikach bin w pliku O_text??
Bo mam plik bin z bandami i tym pliku jest 7 tekstur z bandami a w pliku 0_text są pliki bin z 5 teskturami i nie moge wszystkich tekstur wgrać metodą drip and drop bo mam miejsce tylko na 5???
Pomóżcie prze prośba!!!
Bo chce w ten sposob przreobić bandy z pes5 do pes6!!!
amigo1980
QUOTE(Lisek @ Nov 10 2006, 17:00:45) [snapback]96873[/snapback]

dkz studio>open>o_text
potem naciskasz ctr+f i wyszukujesz pliki ktore chcesz podmienic( nie przejmuj sie ze moga sie nazywac nie unnamed a nie unkow bo to nie ma znaczenia), naciskasz na jeden prawym i dajesz import i taki sam plik tylko ten co chcesz miec w grze, robisz tak samo z innymi plikami, i dajesz Save As o_text1 w folderze DAT. zamykasz dekazet, wchodzisz w folder dat, kopiujesz na pulpit 0_text, zmieniasz nazwe o_text1 na o_text i wlaczasz gre. jezeli wszystko bedzie poprawnie mozesz usunacten plik z pulpitu. pozdro

Witam ja tez mam problem z bandami mam na kazdej napis KONAMI i nie potrafie tego zmienic ktore pliki mam podmienic czy to jest obojetne skad mam wiedziec ktore sa odpowiedzialne za bandy. Podmienilem pare plikow .bin ale dalej mam napis KONAMI prosze o pomoc pozdrawiam i dziekuje za odp
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.