Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Wyjdzie Jakiś Konkretny Patch Do Pesa 6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Mac516
Mam Pytanie I Licze Na jakąś Odpowiedz, A Mianowicie Czy wyjdzie jakiś konkretny patch który bedzie sklejony w całoś czyli OF , Patch , Kitserwer , BallSaver , Stadiumserwer , nowe twarze , Murawy itp licze na szybką odp;owiedz rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Simon
na razie nie ma jeszcze premiery pesa6 (pl) biggrin.gif a tak na serio to jeszcze za wczesnie aby takie patche robic bo brak narzedzi. nie ma stadium face i hair servera i bootservera ktory mam nadzieje do tej wersji pesa wyjdzie. ale to kwestia kilku tygodni. wiec patcha mozna sie bedzie spodziewac za jakis miesiac. na swieta pewnie bo patchmakerzy beda mieli wiecej czasu
whan
oczywiście że wyjdzie, spokojnie do grudnia na pewno urodzi się coś dużego...

Ekipa od SuperPatcha 4 do PES5 zabrała się za patcha do PES6.
GOPA
moze ktos mi odpisac na moje pytania ?? bo gdzie mam ich szukac jak nie tutaj sad.gif
Wie moze ktos gdzie zmienia sie tekst w grze ?? czyli zamiast meczu chce dac random tongue.gif
AdrianJ
QUOTE(GOPA @ Nov 10 2006, 15:12:49) [snapback]96825[/snapback]

moze ktos mi odpisac na moje pytania ?? bo gdzie mam ich szukac jak nie tutaj sad.gif
Wie moze ktos gdzie zmienia sie tekst w grze ?? czyli zamiast meczu chce dac random tongue.gif

Nie rozumiem o czym piszesz.napisz jakies skladne zdanie.Mam nadzieje,ze to nie "prawdziwy" GOPA(ze PES scena.pl)
GOPA
czego tu nie rozumisz ?? ale spoko rozbuduje ci te zdanie :

Wie moze ktos gdzie zmienia sie tekst w grze ??

wie moze ktos - zwracam sie do Was , do calosci a nie do pojedynczej jednostki
gdzie zmienia sie tekst w grze - czyli jaki plik trzeba zedytowac w DKZ studio by zamienic napisy w grze.Np. nazwy stadionow albo zamiast MECZ bedzie pisac GOPA smile.gif

teraz kumasz ??

to ja prawdziwy GOPA ze sceny pesa, podrobek nie stwierdzono

2. Otwórz plik e_text, czy p_text DKZ Studio i szukaj plików str. DKZ ma własny edytor. Pozniej taki plik str zapisz zmodyfikowany, a na koniec importuj do pliku e_text, czy p_text i zapisz.
AdrianJ
No teraz to napisales z sensem tongue.gif Wogole nagle mnie olsnilo i kumam co napsiales wczesniej(nie pasowalo mi ostatnie zdanie do calosci.. xD).Chcesz zmienic nazwe "mecz" na "random"(nawiet wiem dlaczego ghe ghe).Gdzies w archiwum newsow(poszukaj) bylo jakies narzedzie do edycji nazw stadionow/rozgrywek-ale chyba nie da sie tam zmmienic nazwy w menu glownym.
Anyway- GOPA jeszcze nie dawno jako oswiecony nawracales ludzi na PESa twierdzac,ze random jest czescia prawdziwej pilki-Twoje podejscie sie zmienilo(chyba mnie kojarzysz z forum pe).A druga sprawa-kupujesz oryginal PES6 czy nie bedzie mi dane z Toba pograc?
GOPA
alter wybaczcie , wiem ze to nie odpowiedni temat ale jak zalozylem temat o tym to mnie olewaja smile.gif

Alter robie tak jak piszesz i nie dziala sad.gif wyskakuje mi STR Editor , zmieniam tam nazwy tak jak w notatniku i kapa.

Ader kumam cie smile.gif kule dalem tylko taki przyklad , moglem napisac las albo laka ale napisalem random hehe.Bedziesz mial mozliwosc pogrania , czekam juz na orygianala wink.gif
bigolo1
Jest juz zajebisty patch do PES6 - BIGOLO PES6 PATCH -
A bierzesz zapisz, zapisujes STR gdzies i później importujesz ?

Może być też opcja, ze musisz sprawdzić wsyztkie STRy bo np dany tekst wysweitla sie nie tu gdzie chcesz, a ten którego szukasz jest gdzie indziej umieszczony.

A, i który dokladnie chcesz wyraz zmienić, bo niektóre wyrazy to po prostu obrazki... a nie tekst.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.