Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny Problem Z Płynnością.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
railis
Mam kompa:
Celeron 1,7 Ghz
GForce 6200 256 MB
512 RAM DDR

I gra działa płynnie, ale tak dziwnie przyspiesza i zwalnia. Jak piłkaże podają, to ich noga się strasznie szybko porusza. Prędkość animacji jest za duża i płynnie szybko się zmienia. Nie wiem co może być tego przyczyną, no bo chyba za słabego kompa to nie mam.
heja
No właśnie Railis

Ja nie wiem, ale albo nikt tu nie widzi problemu na forum albo nie chce go widzieć. O tym samym pisałem w kilku miejscach na forum i nikt mi nie odpowiedział. Ja też to wyczuwam o czym piszesz. Co pewien czas gra przyspiesza po czym zwalnia. Te zmiany są dosyć subtelne ale wyczuwalne. Nie wiem z czego to wynika. Nadal czekam na odpowiedź jak się tego pozbyć, tego efektu. W PES5 jak to miałem to na chwilę włączałem double-speed, po czym wracałem na normal-speed i już gra płynnie chodziła. Sam jestem ciekaw jak się na stałe pozbyć tego efektu. Kilka razy tu na forum był już temat o automatycznym przyspieszaniu gry, gameplaya i jest ten problem widocznie tu bagatelizowany, choć niektórym się przydarza.
Sparks
Pokombinujcie z rozdzielczościami + nowe sterowniki.
railis
A tak wogóle da sie zmienić szybkość rozgrywki w PESie 6?? Potrzebuję sposobu nawet, jeżeli miał bym grzebać w kodzie. Da się czy nie??
maciek_ssi
QUOTE(railis @ Nov 10 2006, 01:50:06) [snapback]96800[/snapback]

A tak wogóle da sie zmienić szybkość rozgrywki w PESie 6?? Potrzebuję sposobu nawet, jeżeli miał bym grzebać w kodzie. Da się czy nie??

Nie da się. Jeśli topic będzie zmierzał we wiadomą stronę - ban dla każdego.
Ogród
QUOTE(railis @ Nov 10 2006, 03:50:06) [snapback]96800[/snapback]

Da się.W pes szopie jest do wykupienia podwójna prędkosc gry,kosztuje 2000pkt
railis
Dla tych co borykają się ze zmienną prędkością, polecam nieznacznie obniżyć odświerzanie. Mnie pomogło smile.gif
DD24
A gdzie się to robi ??
mario_90
Ja mam taki problem:
Moj komp: P4 3,0 GHz
1 GB RAM
GF FX550
Ustawilem sobie rozdzielczosc na 1024x748 oraz grafike na HIGH i na tym sprzecie gra sie lekko przycina. Da sie grac ale jest to troche denerwujace. Macie jakies porady?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.