Klik
Pozdrowienia dla kolegow z Bialegostoku! 
a ja myslalem ze umnie to jest szopka
Rivaldinho
Nov 9 2006, 17:52
Się uśmiałem, dobry kandydat ! Szacunku troche

Może ma problemy z wymową, ale to pewie jakiś bogaty balas który więcej zrobi dla tego miasta niż główny kandydat który jest zestresowany itp...ten to luuuzak
nie wiedziec czemu, nie chce mi sie odpalic ten filmik :/ moze ktos wrzuci to gdzies indziej ?
pozdro
Dj_Dario
Nov 9 2006, 19:14
masakra koleś
lukasso
Nov 9 2006, 19:48
kontrolowana propaganda ze strony lewicy
wszyscy przeszliscie test
bez odbioru
kemocik
Nov 9 2006, 20:01
O_O
Szkoda, że nie kandyduje w Warszawie, że w Warszawie nie kandyduje i nie bedzie kandydowac w stolicy. Może by Marcinkiewicza pokonał, być może by wygrał z nim i by pokonał Marcinkiewicza.

; Wierzejskiego bierze już na starcie, na starcie już go bierze. ;]
Mortin
Nov 10 2006, 15:11
dla tych ktorym nie chce sie ten filmik odpalic na youtube, daje link do google
http://video.google.pl/videoplay?docid=654...ztof+Kononowiczbtw kolo rzadzi

jakbym mogl to bym na niego zaglosowal
kostek
Nov 10 2006, 19:28
Ło lol, co za chłopek ;DDDDDDDD
QUOTE(siano @ Nov 9 2006, 10:59:05) [snapback]96652[/snapback]
Klik
Pozdrowienia dla kolegow z Bialegostoku! 
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wstyd mi za tego o to pana.
lukasso
Nov 10 2006, 20:15
;DDDDD ZAPRASZAM TUten czlowiek dokladnie odzwierciedla poziom radia jard ktorego prowadzacy maja po 12 lat
nie zwracajcie uwagi na tego prostaka
ZAL mi go
~~moja wieś do bialystok, a moje zycie to bialystok, sialala~~

D
pozdro lukasso and norek ;DD
PS pulowerek wypas!!
QUOTE(lukasso @ Nov 10 2006, 21:16:48) [snapback]96948[/snapback]
;DDDDD ZAPRASZAM TUten czlowiek dokladnie odzwierciedla poziom radia jard ktorego prowadzacy maja po 12 lat
nie zwracajcie uwagi na tego prostaka
ZAL mi go
Zobacz ile daja za ten sweterek! o_O
lookass
Nov 10 2006, 22:26
A mi szkoda tego typa. Na początku sam się śmiałem i zdziwiłem że taka osoba kandyduje na prezydenta jakby nie patrzeć MIASTA Białystok. Jednak teraz jest mi go szkoda. Ludzie naśmiewają się z niego a widać że ma szczere intencje i pragnie naprawić to co potrzeba niestety nie podaje żadnych konkretów. Ubrał się jak ubrał i wkurza mnie takie naśmiewanie się z jego ubioru, bo to jest troche starsza osoba i ma inne gusta niż my po za tym może nie mieć zbyt wiele pieniędzy ...
RZAL, nie ma się co podniecać, raz oglądnąć ok, ale wkoło patrzeć na niezrównoważonego psychicznie (bądź lekko niedorozwiniętego) człowieka, któremu czas zatrzymał się 20 lat temu to chyba trochę żałosne...
Przypomina mi się tutaj słynne naśmiewanie z klanowego maciusia... no ale cóż, najwyraźniej takie mamy już czasy.
lookass
Nov 10 2006, 22:44
Niedorozwiniętego czy niezrównoważonego? Bez przesady po prostu jest niewykształcony (sam mówi że skończył samochodówkę) nie przesadzajmy.
PS. Żal
lala6000
Nov 10 2006, 23:07
Nie no zeby moje miasto obrazac...nie znaczy ze jak koles jest do "niewyjebania" to od razu trzeba posmiewisko z miasta robic...
snok3r
Nov 13 2006, 07:59
kurde co to sie porobilo:
"Niespodziewanie na czwartym miejscu z wynikiem 3,4 procent znalazł się Krzysztof Kononowicz, wystawiony przez bliżej nieznany komitet Podlasie XXI wieku"(gazeta wyborcza)
jastrzab
Nov 13 2006, 13:19
śmieszne, ale tragiczne
lukasso
Nov 13 2006, 13:35
Moze nie ktorzy nie wiedza jakie bylo zalozenie
wiec ja wyjasnie
pewna nowo powstala partia PODLASIE XXI w (grupa całkiem madrych ludzi) ktorzy chca byc w radzie miasta
zwerbowala sobie takiego czlowieka
i zalozenie bylo takie ze mlodziez i ludzie starsi beda od tak "dla jaj" glosowac wlasnie na niego
inteligentny czlowiek nie da sie zmanipulowac jednak 3.3% zaglosowalo na niego
ZAL
siara_acm
Nov 13 2006, 21:49
QUOTE(pela1613 @ Nov 13 2006, 14:22:32) [snapback]97463[/snapback]
sodówka do głowki uderzyła:P
uderzyła i to bardzo
"Ja jestem sławny na cały kraj, jutro w Polskę jadę!"jak pierwszy raz oglądałem "moje miasto to Białystok" to mi trochę żal go było, ale na rozpierdala mnie tekst: "miejsca pracy dla młodzieży i dla ludzi" i "wszystko zlikwiduje"
ciekawe czy Krzysiu sam bierze to wszystko na poważnie
A mnie rozbilo to ze dostal 3,3 % glosow
QUOTE(Lisek @ Nov 14 2006, 07:28:12) [snapback]97627[/snapback]
A mnie rozbilo to ze dostal 3,3 % glosow

A widziałeś wczorajsze wiadomości kiedy to powiedział:
"ja poparcie mam, widze to poparcie dlatego z polityki nie zrezygnuje i bede kandydowac na przezydenta RP (czyt. eR Pe)"...Myślę, że fala minie jak to było z norisem tudziez z panem od wysokich napiec.
Wielki Koń
Nov 24 2006, 11:31
ja znam krzysia kononowicza i to jest bardzo mądry człowiek. kiedyś nawet widziałem jak czyta książkę. u na sna wsi ludzie używają książek głównie do podcierania się. kiedyś, kiedy mój syn miał komunię, a my nie mieliśmy pieniędzy, pan krzysio zaproponował swoją pomoc. powiedział, że może podwieźć mnie, żonę i mojego małego komunistę do miasta. to naprawdę uroczy i uczciwy człowiek.
Wiecie w koncu to bedzie nowy prezydent IV RP! Głosujmy na niego w nastepnych wyborach!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.