witam, małe pytanko czy ma ktos zrobioną te drużyne na tip top:) w sęsie imiona nazwiksa koszuki bo troche niechce mi sie tego robic , T-mac ty cos o tym wspominales ale nigdzie tego niemoge znalesc PS
pewien kolega zagadal raz do mnie na gg nie pamietam xsywy sam dorobil Legie do patcha z Wisla, wyslal mi to zebym sprawdzil i ewentualnie cos poprawil wiec niedlugo powinno wyjsc wraz z packiem twarzy polakow
edit
a jednak legia tak szybko nie wyjdzie wlasnie to zobaczylem kolega chyba jest wielkim fanem Legi bo staty sa przesadzone a szczegolnie wroblewski 98 speed ;/
Cytat
pewien kolega zagadal raz do mnie na gg nie pamietam xsywy sam dorobil Legie do patcha z Wisla, wyslal mi to zebym sprawdzil i ewentualnie cos poprawil wiec niedlugo powinno wyjsc wraz z packiem twarzy polakow
edit
a jednak legia tak szybko nie wyjdzie wlasnie to zobaczylem kolega chyba jest wielkim fanem Legi bo staty sa przesadzone a szczegolnie wroblewski 98 speed ;/
heheh no moze wròbel nie 98 ale z 95:) szybki jest hehe prosze dać wysokie stasy Smolińskiemu i Zjawinskiemu (przyszedł niedawno z gks bełchatòw) o własnei a bedą w grze juz nowe transfery???????????
daj na luz 95 przeciez to parodia ja bym mu nie dal 85
walczu
Dec 28 2004, 20:24
1. Wròblewski najprawdopodobniej odejdzie z legii 8)
2. 98 to bardzo dużo, ja bym dało 80-85
no w sumie moze troche sie zagalopowałem ale myśle ze trzeba było dać mu z 83 , a walsnie co do transferu to ucieka do Zagłębie więc niee nieròb go wcale, aaa bym zapomniał nowi zawodnicy ktòrzy dojdą :
Darjusz Zjawiński
Marcin Chmiest
Łukasz Garguła
Rafał Grzelak
Marcin Kaczmarek
Przemysław Kaźimierczak
Marcin Lachowski
Przemysław Pitry
Paweł Sobolewski
Aleksander Vuković (JUDASZ)
a odejdą
Antolij Dorosz
Dariusz Dudek
Ireneusz Kowalski
Andrzej Krzyształowicz
Mirko Poledica
Edward Stanford
Wojciech Szala
Radosław Wròblewski
Łukasz Zaręba
więc masz troche z głowy zawodnikòw do robienia:)

pozdrawiam
Lachowski i Pitry przynajmniej do końca sezonu pozostaną w Sosnowcu.
Myślę, że Bełchatòw nie puści razem Chmiesta i Garguły, co najwyżej jednego z nich.
suwal proroku zejdz na ziemie
niema, wszyscy do LEGII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobciu1990
Jan 1 2005, 09:29
bedzie jakis polski klub zrobiony ???
SUWAL tez jestem kibicem (L)EGIUNI kochanej ale bez przesady myślisz ze ci piłkarze ktòrych podałes przyjdą? Z nich moze przyjdzie z 2 nowych ludkow i tyle! A Wròblowi to bym dal 80-85 a reszte po 0 bo chłopak niema pojęcia o piłkce
SUWAL tez jestem kibicem (L)EGIUNI kochanej ale bez przesady myślisz ze ci piłkarze ktòrych podałes przyjdą? Z nich moze przyjdzie z 2 nowych ludkow i tyle! A Wròblowi to bym dal 80-85 a reszte po 0 bo chłopak niema pojęcia o piłkce

moze ktos w końcu zrobi Legie na tip-top
trzeba być dobrej myśli

PS
i tak JAga mistrzem jest !! 8) 8) 8)
kemot: napewno nie w paleniu flag
Cytat
Cytat

trzeba być dobrej myśli

PS
Moze nie jest na tiptop ale w miare poprawnie mam porobione zespoly Legii i Wisly. Wszystko to na bazie patcha wolfa 2005. Plik opcji wrzuc tam gdzie jego miejsce a plik para_we8.bin wrzuc do katalogu dat/patch1_10.
Stroje sobie musisz sam sciagnac ze strony Sparka i wrzuc je kitserverem badz do afs-a za pomoca graphic studio
A oto
LINK do mojego pliku
Cytat
Cytat
Cytat

trzeba być dobrej myśli

PS
Moze nie jest na tiptop ale w miare poprawnie mam porobione zespoly Legii i Wisly. Wszystko to na bazie patcha wolfa 2005. Plik opcji wrzuc tam gdzie jego miejsce a plik para_we8.bin wrzuc do katalogu dat/patch1_10.
Stroje sobie musisz sam sciagnac ze strony Sparka i wrzuc je kitserverem badz do afs-a za pomoca graphic studio
A oto
LINK do mojego pliku
o lol tyle tego tam masz ze nie łapie ktòre mam pobrać:>
ehhh no i dupa nima tam Legii :/
Cytat
ehhh no i dupa nima tam Legii :/

Jeja...
W tym rarze sa 2 pliki:
KONAMI-WIN32PES4OPT i para_we8.bin
Plik opcji jest to wyedytowany plik z patcha wolfa 2005, tak wiec najlepiej jest miec wczesniej zainstalowanego tego patcha.
para_we8.bin zostal zrobiony dodatkowo gdyz edytujac plik opcji w edytorze EditPES4OptionFile v0.81 mialem rozne dziwne szopki - rozgrywajac jakikolwiek mecz z udzialem Wisly lub Legii ich sklady byly takie jak porobilem ww edytorem, natomiast gdy probowalem edytowac zawodnikow w edytorze wbudowanym w gre to sklady Wisly i Legii byly przemieszane i do tego nie bylo 70% zrobionych przeze mnie pilkarzy. Dopiero gdy za pomoca EditPES4OptionFile v0.81 zrobilem plik para_we8.bin i podmienilem ten znajdujacy sie w katalogu dat/patch1_10, wtedy wszystko bylo w porzadku i moglem spokojnie poprawiac twarze wszystkich pilkarzy Legii i Wisly.
Wiecej nie mam zamiaru tlumaczyc jak zaaplikowac sobie te sklady Wisly i Legii....
Do nienawiści, do tej drużyny...
Cytat
Do nienawiści, do tej drużyny...
Wal sie na ryj!
culles duzy minus ode mnie, choc czesto to sobie nuce, internet to smieszne miejsce na takie rzeczy, ciekawe czy zaspiewalbys to Legioniscie w twarz, bo na necie kazdy moze...
Raffels
Jan 13 2005, 21:54
Culles nie chcę cię obrażać ale zachowałeś się jak frajer!!!!
ale on to napisał 5 dni temu

lawinowe jechanie na kogoś "bo ktoś już na niego pojechał" też sensu nie ma
CELLUSS powiem jedno w ten sposòb robisz sobie zajebisty obciach weś sie ogarnij człowieku w ten sposòb obrażasz siebie i swòj klòb WSTYD!!!!
tak sie teraz zastanawiam, culles czy na camp nou to spiewaja...
Cytat
tak sie teraz zastanawiam, culles czy na camp nou to spiewaja...
:>:>:> a co??? śpiewają???
no culles jest "prosto z camp nou" wiec sie zastanawiam sakd zna "do nienawisci"
ta....a ja jestem prosto z Fikakowa
Tak samo prawdziwe, a o ile śmieszniej brzmi
ale debilne to wszystko :? ruszyc muzgami :!: :!: :!:
culles dodam dalej wychono wychowane mnie....m a.........POZDRO DLA WSZYSTKICH KIBICOW LECHA ARKI I CRACOVI tez jestem za LEGIA :evil: w grze przynajmniej byloby kogo jechac :wink: np BARCA-LEGIA 16 : -5 POZDRO FOR ALL!!! 8)
CRIS_89
Feb 7 2005, 23:55
mimo iz tez nie przepadam za tym klubem to i tak chetnie bym zobaczyl go w PES4 pozdro for all!!! LACH ARECZKA CRACOVIA :wink:
michau000
Feb 8 2005, 11:27
Cytat
ruszyc muzgami :!: :!: :!:
powiedz, że napisałeś tak celowo...
Tsubasa21
Feb 8 2005, 12:07
Cytat
culles dodam dalej wychono wychowane mnie....m a.........POZDRO DLA WSZYSTKICH KIBICOW LECHA ARKI I CRACOVI tez jestem za LEGIA :evil: w grze przynajmniej byloby kogo jechac :wink: np BARCA-LEGIA 16 : -5 POZDRO FOR ALL!!! 8)
To wspolczuje ci ze takie granie cie kreci..tylko niezapomnij ustawic poziomu trudnosci na jedna gwiazdke bo inaczej bedzie trudno sprawic sobie satysfakcje :wink:
Cytat
Ty ziomal to nie jest fifa żeby takie wyniki osiągać ... Kiedyś znalem takiego typa .. Zajadał się pipą i codziennie przynosił nowe wieści : Wygralem 15-0 , 20-0 itp itd etc
temat zmaykam bo jest zupelnie bezsensu, pozdrawiam netowych napinaczy Wielkiej Triady :shock:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.