Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tsubasa
board.issonline.pl > Inne > Gry
shady03
Siema wszsytkim pamieta z was ktos moze Tsubase?biggrin.gif:D:D:D była zarabista bajka:D:Dpamietam jak 2 odcinkic zekałem az tsubasa minie wszsytkich zawodników i strzeli bramke:D:D:P
StraY
Bajka - utwór wierszowany, najczęściej żartobliwy, zawierający morał.
Anime - animacja rodem z KKW

ale tak, pamietam perypetie Tsubasy tongue.gif

PS. ma ktos moze dostep do tego anime?
Rivaldinho
Jak polishtracker wróci do pracy to jakiś power user bedzie mógł prośbę napisać, napewno chętni się pojawią.(20 chętnych na Tsubase i bez problemu ktoś to wrzuci).Pzdr.
kusik
http://www.tsubasaa.oi.com.br/episodios.htm

Miłego.
muh
nie macie moze gry na podstawie tego anime??
ronaldo33
niema takiej gry animowanej najwiecej to co była ta gra co zwierzetami grasz a tsubasa był dobry kopa miał jak carlos laugh.gif
szołpas
Po co odswiezasz stare tematy blink.gif ?!
nastepnym razem zobacz kiedy byl napisany ostatni post wink.gif
burza-lukas
Gra jest jak najbardziej - wyszła w tym roku na PS2...i powiem że nawet dobra....pokazuję całą historie Tsubasy od pierwszych jego mistrzostw szkolnych po Mistrzostwa świata . Niestety po japońsku ale zagrać zagrałem tak aby powspominać stare czasy
Andzi
Możesz podać pełny tytuł gry ph34r.gif
burza-lukas
Captain Tsubasa

http://www.youtube.com/watch?v=1wv4BZN89jk to masz link na youtube z gameplayem....tak wyglada gra. Praktycznie jakbys oglądał bajkę..fabuła ta sama...
Robson21
moze ktoś by zrobił Ofa blink.gif pod pesa wink.gif o kapitanie Tsubasa
bilak
był gdzies taki patch , poszukaj na roznych stronach , jestem na 90% pewny że taki powstał smile.gif
jasiek_barca
Na tej bajce to ja się wychowywałem smile.gif Między innymi dzięki "Tsubasie" zacząłem uwielbiać piłkę nożną smile.gif
Najlepsze w tej bajce było to, że piłka trzepotała w siatce przynajmniej dwa odcinki xD
kristo2323
.
.
<<<---------------- Tsubasa żyje i się dobrze ma biggrin.gif nawet z Kodziro w TT grał .

ポーランド rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.