Witam, czy ktoś kontaktował się z CDP? ja juz wysylalem chyba z 3-4 maila z zapytaniem daty premiery ale bez skutku

probowal ktos? Mieli na poczatku tego tygodnia napisac o szczegolowej dacie premiery ale dalej nic. Ogladalem rozne sklepy internetowe i takie daty premiery znalazlem:
gram.pl - listopad 2006
timsoft.pl - 11.13.2006
mediamartk(wg. jakiegos kolesia) - 16.XI.2006
ultima.pl - 10.XI.2006 (teraz zmienili na 17.XI.2006)
gry-online.pl - 30.XI.2006
wirtus.pl - 9.XI.2006 (^^)
Co Wy o tym wszystkim myslicie? Moim zdaniem naleza sie nam wielkie przeprosiny od CDP oraz jakis bonus!
Niedzwiedz
Nov 8 2006, 15:01
Najprawdopodobniej 17.11.06.Ale w ultimie jest podobno angielska wersja tyle że za 139zł.
.:KUNA:.
Nov 8 2006, 15:10
Kurde, nie no juz przeginaja pale!Co to ma znaczyc nie szanuja klijenta a okaze sie jeszcze ze w grudniu na mikolaja bedzei!
Data wydania PES6 jest ciagle niepewna i nieustalona. CD Projekt boryka sie z problemami, dotyczacymi poprawki bledow, stad nie podaja daty premiery.
Niedzwiedz
Nov 8 2006, 15:20
Ja to mam już tą polską wersje głęboko.Teraz tylko czekam na maila od ultimy czy można kupić u nich w salonie na chłodnej w warszawie angielską wersje bo mam niedaleko i niechce wzbogacać o 13 zł poczty polskiej.A cd-projekt przez swoją głupote bedzie ładnie stratny bo wiekszość ludzi chce kupić orginał tej gry by grać po necie a takich ludzi zadużo niema.A ci co grają offline napewno juz mają piracką wersje.Tak wiec jak se cd-projekt pościelił tak sie wyśpi.
spasiboy
Nov 8 2006, 15:29
wiekszość ludzi chce kupić orginał tej gry by grać po necie a takich ludzi zadużo niema.A ci co grają offline napewno juz mają piracką wersje.Tak wiec jak se cd-projekt pościelił tak sie wyśpi.
True Niedzwiedz, very true
Nov 8 2006, 15:40
Myslicie ze gdzies w necie (jak kupie gre w niemczech,ona ma jezyk polski?) udostepni poprawiona wersje polska???
Nov 8 2006, 15:49
A w niemczech jest gra tez po polsku tylko z bledami?
Nov 8 2006, 17:47
Ok, to ja kupuje w niemczech, tylko mam nadzieje ze ktos poda tutaj prawidlowe spolszczenie i komentarz:)
Najwyżej mogę podać (zapodać?) banana. Zresztą, wersja PC PES6 wydawana przez CDP będzie Multilanguage.
Zapomniałem dodac jeszcze ze na www.play.com.pl data przewidziania jest na 15.XI.2006r. ciekawe kto ma racje...
maciek_ssi
Nov 8 2006, 20:17
Zapomniałem dodac jeszcze ze na www.play.com.pl data przewidziania jest na 15.XI.2006r. ciekawe kto ma racje...
Nikt nie ma racji. Data podana przez Ultimę (w dzisiejszym newsie autorstwa siano) nie jest pewna, bo nie została potwierdzona przez CDP. Takie gdybanie do niczego nie prowadzi. CDP będzie miał łatę od KONAMI, to zacznie tłoczyć płyty (albo ktoś na zamówienie) i poda datę premiery. Tyle.
Niedzwiedz
Nov 9 2006, 12:34
A ja już mam gierke z ultimy jest po polsku tyle ze to wersja niepoprawiona i tak szczerze mam głeboko cd-projekt.Polecam ten sklep ludzie jak chcecie mieć szybko gierke to zamawiajcie.
Własnie przeczytalem ciekawe informacje na www.gry-online.pl
9 listopada 2006 15:27 PCCD Projekt Press Release
(Poniższa wiadomość jest oficjalną informacją prasową producenta/wydawcy/dystrybutora gry i jako taka nie jest lub nie musi być wyrażeniem opinii i stanowiska redakcji GRY-OnLine.)
CD Projekt informuje, że data wydania Pro Evolution Soccer 6 - najlepszej piłki nożnej na komputery PC - została ustalona na 17 listopada.
Przesunięcie premiery było spowodowane błędami, jakie zostały wykryte w polskiej wersji gry. W dbałości o klientów CD Projekt zdecydował wstrzymać premierę w celu opracowania stosownych poprawek. Poprawki do wersji PC zostały już ukończone, na wersję konsolową trzeba będzie niestety poczekać dłużej. Informacja o PES6 PL na PS2 zostanie podana w ciągu najbliższego tygodnia.
Pro Evolution Soccer 6 po raz pierwszy w historii ukaże się w pełnej polskiej wersji językowej. W grze usłyszymy komentarze Mateusza Borka i Romana Kołtonia. Tytuł rekomenduje znany piłkarz - Maciej Żurawski.
Pro Evolution Soccer 6 w wersji na PC będzie dostępna w atrakcyjnej cenie 129,90 zł.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.