jacekz40
Nov 8 2006, 13:46

Właśnie, jeżeli patch to jaki?. Nie ulega wątpliwości, pierwsze i najważniejsze STADIONY, PIŁKI i STROJE i tu napewno nie będzie żadnego problemu ale czy jest możliwe aby patch mógł zmienić pewne drobiazgi ingerując już we wnętrzu samej gry? Dla mnie fatalny w PES6 jest strzał a dokładniej jego siła i oznaczenie tej siły na wskaźniku. Praktycznie aby oddać celny strzał z akcji trzeba tylko pyknąć delikatnie klawisz strzału (pomijam wolne, tu jest trochę inaczej), każde uderzenie o mocy przekraczającej połowę wskaźnika to już 2 piętra nad bramką. To po co jest cały wskażnik? Nie wyobrażam sobie jak wyglada strzał na całą moc, podkreślam, że chodzi o strzały z akcji w pobliżu bądź z samego pola karnego.
- grę bramkarzy, a w szczególności zastąpić brak sparowania piłki na bok (w PES6 odbija ją przed siebie),
- wspomniany przez ciebie pasek siły - jest tragiczny (może to wina mojej klawiatury),
- uzdolnić strzeleckie umiejętności przeciętnych napastników, w końcu byle łoś strzeliłby w pustą bramkę z 1 metra (tu niestety wyrzucają piłkę nad bramką),
- do powyższego, naprawienie gry z klepki. Podania są bardzo dobre, ale strzały tragiczne. Średniak lutuję piłkę w 2 najjaśniejszą gwiazdę na nieboskłonie,
- zlikwidować opłatę transferową za kontrakt z piłkarzem bez klubu. Jakiś absurd. Komu ja płacę, jak piłkarz nie ma klubu?
Jest tego sporo.
Niestety.
maciek_ssi
Nov 8 2006, 20:26
1. Przywrócić bieg z R2.
2. Przywrócić wypuszczenia piłki z miejsca za pomocą R1 i R2.