FCB_HaGi
Nov 8 2006, 12:35
Mam taki problemik, a mianowicie sciągnołem sobie Kitservera, zainstalowałem w folderze z gra, tak jak to robiłem w 5 czesci, wlaczam gre i nie mam niestety stroi :/ wyglada to tak jak by mi sie wogule nie instaowal ten kit server, choc oczywiscie daje tam w setup install! Moze ktos mi pomuc z ta sprawa??
Masz wogóle stroje w GDB ?
Jak wrzuciłeś czysty Kitserver i nie wrzuciłeś sobie folderów z kitsami to nie dziwne, że nic nie masz
FCB_HaGi
Nov 8 2006, 13:00
ty no pewa ze mam, bo juce tam wrzocil np chelsea i milanu
i lipa jest bo sie nie wczytuja :/
sprawdz jak masz nazwane druzyny w PESie,a jak w pliku "map"i folderze "uni"w kitserverze

jesli nie sa jednakowe to nie beda działac;)
FCB_HaGi
Nov 8 2006, 13:11
wszystko mam tak samo opisane i tak nie dziala :/
a odpaliles plik "setup" i dales instal?
FCB_HaGi
Nov 8 2006, 13:18
pewnie ze tak i wlasnie dlatego nie wiem co jest z tym
FCB_HaGi
Nov 8 2006, 13:51
No już sbie poradziłem z tym żeby kitserver mi działał no i w grze działa, ale jak np daje edit mode i poszczegolne drozyny i zawodnikow to ci maja jesczze stare stroje

co to jest??
to wada tej edycji kit servera,nic na to nie poradzisz
kanonier
Nov 8 2006, 14:42
Mozesz mi tez pomóc bo ja mam identyczny problem tez mam wszystko jak trzeba mam instal folder gdb i map chyba dobrze a mi nie wyswietla w grze???
DZieki wielkie
kanonier
Nov 8 2006, 15:26
Juz mi sie udalo nie mialem map w jednym folderze
mam problem bo u mnie przy wybieraniu stroji wyswietlane sa stroje z kitservera ale w czasie meczu nie ma ich tylko te wykonane w edit mode i nie mam pojecia co sie dzieje? moze wiecie cos na ten temat
NipponJapanBoy
Nov 9 2006, 21:29
moze ktos zarzucic map.txt do PES 6 ? Prośba...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.