Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stronka Pesa Na Ps2 ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
mefik89
Ostatnio wpadł mi pomysł aby zrobić stronke z dodatkami do PESa na konsole co wy na to ?
eecik
świetny pomysł!!! służę pomocą...
siano
Moge Wam zrobic dzial na IO, jesli macie ochote.
mefik89
No to dobry pomysł by był bo my bysmy skorzystali jak IO smile.gif tylko mam nadzieje że ktoś pomoże w robieniu strony ? i oraz patchmakerzy pomogą troche przy dodatkach ?
siano
wpadnij na kanal ircowy, wszystko mozna dogadac smile.gif
mefik89
Dało by rade zebys zaklikał do mnie na gg bo przez irca nie mam niestety pojęcia sad.gif moje gg 958289
maka78
No to niewiem dlaczego tak długo ten temat jest bez ruszania dawajcie jakieś patche do pes6 na ps2 bo ja jestm cieńki w tych sprawach a zajebiscie by było jakby ktoś temat dalej poruszył pozdrówko dla wszystkich świrów pes6.. biggrin.gif
mefik89
To trzeba zebrac ekipe która bedzie robiła oficjalne patche smile.gif w PES 6 jes duzo wolnych druzyn więc spokojnie można zrobic lige polską i najlepsze druzyny z europy azji itp... tongue.gif wiem że to dużo pracy ale jak każdy wie mamy jednych z najlepszych patchmakerów na swiecie wiec to nie problem smile.gif

Tak aproppos tongue.gif GG:958289 niech odedzwą się ci co są zainteresowani smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.