Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podkręcony Strzał W Treningu?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
spasiboy
Mam maly problem. Wlaczylem sobie trening i jest tam jedno zadanie ze trzeba strzelic z 30-40 metrow na bramke , jest tam w opisie napisane zeby puscic strzal zanim pilka dotknie ziemi. O co chodzi? Puszczam ale pilkarz i tak wali na wprost. Prosze nie piszcie zeby puscic strzal zanim pilka dotknie ziemii.
Ujmeny
QUOTE(spasiboy @ Nov 6 2006, 13:02:56) [snapback]96181[/snapback]

Mam maly problem. Wlaczylem sobie trening i jest tam jedno zadanie ze trzeba strzelic z 30-40 metrow na bramke , jest tam w opisie napisane zeby puscic strzal zanim pilka dotknie ziemi. O co chodzi? Puszczam ale pilkarz i tak wali na wprost. Prosze nie piszcie zeby puscic strzal zanim pilka dotknie ziemii.

Cytjąc samego siebie (z innego forum).
W praktyce wygląda to tak, że pierwsze dwa-trzy kroki robimy z wypśniętym klawiszem r1.gif, kiedy już jesteśmy blisko piłki (na mm) wciskamy square.gif i puszczamy tuż przed tym, jak ona po koźle dotknie ziemi.
maciek_ssi
Włącz wolny trening z dobrą drużyną. Podbiegnij zawodnikiem z piłką do lini pola karnego, ustaw się tyłem do bramki i podaj do zawodnika znajdującego się przed tobą, za pomocą l1.gif + triangle.gif, a następnie już tylko square.gif. Ćwicz, a być może zrozumiesz na czym polega ten strzał.
spasiboy
ok thx.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.