wiewióR
Nov 6 2006, 01:56
Witam
Mam taki problem poniewaz gdy laduje mordke do programa to niestety widze tylko biale tlo twarzy przez co nie moge ustawic jej i ladnie tego tez zrobic za razem bo wlasnie nie widze nic :/ Kto wie jak to naprawic zeby bylo widziec mordke ? mam zamiar wydac cos porzadnego a nie moge :/
Wciśnij CTRL+R i załaduj BMP...
wiewióR
Nov 6 2006, 22:54
dzieki wielkie za pomoc ale niestety mam kolejny problem bo poprawiam sobie ladnie model, robie tak zeby bylo dobrze i pozniej juz zapisuje (File/save) i wrzucam ponownie bina przez GGS i niestety nic sie nei dzieje :/ twarz sie nie zmienia :/ jak to zapisac zeby bylo dobrze ?
A w PES to OEdit dajesz PES <- OEdit ?
amnezjusz
Nov 7 2006, 12:45
a ja dla odmiany mogę swobodnie manipulować teksturką, ale prawe dolne okienko jest cały czas puste, nie widzę efektów pracy :/ próbowałem przybliżać, oddalać i nic. co poradzić?
wiewióR
Nov 8 2006, 00:04
alter dzieki

zapomnialem o czyms takim

juz jest wszytko OK
pablitos21
Nov 15 2006, 22:34
mam problem gdy zrobilem twarz wszystko w oedicie wgralem potem ptzez ggs twarz bulo widac tylko oczy i zeby o co chodzi pomozcie
Ej mam problem bo poprawiam sobie ladnie model, robie tak zeby bylo dobrze i pozniej juz zapisuje (File/save) i wlaczam pes conventer naciskam ten prawy przycisk na dole i chce wrzucic bina do gry i wrzucam jest wszystko Ok. Wlacam gre a twarz sie neizmienila co jest?. Probowalem przez GGS i DkZ i to samo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.