Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ustawienie Waszych Druzyn
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
AsSoE
Jakie ustawienie najbardziej preferujecie ?

Ja gram ustawieniem ala Barcelona 4-3-3 -
4 obrońców, z czego dwaj stoperzy cofnięci, a dwaj skrajni obrońcy lekko wysunięci i nierzadko włączają się w akcje ofensywne;
3 pomocników, z czego jeden jest defensywny i bardziej cofnięty, wszyscy są ustawieni w środku i za zadanie mają przejąć kontrolę nad środkiem boiska;
3 napastników, z czego jeden środkowy, a dwóch skrajnych... do tych skrajnych najczęściej kieruję piłki, to oni mają za zadanie robić przewagę i nierzadko schodzą również do środka
robail
Ja gram ustawieniem 4-1-3-2 czyli defensywny pomocnik i 3 wysunietych
Derinho
A ja gram ustawieniem 2-4-4 i łapią sie przeciwnicy na tyle spalonych że aż szkoda gadać a i bramek wpada masa. Jeden pomocnik ustawiony jest na środku pola centralnie strzałka do przodu 2 na skrzydłach strzałki do lini na ukos i do góry i jeden ofensywny prawie 5 napastnik strzałka do przodu i 4 napastników.
perONE
moj ulubiony to taki ktory mam w karierze 1-4-1-3-2

-----------------------Casillas-----------------------

Ramos-------Puyol--------Cannavaro-------Carlos

------------------------Pirlo--------------------------

C.Ronaldo------------Kaka----------------Robinho

----------------Henry---------Adriano---------------
Ramzik
Ja gram taktyką 3-6-1 lub 4-3-3 smile.gif W przypadku pierwszym środek pola jest zagęszczony i dwóch bocznych pomocników, a napastnik samotnie czeka na prostopadłe podanie z głębi pola po czym kieruje piłkę do siatki wink.gif W drugim przypadku obrońcy w jednej linii, pomocnicy wszyscy mniej więcej na środku boiska, a napastnicy kolejno: lewy, środkowy i prawy tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.