Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze W Fifie 07
board.issonline.pl > Inne > Gry
Voytec
jako że zajmuje się facemakingiem do PES 6, zaciekawił mnie pewien wątek. a mianowicie twarze w FIFIE 07.
mówi się że w fifie okropnie wychodzą tekstury na modelu, a nie zawsze. przykładem tego jest na przykład temn facepak:

IPB Image

wypowiadajcie sie co na ten temat myślicie.
Bartezz
Całkiem fajne ciekawe czy fifowcy też mają swoje kitservery, ballservery ...?
.::NorD::.
Szczerze mówiąc jestem zszokowany jakością textur i podobieństwem , nie wiem jakich programów oni używają ale de jong , van der vaart , lauth wyglądają jakby wklejeni prosto z foty blink.gif
T-Mac
QUOTE(.::NorD::. @ Nov 3 2006, 11:06:06) [snapback]95623[/snapback]

Szczerze mówiąc jestem zszokowany jakością textur i podobieństwem , nie wiem jakich programów oni używają ale de jong , van der vaart , lauth wyglądają jakby wklejeni prosto z foty blink.gif

uzywaja o-edit smile.gif
tylko ze jak otworzysz morde z fify w nim to sie zlapiesz za glowe ile tych kropek jest na samym nosie jest tyle co w pesie na normalnych twarzach smile.gif
Mortin
tak sobie patrze na te mordy i chyba zakrece sie wokol tego i bede krolem dzieci neo biggrin.gif beda mnie wielbic za super mordy wink.gif
pozdro
Voytec
wiesz, nie koniecznie to muszą być dzieci neo wink.gif znam kikla pożądnych osób fascynujących się fifa. tylko stojących to złej stronie mostu wink.gif
norek
QUOTE(.::NorD::. @ Nov 3 2006, 11:06:06) [snapback]95623[/snapback]

Tak jak Timak pisal punktow do edycji jest kilkunastokrotnie wiecej niz w modelach PESA
tyle ze jest jeszcze jedna sprawa. Gdyby do Pesa dalo sie wrzucac teksturki takiej wielkosci
jak w fife to wowczas nie wiem kto komu by ssal. Kto robi mordy do pesa wie co sie dzieje
kiedy w oedit wrzuci sie teksturke przykladowo 512/512 lub o polowe mniejsza...
poprostu masakra...wiec nawet nie ma co tu porownywac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.