Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: K_patch 0.1 Pl
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6

Dziś wyszedł patch K_Patch 0.1 ale pliki nie do konca pasują do pliku p_text.asf i zmienia on troszkę 'polskiego' na angielski, i głownie usuwa polskie literki. Postanowiłem więc go przerobić aby działał bezbłędnie dla nas.

Pliki importowac przez DKZ używając opcji Import All. To chyba oczywiste wink.gif

K_Patch 0.1_PL.rar

Lisek
zaraz zassam i sprawdze jak sie ma sprawa
kornelito1990
mi to nie pomoglo.dalej zamiast polskich znakow sa przerwy / czyzbym zle wgral ? biggrin.gif po zaiportowaniu trzeba zapisac te pliki ?
QUOTE(kornelito1990 @ Nov 2 2006, 00:30:32) [snapback]95463[/snapback]

mi to nie pomoglo.dalej zamiast polskich znakow sa przerwy / czyzbym zle wgral ? biggrin.gif po zaiportowaniu trzeba zapisac te pliki ?

Oczywiście, najlepiej pod inną nazwą i podmienić. Najlepiej wrzucać to na czysty p_text
evolution
dziala dziekuje ci alterze wszyskie literki są teraz tylko x2.gif x2.gif x2.gif square.gif i odrazu triangle.gif i gooool
Teofilowiak1908
po zainstalowaniu tego dodatku pes 6 wywalal mi do windowsa za kazdym razem przy probie wczytania ligi badz przy zaczynaniu jej od nowa mad.gif
U mnie działa, u kolegi działa.... nie trudno się domyśleć dlaczego u ciebie nie działa.
Lisek
U mnie wszystko działa ok, fajny patch.
SyNowizna
QUOTE(Lisek @ Nov 2 2006, 07:43:23) [snapback]95494[/snapback]

U mnie wszystko działa ok, fajny patch.

u mnie lipa, a wgralem na czystego PES'a dry.gif
QUOTE(SyNowizna @ Nov 2 2006, 18:59:50) [snapback]95536[/snapback]

u mnie lipa, a wgralem na czystego PES'a dry.gif

Wgrałes przez DKZ 0.92 B, pliki z katalogu 0_text do pliku 0_text.afs, a pliki z katalogu p_text do pliku p_text.afs? Na konic trzeba zapisać oba pliki z nowymi nazwami i podnienić ze starymi. Pozostaje jeszcze OF do skopiowania. Jeśli tak zrobisz musi działać.
Teofilowiak1908
zrobilem tak i wywalalo mnie do windowsa
.:KUNA:.
A jak dam tego of to bedą polskie napisy??
kędzior
igor nieznam się kompletnie na tym programie zawsze takie rzeczy robił moj brat ale teraz chce sie za to wziasc sam pomozesz mi niewiem kompletnie co robic i jak wgrywac te patche mam program dkz studio i co dalej ?
Stary ja nie mam jeszcze pesa, tylko musze sie upewnic. wink.gif biggrin.gif
kędzior
a czy jest ktos kto jest mi to w stanie wytłumaczyć ? ?
Dominoz
co dodaje ten patch?
Mooner
to!
Jerry
Czy mogl by mi ktos laskawy wytlumaczyc jak wgrac tego patcha? krok po kroku
Chce uruchomic patcha ale nie ma w nim plikow *dkz? i nie wiem jak to zrobic
i co znaczy ze mam wrzucac na czysty p_text?

please help me
Mooner
QUOTE(Jerry @ Nov 4 2006, 20:43:59) [snapback]95871[/snapback]
i co znaczy ze mam wrzucac na czysty p_text?

tzn że masz to wrzucić na czysty, jeszcze nie patchowany plik p_text, który znajduje się w katalogu z grą w folderze dat, jeśli nic nie patchowałes tzn. że masz czystego... wink.gif
a więc tak:
1.ściągasz, wypakowujesz i instalujesz DKZ studio
sciągasz, wypakowujesz K_Patch 0.1_PL
włączasz DKZ studio
klikasz kolejno w: file>open file i szukasz pliku O_text w folserze dat w katalogu z grą
klikasz w edit>import>import all files
szukasz folderu z plikami O_text z K_Patch 0.1_PL
nastpepnie naciskasz ctrl+s (zapis) o zapisujesz pod np. nazwa o_text1
wychodzisz z programu
wchodzisz w folder dat i kasujesz O_text a O_text1 zmieniasz na poprawne O_text
to samo z p_text

mam nadzieje ze sie nie mylłem
Jerry
Nie myliles sie smile.gif
dzieki za pomoc

Ale czy ten patch dodaje tylko pilki i buty? bo cos mi sie wydaje ze powinienem miec poprawne nazwy klubow a nie mam sad.gif liga niemiecka calkiem sie posypala nawet nie ma smiesznych nazw wymyslonych przez konami tylko team A, taeam B itd. cos zle zrobilem?
Mooner
aha, jeszcze skopiuj option fila do folderu z save'ami znajdukje sie w mioch dokumentach/konami/save/folder
a jednak.. tongue.gif zapomniałęm;]
takie rzeczy jako maniak pesa powinieneś wiedzieć kolego
Witam,
wyszla juz poprawka do tego patcha( jest to sam plik 0-text) czy zmieni cos on w polskiej wersji??
Jerry
sad.gif wszystko zrobilem jak pisales podmienilem wszystko i kiedy chce wlaczyc lige to wywala mnie do windowsa czym to moze byc spowodowane?
probowalem robic to 2 raz a i tak nie dziala sad.gif no i patchowalem na czystym 0_text
Mooner napisał czytelnie jak aplikować patcha, nie wiem czemu macie problemy...

Update 0.2 można bezproblemowo wrzucać na wersje 0.1 PL, jedynie co zalecam to przerobiony OF:

PES6_K_Patch_1.2_update-OF.rar

Dodaje on flagi, murawy i coś jeszcze.
Czyli ten plik 0 text nic w polskiej wersji nie zmieni??(literki)
Nie, ale OF pieprzy nazwy klubów i lig {jak dla mnie}.
ten of co teraz zapodales to wszystko jest ok (daj screena z wyboru druzyn)I co sam of daje(sa jakies zmiany co do ofa czesci 1??)
Jerry
QUOTE(alter @ Nov 5 2006, 18:33:00) [snapback]96055[/snapback]

Mooner napisał czytelnie jak aplikować patcha, nie wiem czemu macie problemy...

Update 0.2 można bezproblemowo wrzucać na wersje 0.1 PL, jedynie co zalecam to przerobiony OF:

PES6_K_Patch_1.2_update-OF.rar

Dodaje on flagi, murawy i coś jeszcze.

Ja tez nie wiem w czym jest problem problem
mam Dkz Studio 0.92b
podmieniam odpowienie pliki p_text do p_text a 0_text do 0_text zapisuje pod inna nazwa potem usuwam stare i zmieniam nazwy podmienionych
kopiuje OF
i gdy chce wlaczyc lige wywala mnie do windowsa
ale pilki i buty sa

Wszytko w jednej paczce, i w pliku dkz.

================================================== ==========

Update 0.2

What updated
- Supporters flag - >95% including new teams.
- updated stadium - sapporo, old-traford
- updated kits - austalia,holand
- PES4 high resolution crowds included
- option - Milanista90 option based. Modified.

First patch with 0.1 then apply this 0.2.
0.2 only 0_text.afs patch.

IPB Image
wyszly kolejne uptade y tez jest zrobisz na wersje polska(a ty przerabiasz to na wersje polska czyli sa bledy jezykowe czy a akurat te pliki co podmieniasz nie maja bledow?)

Nie wiem czy nowe update'y aktualizują plik e_text czyli w naszym wypadku p_text, ale nie będe juz przerabiał tego patcha, gdyż wyjdzie nowy lepszy SUPERPATCH do PES6, nie wiem kiedy, ale będę czekał.

PES6 mam w wersji europejskiej czyli z błędną lokalizacją, więc taki tez jest w tym patchu.
Fiszi
witam,po zainstalowaniu patcha K_Patch 0[1].1_PL wyswietlaja mi sie na bialo nazwiska wlasnych pilkarzy podczas posiadania pilki, moze to glupie pytanie ale mozna to wylaczyc, jesli tak to jak??
Takie coś wyłącza się gdy wybierasz na której stronie ma być pad. Przejdz strzałkami na prawo i zmień w Wyśw. kursona na #1.
Czy ten patch dodaje stroje??( a jesli sa jak je wylaczyc?)
Dodaje do Kitservera, chyba wiesz jak wyłączyć.
Ale mi chodzi czy of dodaje i czy stroje sie beda powieleac?
w Ofie chyba są poprawione stroje, ale nie zauważyłem zeby się powielały.
Szaek
Elo
Alter mógłbyś mi powiedziec jak usunąć poprzedniego bootpacka bo chce zainstalować nowego?

Po prostu wgrywasz nowy, bądz oryginalny. Ale ten patch zmieniał nazwy butów w edit mode, wiec pliki str też wypadałoby usunąć ale nie wszytkie, bo w 1 jest nazwa Bundesliga.
A zna ktos jakiegos of bez strojow dobrego pod ks?
Szaek
;( mam zainstalowanego po jakim mi wywala jakis blad po hiszpańsku hilfe
Andzi
QUOTE(alter @ Nov 1 2006, 20:42:02) [snapback]95458[/snapback]

Witam.

Dziś wyszedł patch K_Patch 0.1 ale pliki nie do konca pasują do pliku p_text.asf i zmienia on troszkę 'polskiego' na angielski, i głownie usuwa polskie literki. Postanowiłem więc go przerobić aby działał bezbłędnie dla nas.

Pliki importowac przez DKZ używając opcji Import All. To chyba oczywiste wink.gif

K_Patch 0.1_PL.rar

Moze ktos to wrzucic na inny serwer, bo plik został juz usuniety ohmy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.