Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ustawienia, Taktyki W Reprezentacji Polskiej.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Ujmeny
Witam,

Czy ktoś z was może mi zaproponować optymalne jego zdaniem ustawienie składu i formacji naszej reprezentacji?
Dzisiaj zainstalowałem grę na moim komputerze. Rozpocząłem turniej narodów na normalnym poziomie. Mam tragiczny bilans meczów 1Z, 4P, 3R. Chce to poprawić, ale brak mi [pomysłów na optymalne ustawienie drużyny.

Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Ramzik
W PES 6 nie gra się taktyką tylko umiejętnościami graczy smile.gif, ale dla formalności smile.gif :

Ja gram Polską reprezentacją ligę światową i gram taktyką 3-5-2. Trzej obrońcy środkowi (w tym jeden cofnięty), na kole na środku boiska 3 pomocników (DP, PŚ, PŚ), oraz po bokach skrzydłowi (bardzo blisko linii bocznej boiska i trochę wysunięci). No i oczywiście dwóch napastników. smile.gif

Ogród
ja gram 4-4-2
Polecam Krzynówka do wykonywania wolnych i do strzałów z dystatnu w których jest dobry.Mi udało się strzelić właśnie Krzynówkiem bombę z 30 metrów i to samej Portugalii
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.