Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
ChaoS
Witam.

Na wstepie chcialbym napisac ze od wielu lat gralem we wszystkie serie fify.
Teraz jednak postanowilem sprobowac czegos nowego. Tym czyms jest oczywiscie PES serii 6.

Poniewaz nie jestem zadnym progamerem ani tez gosciem ktory namietnie napiera w gry. Chcialbym aby ktos kumaty opisal mi podstawy PES 6 ( czy tez link, faq - obojetnie ). Chodzi dokladnie o znaczenie taktyk, zwody, sposob na wygrywanie i .... sam nie wiem.

Przed rozpaczeciem zawsze dobrze jest wysluchac czyjejs rady prawda ? smile.gif

Moja gra na dzien dzisiejszy opiera sie na obronie. Gram na poziomie "normalny". Ciezkosci mam z przeprowadzeniem ataku smile.gif
Nie moge przeprowadzic skladnej akcji ktora zakonczona byla by strzalem na bramke.

P.S moje ustawienia klawy

IPB Image

Pozdrawiam.
1. Graj na największym poziomie. Tylko na nim nauczysz sie grać.
2. Nie ma zdanych idealnych taktyk czy coś, wszystko zależne jest od drużyny którą grasz. Graj nią długo a będziesz wiedział gdzie kogo ustawiać i czy dać mu strzałkę do przodu czy do tyłu żeby ładnie wbiegał.
3. Zwody - http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=5459&hl=

To tyle. Nie ma większej satysfakcji niż bramka początkującego strzelona na najwyższym poziomie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.