Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wisla Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
scorpio2x
Mozna wiedziec ktory to wypuscil option file i kit dla Wisly?

Moze tyko u mnie jest cos nie tak (w co watpie) ale jesli juz cos sie robi to powinno dobrze...

Stroje sa zwalone - kolnierzyki i tyl plecow( jakbym wiedzial jak to poprawic to bym to zrobil), nowe stroje Spark'a maja ten sam powielony blad.
Po drugie jak mozna nie dokonczyc statsow dla zawodnikow?!
Frankowski ma na ten przyklad condition 1 i inne w tej sekcji tez... zastanawialem sie dlaczego caly czas sie potyka :idea:

Niestety w edit mode sa calkiem inni zawodnicy, wiec nie mozna sie do nich "dobrac"

P.S.
Moze ktos jest chetny do zrobienia Cracovii? Swieta wojna mile widziana hehe

Wesolych....
T-Mac
chyba kurcze cos zle poinstalowales tongue.gif
bo franek ma kondycje na 6

zeby kolnierze byly dobre trza wrzucic za pomoca afsexplorer plik param_dat
znajdziesz go w packu wisly w packu ze strojami jaki ostatni byl wydany na IO oraz tu na forum

ps. ja zrobilem i wypuscielm tego patcha
A co ????
scorpio2x
Hmmmm

ogolnie to nie instalowalem...tylko przegralem plik option file do katalogu

czyzby "my bad" ?

a kolnierzyki...to nie ma wlasnie tego pliczku w patchu Wisly (sciagnalem go drugi raz)... wkaz go no to palcem wink.gif gdzie jest jesli mozesz

dzieki za odp..
Visi0n
mògł by ktoś przerobić seva z olemix 1.5 tego gdzie wszystko jest ukryte na skład wisły ?
bartos
Ja mam u siebie na kompie ze gram se (L)egią i wisłą . Ja sam dorobiłem piłkarrzykow a kitsy z pespc-files.com Legii sciaglem i za pomoca kitservera zainstalowalem . Moge to wrzucic na stronke jak bedzie ktos chetny. Wisłe mam bo sobie ściągłem a LEGIE dorobiłem . biggrin.gif
Pozdro
traf_fic
bartos : a masz może herb Legii :?: :wink:
Grom99
No wlasnie jesli chodzi o herby to mam pytanko co musze zrobic zeby miec dobre herby wszystkich druzyn bo mam tylko reprezentacji i troche druzyn klubowych i to tak glupio wyglada!!! Co mam zainstalowac jakie pliki i skad??? Prosze o mala pomoc!!!
Damianq
Mam taka prosbe czy ktos moglby mi podac skad mam tego patcha zassac;]
ZOMO
przylaczam sie do pytania grom-a 99. jak wrzucac herby?? jestem w tym zielony. prosze o szybka pomoc i nie bluzganie. pozdro for all :]
mermi
Cytat
przylaczam sie do pytania grom-a 99. jak wrzucac herby?? jestem w tym zielony. prosze o szybka pomoc i nie bluzganie. pozdro for all :]

Uzyj np EditPES4OptionFile v0.81. Ladujesz pliczek a potem w edycji klubu wybierasz go jako herb i po sprawie
ZOMO
dzieki mermi za wskazowke. Ale nie bardzo wiem jak to wgrac. prubuje ale nic. nie znam sie bardzo na patchah. jakby ktos mogl pomoc, bylbym wdzieczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.