Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poziom Trudnosci W Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
gaca
Witam wie ktoś ile jest poziomów trudności w PES 6 bo po nieodblokowaniu Pes-Shop w pes6 poziomy sa takie BEGINNER .AMATEUR .REGURAL .PROFESSIONAL .TOP PLAYER czy jak sie odblokuje Pes-Shop to czy przybędzie dodatkowy poziom trudności jak to było w PES5 czy nie jeśli można proszę o odpowiedz .
NipponJapanBoy
QUOTE(gaca @ Oct 29 2006, 11:52:08) [snapback]94989[/snapback]
Witam wie ktoś ile jest poziomów trudności w PES 6 bo po nieodblokowaniu Pes-Shop w pes6 poziomy sa takie BEGINNER .AMATEUR .REGURAL .PROFESSIONAL .TOP PLAYER czy jak sie odblokuje Pes-Shop to czy przybędzie dodatkowy poziom trudności jak to było w PES5 czy nie jeśli można proszę o odpowiedz .

Tak...jest kolejny z tego co widzialem...
karoll3
no własnie wszystko jest pięknie w PS6 tylko zrąbali najważniejsze jest tylko 5 poziomów trudnosci przy czym na tym najwyższym piątym gra jest banalna. W pes shop nie ma kolejnego poziomu gry.
•volvo
Powinni zrobic 6 poziom trudnosci i nazwac go Karoll3 ...
karoll3
QUOTE(•volvo @ Nov 2 2006, 15:41:23) [snapback]95526[/snapback]

Powinni zrobic 6 poziom trudnosci i nazwac go Karoll3 ...

a twoim zdaniem gra jest trudna? w ps 5 trzeba było sie zdecydowanie bardziej nameczyc aby strzelic gole , a w ps6 robisz co chcesz.
•volvo
Wszystko jest kwestia tego jak sie gra. W kazdej pilce KONAMI jest mnostwo latwych sposobow na strzelenie bramki (takze w PES5 jest ich w cholere) ale jak sie chce zagrac cos ambitniejszego i do tego czyms innym niz Barca to wcale gra nie jest za latwa. Jakiego by nie zrobili poziomu trudnosci to i tak po paru meczach bedzie za latwo bo to tylko komp. Chcesz pokazac klase to wbijaj online a nie placz ze PC gra za latwo wink.gif
Bo0os
to ja ledwo w demku na trzecim(albo czwartym) poziomie wygrywam, a wy pieprzycie ze gra za łatwa smile.gif
mihalo
łatwo strzelić gola ale także łatwo stracić bo COM rónie często strzela z główki i nie zwykł marnować sam na sam smile.gif

Ja jeszcze wszystkich nie ogrywam więc nie narzekam.
Hayalet
nom łatwo wpada dosyć jak zbiegasz do linii tak na granicy końca pola karnego, wsteka, góra i po długim słupku srut. Mnie wnerwia ze 1 mecz wygram 5:0 (ostatnio z Realem), a drugi jestem w stanie wygrywać 2:0 i zremisować na 2:2 (i to z ciotami) dziwnie sie gra, tak drętwo. Dlatego jak najbardziej uważam, że poziomy są dobre choć jak strzelić nie umiesz to czy poziom numer 3 czy 5 - zadnej roznicy ino łatwiej sie przedostaniesz pod bramke, ale rezultat taki sam niestety.
Ramzik
ja tam gram na czempionie i idzie dosyć łatwo grając polską reprezentacją, choć zdarza mi się przegrana ze słabym zespołem (np. 0:1 z Łotwą), a wygrana z dość mocnym (6:0 z Chorwacją). dry.gif
milanista
Brakuje mi w tym pesie 6 gwiazdki... Ogólnie PES5 był znacznie trudniejszy od 6, tutaj mając w składzie jakiegoś bardzo szybkiego zawodnika z dobrym dryblingiem można banalnie łatwo objeżdżać obronę rywali, przechadzając się swobodnie w polu karnym, nawet na 5 gwiazdce... Powinni to zmienić w pes2008 bo to nie jest raczej realistyczne :/
neoronaldo7
Mi sie wydaje że PES 5 jest trudniejszy od 6.Łatwiej jest dojść pod bramke
Ogród
Jak grałem w pes4 to wygrywałem nawet 6-0(i to nie z byle kim) o czym w pes6 mogę sobie pomarzyć
Ramzik
Cytat(neoronaldo7 @ Jul 10 2007, 10:24:04) [snapback]162018[/snapback]
Mi sie wydaje że PES 5 jest trudniejszy od 6.Łatwiej jest dojść pod bramke

Może i PES 5 jest trudniejszy od PES 6, ale minimalnie ;] Moim zdaniem w obie części gra się podobnie. Jedyna kolosalna zmiana to rzuty wolne. W piątej odsłonie cyklu bramka z rzutu wolnego z dość bliskiej odległości padała mniej więcej co drugi strzał. Z tego co pamiętam, do tej pory udało mi się strzelić z rzutu wolnego bramkę w PES 6 chyba 5 razy (nie licząc treningów oczywiście). smile.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.