Witam wie ktoś ile jest poziomów trudności w PES 6 bo po nieodblokowaniu Pes-Shop w pes6 poziomy sa takie BEGINNER .AMATEUR .REGURAL .PROFESSIONAL .TOP PLAYER czy jak sie odblokuje Pes-Shop to czy przybędzie dodatkowy poziom trudności jak to było w PES5 czy nie jeśli można proszę o odpowiedz .
NipponJapanBoy
Oct 29 2006, 09:16
QUOTE(gaca @ Oct 29 2006, 11:52:08) [snapback]94989[/snapback]
Witam wie ktoś ile jest poziomów trudności w PES 6 bo po nieodblokowaniu Pes-Shop w pes6 poziomy sa takie BEGINNER .AMATEUR .REGURAL .PROFESSIONAL .TOP PLAYER czy jak sie odblokuje Pes-Shop to czy przybędzie dodatkowy poziom trudności jak to było w PES5 czy nie jeśli można proszę o odpowiedz .
Tak...jest kolejny z tego co widzialem...
karoll3
Nov 2 2006, 11:57
no własnie wszystko jest pięknie w PS6 tylko zrąbali najważniejsze jest tylko 5 poziomów trudnosci przy czym na tym najwyższym piątym gra jest banalna. W pes shop nie ma kolejnego poziomu gry.
Powinni zrobic 6 poziom trudnosci i nazwac go Karoll3 ...
karoll3
Nov 2 2006, 13:43
QUOTE(•volvo @ Nov 2 2006, 15:41:23) [snapback]95526[/snapback]
Powinni zrobic 6 poziom trudnosci i nazwac go Karoll3 ...
a twoim zdaniem gra jest trudna? w ps 5 trzeba było sie zdecydowanie bardziej nameczyc aby strzelic gole , a w ps6 robisz co chcesz.
Wszystko jest kwestia tego jak sie gra. W kazdej pilce KONAMI jest mnostwo latwych sposobow na strzelenie bramki (takze w PES5 jest ich w cholere) ale jak sie chce zagrac cos ambitniejszego i do tego czyms innym niz Barca to wcale gra nie jest za latwa. Jakiego by nie zrobili poziomu trudnosci to i tak po paru meczach bedzie za latwo bo to tylko komp. Chcesz pokazac klase to wbijaj online a nie placz ze PC gra za latwo
to ja ledwo w demku na trzecim(albo czwartym) poziomie wygrywam, a wy pieprzycie ze gra za łatwa
łatwo strzelić gola ale także łatwo stracić bo COM rónie często strzela z główki i nie zwykł marnować sam na sam

Ja jeszcze wszystkich nie ogrywam więc nie narzekam.
Hayalet
Nov 2 2006, 18:01
nom łatwo wpada dosyć jak zbiegasz do linii tak na granicy końca pola karnego, wsteka, góra i po długim słupku srut. Mnie wnerwia ze 1 mecz wygram 5:0 (ostatnio z Realem), a drugi jestem w stanie wygrywać 2:0 i zremisować na 2:2 (i to z ciotami) dziwnie sie gra, tak drętwo. Dlatego jak najbardziej uważam, że poziomy są dobre choć jak strzelić nie umiesz to czy poziom numer 3 czy 5 - zadnej roznicy ino łatwiej sie przedostaniesz pod bramke, ale rezultat taki sam niestety.
ja tam gram na czempionie i idzie dosyć łatwo grając polską reprezentacją, choć zdarza mi się przegrana ze słabym zespołem (np. 0:1 z Łotwą), a wygrana z dość mocnym (6:0 z Chorwacją).
milanista
Jul 9 2007, 22:45
Brakuje mi w tym pesie 6 gwiazdki... Ogólnie PES5 był znacznie trudniejszy od 6, tutaj mając w składzie jakiegoś bardzo szybkiego zawodnika z dobrym dryblingiem można banalnie łatwo objeżdżać obronę rywali, przechadzając się swobodnie w polu karnym, nawet na 5 gwiazdce... Powinni to zmienić w pes2008 bo to nie jest raczej realistyczne :/
neoronaldo7
Jul 10 2007, 09:20
Mi sie wydaje że PES 5 jest trudniejszy od 6.Łatwiej jest dojść pod bramke
Jak grałem w pes4 to wygrywałem nawet 6-0(i to nie z byle kim) o czym w pes6 mogę sobie pomarzyć
Ramzik
Jul 12 2007, 07:15
Cytat(neoronaldo7 @ Jul 10 2007, 10:24:04) [snapback]162018[/snapback]
Mi sie wydaje że PES 5 jest trudniejszy od 6.Łatwiej jest dojść pod bramke
Może i PES 5 jest trudniejszy od PES 6, ale minimalnie ;] Moim zdaniem w obie części gra się podobnie. Jedyna kolosalna zmiana to rzuty wolne. W piątej odsłonie cyklu bramka z rzutu wolnego z dość bliskiej odległości padała mniej więcej co drugi strzał. Z tego co pamiętam, do tej pory udało mi się strzelić z rzutu wolnego bramkę w PES 6 chyba 5 razy (nie licząc treningów oczywiście).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.