misiek1899
Oct 29 2006, 07:16
Jest juz kitserver do PES6? Al chodzi mi o kitserver z faceserverem i hairserverem.Najlepiej jak by było jeszcze stadium server i ballserver.MAcie juz moze taki ??
P.S.Twarze z PES5 będa pasowac do 6?
Riki101
Oct 29 2006, 07:26
QUOTE(misiek1899 @ Oct 29 2006, 10:17:59) [snapback]94979[/snapback]
Jest juz kitserver do PES6? Al chodzi mi o kitserver z faceserverem i hairserverem.Najlepiej jak by było jeszcze stadium server i ballserver.MAcie juz moze taki ??
Nie, nie ma (jak narazie) takiego kitservera jakby wyszedł to byłoby o tym napisane na stronie głównej
P.S.Tak
misiek1899
Oct 29 2006, 08:23
Szkoda że jeszcze nie ma

Bo niektóre twarze w PES6 mnie dobijają

Jak tylko wyjdzie kitserver to zacznie sie zabawa

Dobrze ze twarze z PES5 beda pasowac bo jest ich mnóstwo...
Mooner
Oct 29 2006, 08:34
QUOTE(misiek1899 @ Oct 29 2006, 10:24:16) [snapback]94994[/snapback]
Szkoda że jeszcze nie ma

Bo niektóre twarze w PES6 mnie dobijają

Jak tylko wyjdzie kitserver to zacznie sie zabawa

Dobrze ze twarze z PES5 beda pasowac bo jest ich mnóstwo...
wg mnie twarze sa troche lepszej jakości (ale nie podobne), są bardziej wg mnie.. gładkie... nie jestem pewien i nie chce nikogo wprowadzać w błąd ale to moje wrażenia...
być może patchmakerzy będą mogli wykorzystać większe możliwości 6 od 5..
Kriss91
Oct 29 2006, 14:59
QUOTE(misiek1899 @ Oct 29 2006, 09:17:59) [snapback]94979[/snapback]
Człowieku wyluzuj. Dobrze by było gdyby był na razie sam stabilny kitserver z możliwością wgrania strojów. Gdzieś czytałem, że Juce pracuje nad tym, aby dopasować kod kitserver'a z PESa 5 na 6. Ale oczywiście mogą być to tylko plotki.
misiek1899
Oct 29 2006, 15:17
W serwisie www.pro-evo.pl jest do scągniecia kitserver do PES6.Sam kitserver bez twarzy itp ale przynajmniej stroje mozna wgrac.....Ten kitserver to chyba 6.0.1.
P.S.Skad sciagne paczke najnowszych stroi ? Szczególnie chodzi mi o stroje Barcy z logiem UNICEF.
Właśnie ściągnąłem i wgrałem ten kitserver 6.0.1 do PES6 oraz zainstalowałem poprawionych HiRes kibiców. Tylko, że po tym zabiegu gra bardzo przyspieszyła, nie ma już tej płynności w grze, praktycznie zmienił się gameplay. Odinstalowałem kitservera i dalej to samo. Wie ktoś czego to przyczyna i jak się tego pozbyć? Trochę w kitserverze zmieniałem w lodmixerze ustawienia grafiki na Very High, ale potem odinstalowałem kitservera i dalej biegają mi po boisku jakby mieli silniki odrzutowe w tyłkach. Czy ten kitserver jest schrzaniony i pozostaje mi już tylko przeinstalowanie gry na nowo?
QUOTE(misiek1899 @ Oct 29 2006, 18:18:58) [snapback]95064[/snapback]
W serwisie www.pro-evo.pl jest do scągniecia kitserver do PES6.Sam kitserver bez twarzy itp ale przynajmniej stroje mozna wgrac.....Ten kitserver to chyba 6.0.1.
P.S.Skad sciagne paczke najnowszych stroi ? Szczególnie chodzi mi o stroje Barcy z logiem UNICEF.
Jak Ty masz org.stroje w PEsie 6 dzieki temu kit serverowi to ja jestem swiety mikołaj !!!
Powtórzę swoje pytanie. Czy jakiś ekspert PESa wie może o co chodzi z tym, że po wgraniu tego kitservera i patcha z realistyczniejszymi kibicami i po zmianie ustawień tekstur w lodmixerze na very high gra straszni przyspieszyła, zupełnie nienaturalnie. Wie ktoś jak się tego pozbyć?? Proszę o odpowiedź.
kędzior
Nov 2 2006, 17:21
Witajcie jestem tu nowy jestem fanem pesa, niestety nieznam się na tym za bardzo wystzskie patche itp zawsze wgrywał mój starszy brat nie wiem kompletnie jak posługiwać sie programem dkz studio czy jest ktos kto by mi pomógł
A ja sie zapytam czy wgrywane twarze przez kitserver da sie potem edytować w PES'ie ? (dotyczy to i PES5 i PES6)
bo jeszcze nie wgrywałem twarzy(ani do PES5 ani PES6) i nie wiem...
maciek_ssi
Nov 2 2006, 23:05
QUOTE(xsas7 @ Nov 2 2006, 20:40:50) [snapback]95569[/snapback]
A ja sie zapytam czy wgrywane twarze przez kitserver da sie potem edytować w PES'ie ? (dotyczy to i PES5 i PES6)
bo jeszcze nie wgrywałem twarzy(ani do PES5 ani PES6) i nie wiem...
Nie. Jedynie np. kolor oczu.
KubixDublin
Apr 13 2008, 08:49
Witam, posiadam już kitserver i właśnie ściągnęły mi się koszulki na sezon 07/08.. Tylko nie wiem jak je wgrać, proszę o pomoc.
Pozdro
ja takze przychylil bym sie do prosby
jak sie wgrywa koszulki pilki itd. kitserverem ?????????????????
perONE
Apr 13 2008, 19:52
KubixDublin
Apr 13 2008, 21:41
Cytat(perONE @ Apr 13 2008, 19:56:25)

perONE a mogłbys wrzucic jak sie stadiony wkleja?? Ja wiem i mi nie chodzą :/ Tylko żeby się upewnić że robie szystko dobrze z góry dziekuje
pozdro
BadNewz
Apr 13 2008, 21:51
Boże... Jak robisz tak jak trzeba to powinno działać.
Wklejasz stadion w folderze (domyślnie C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/kitserver/GDB/stadiums) a w map wpisujesz numer drużyny, cudzysłowiu nazwe folderu, który wrzuciłeś np. 2,"EURO2008 - AUT - Hernst Happel, Vienna". Później zapisujesz i działa. I tyle krzyku o nic.
PS Tak się wrzuca dla konkretnej drużyny, żeby nie było trzeba szukać. Coś mi się zdaje, że można też wrzucić bez wpisywania do map, ale mogę się mylić.
KubixDublin
Apr 13 2008, 22:04
Cytat(BadNewz @ Apr 13 2008, 21:55:00)

Boże... Jak robisz tak jak trzeba to powinno działać.
Wklejasz stadion w folderze (domyślnie C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/kitserver/GDB/stadiums) a w map wpisujesz numer drużyny, cudzysłowiu nazwe folderu, który wrzuciłeś np. 2,"EURO2008 - AUT - Hernst Happel, Vienna". Później zapisujesz i działa. I tyle krzyku o nic.
PS Tak się wrzuca dla konkretnej drużyny, żeby nie było trzeba szukać. Coś mi się zdaje, że można też wrzucić bez wpisywania do map, ale mogę się mylić.
No tak ale jak sie nazywa ten plik co sie sprawdza?? Bo w map-ie pisze tak:
# Stadium Server map file
# --------------------------------------------------------------
# This config maps team number into its home stadium folder name
# Format: <team-num>,"<folder name>"
# Example: 45,"Maracana"
Takze jak sie ten plik nazywa??
BadNewz
Apr 13 2008, 22:10
I pod tym co masz właśnie wpisujesz to co Ci dałem za przykład (lekko zmieniony). Stadion zawsze jest w folderze i wpisujesz tam nazwe właśnie tego folderu ze stadionem w środku, który wrzuciłeś.
KubixDublin
Apr 13 2008, 22:15
Cytat(BadNewz @ Apr 13 2008, 22:14:15)

I pod tym co masz właśnie wpisujesz to co Ci dałem za przykład (lekko zmieniony). Stadion zawsze jest w folderze i wpisujesz tam nazwe właśnie tego folderu ze stadionem w środku, który wrzuciłeś.
sciagnalem packa stadionowego i tam mi pisze dzieki za pomoc!!
KubixDublin
Apr 14 2008, 07:05
No i lipa

Wpisalem numery stadionów do empty_map i nic! Co mam zrobić?
markiz25
Apr 14 2008, 08:51
spróbuj tym programem jest na iss stronie Player GDB Manager 1.7 sam tworzy map
KubixDublin
Apr 14 2008, 15:32
Cytat(markiz25 @ Apr 14 2008, 08:55:59)

spróbuj tym programem jest na iss stronie Player GDB Manager 1.7 sam tworzy map
Dzieki ale teraz chyba moj pes umrze:( Bo wykasowałem jakiś plik i jak wchodze w kitserver i otwieram setup to zamiast Pes6.exe mi wyskakuje jakis inny i pod tym pisze: Unknown EXE-file, this is not a valid executable of Pro Evolution Soccer 6 co mam zrobic??
Pozdro
KubixDublin
Apr 14 2008, 15:36
Cytat(KubixDublin @ Apr 14 2008, 15:36:25)

Dzieki ale teraz chyba moj pes umrze:( Bo wykasowałem jakiś plik i jak wchodze w kitserver i otwieram setup to zamiast Pes6.exe mi wyskakuje jakis inny i pod tym pisze: Unknown EXE-file, this is not a valid executable of Pro Evolution Soccer 6 co mam zrobic??
Pozdro
Czy wiecie tez moze skad moge sciagnac OF?? Bo bez tego GDM 1.7 nie pojdzie
Wydaje mi sie ze juz zalatwilem Pesa na amen:((
markiz25
Apr 14 2008, 16:31
Rózne of -y możesz ściągnąć ze strony iss albo poszukaj na forum bo nie wiem jakiego ofa miałeś i jaki patch zainstalowany
KubixDublin
Apr 14 2008, 18:41
Cytat(markiz25 @ Apr 14 2008, 16:35:38)

Rózne of -y możesz ściągnąć ze strony iss albo poszukaj na forum bo nie wiem jakiego ofa miałeś i jaki patch zainstalowany
Kurcze mam juz OFa ale jest mały problem (w sumie to wielki) otóż w pliku setup w katalogu Kitserver zamiast pes6.exe nie mam nic (chyba ten plik usunąłem) ktos by mi mogl pdeslac jak bedzie pasować? na maila
[email protected]Walcie tez na GG nr 5572424
pozdro
BadNewz
Apr 14 2008, 20:13
Cytat(KubixDublin @ Apr 14 2008, 08:09:48)

No i lipa

Wpisalem numery stadionów do empty_map i nic! Co mam zrobić?
U mnie plik nazywa się map...
Powiedz mi jeszcze gdzie Ty "szukasz" tych stadionów bo jak tam gdzie ja myśle, to nie dziwie się, że Ci nie działa

.
KubixDublin
Apr 14 2008, 21:02
Cytat(BadNewz @ Apr 14 2008, 20:17:05)

U mnie plik nazywa się map...
Powiedz mi jeszcze gdzie Ty "szukasz" tych stadionów bo jak tam gdzie ja myśle, to nie dziwie się, że Ci nie działa

.
No na forum pesleague i na rapidshare.. a masz jakiś link do stadionów które działają?? chodzi mi jedynie o stadiony polskiej ligi
Pozdro
BadNewz
Apr 14 2008, 21:11
Cytat(KubixDublin @ Apr 14 2008, 22:06:09)

No na forum pesleague i na rapidshare.. a masz jakiś link do stadionów które działają?? chodzi mi jedynie o stadiony polskiej ligi
Pozdro

Chodzi mi o to jak szukasz ich w grze...
PS napisałem do Ciebie na gg...
KubixDublin
Apr 15 2008, 08:03
Cytat(BadNewz @ Apr 14 2008, 21:15:39)

Chodzi mi o to jak szukasz ich w grze...
PS napisałem do Ciebie na gg...
Nie chodzi juz o to bo usunalem plik wazny i nie moge zainstalowac kitservera!!
http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=715 - KitServer
http://isspl.fifatainment.net/download/ind...6/stadiums/POL/ - polskie stadiony do PES6
W folderze z grą rozpakowujesz KitServera, później rozpakowane stadiony wrzucasz do folderu GDB/stadiums
Przedstawione jest to tutaj:
http://issonline.pl/tutoriale.php?cmd=poka...735&kat=art
KubixDublin
Apr 15 2008, 15:05
Cytat(Bakel @ Apr 15 2008, 11:33:54)

http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=715 - KitServer
http://isspl.fifatainment.net/download/ind...6/stadiums/POL/ - polskie stadiony do PES6
W folderze z grą rozpakowujesz KitServera, później rozpakowane stadiony wrzucasz do folderu GDB/stadiums
Przedstawione jest to tutaj:
http://issonline.pl/tutoriale.php?cmd=poka...735&kat=art Chodzi o to ze musze najpierw przeinstalowac najpierw gre potem bede dzialal dzieki za pomoc wszystkim!!
pozdro
marcin_p
Apr 16 2008, 16:33
a jak nadal nie bedziesz widziec w grze tych stadionow, ktore wgrales to sproboj np zagrac mecz towarzyski i przy wyborze stroi nacisniej klawisz "Page Down" i jesli ci sie zmienie na stadiiony to zmieniaj je klaiwszami 9 i 0(chyba). Ja gramm w 2008 wiec dokladnie nie pamietam
KubixDublin
Apr 19 2008, 22:10
Cytat(marcinpiast11 @ Apr 16 2008, 16:37:00)

a jak nadal nie bedziesz widziec w grze tych stadionow, ktore wgrales to sproboj np zagrac mecz towarzyski i przy wyborze stroi nacisniej klawisz "Page Down" i jesli ci sie zmienie na stadiiony to zmieniaj je klaiwszami 9 i 0(chyba). Ja gramm w 2008 wiec dokladnie nie pamietam
No to tak sproboje
KubixDublin
Apr 20 2008, 10:17
No teraz mam troche inny problem, otóż wgrałem stadiony, stroje, składy itd wszystko działa tylko w grze wogole nie ma dzwieku.. jest tylko komentarz borek&kolton aha co do komentarza jest pomieszany co mam zrobic eby byl dzwiek?? z gory dzieki za pomoc
pozdro
KubixDublin
Apr 20 2008, 14:55
Aha sluchajcie podajcie jakiegos linka do strojow do OE na ten sezon?? Bardzo bym prosil, z gory dzieki
pozdro
P.S: Dźwięk chodzi <jupi>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.