Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 - Co Nie Działa, A Powinno
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
VooDoo31
Witam

Od paru godzin jestem szczęśliwym posidaczem PES6. Widać, że chlopaki z Konami się przyłożyli, bo zmiany są zauważalne, szczególnie rzuca się w oczy obecność polskiej wersji językowej. Natomiast nie ustrzeżono się także błędów. Jako użytkownika monitora typu WideScreen szczególnie interesowało mnie, czy nowa wersja mojej ulubionej piłeczki będzie posiadała wsparcie dla rozdzielczości 1440x900. Bardzo się ucieszyłem, kiedy po wejściu w ustawienia, pojawiła się upragniona rozdzielczość, niestety okazało się, że jest ona "martwa". Po odpaleniu, gra automatycznie przechodzi do trybu 640x480 i nici z poszerzonego przeglądu pola. Jeszcze bardziej denerwuje błąd w konfiguracji sterowania. Za Chiny Ludowe nie można podporządkować żadnej funkcji pod SPACJĘ. W każdej z kolejnych odsłon PESa taka możliwość była i grając na klawiaturze, było to bardzo wygodne. Teraz możemy o tym zapomnieć. Być może któryś z bardziej biegłych niż ja fanów serii znajdzie rozwiązanie dla tych przykrych niedoróbek? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
herus
albo nie masz orginala albo pewnie nie posiadasz tak zwanego cracka tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.