Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6-sterowanie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
wagras
Mam pytanie wlasnie sciagnelem nowego PESa i niemoge ustawic przyciskow tak jak bym chcial w grze mozna tylko ustawic ktory za co ma odpowiadac a zanim wejdzie sie do gry w opci setings nie moznana tam ustawic prosze o pomoc z gory thx
tomlis
QUOTE(wagras @ Oct 28 2006, 08:27:41) [snapback]94811[/snapback]

Mam pytanie wlasnie sciagnelem nowego PESa i niemoge ustawic przyciskow tak jak bym chcial w grze mozna tylko ustawic ktory za co ma odpowiadac a zanim wejdzie sie do gry w opci setings nie moznana tam ustawic prosze o pomoc z gory thx

Własnie mam ten sam problem tzn nie moge wybrac klawiatury jako kontrolera jedynie moge pad bo takoy posiadam wiec nie moge sobie zagrac z bratem bo do wyboru jest tylko pad
Arnold
musicie ustawic pad jako player 2 a nie 1 smile.gif wtedy nie ma problemów z grą na dwóch graczy. pozdro
Luccash
QUOTE(Arnold @ Oct 28 2006, 10:57:43) [snapback]94834[/snapback]

musicie ustawic pad jako player 2 a nie 1 smile.gif wtedy nie ma problemów z grą na dwóch graczy. pozdro

A jak to zrobić ? :]

bober
ja wogole nie moge wpisywac tam klawiszy;/ jak naciskam enter to mi wychodzi a gotowe ustawienia do do bani:) wjes ktos pomoz hehe:) bede wdzieczny
bober
jzu wiem jak sie ustawia smile.gif
kocur
jak ustawic spacje jako inny przycisk ?! chcialem ustawic jako zmiane zawodnik na l1.gif a teraz nie moge
norek
QUOTE(kocur @ Oct 29 2006, 22:37:53) [snapback]95127[/snapback]

jak ustawic spacje jako inny przycisk ?! chcialem ustawic jako zmiane zawodnik na l1.gif a teraz nie moge

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=5479
kocur
wilekie dzieki biggrin.gif
THE PATRYK
bober mam wielka prosbe powiesz mi jak to zrobic jak cos to moj nr gg to 747091 albo pisz tu biggrin.gif
albin99
może mi ktoś powiedzieć jak ustawic pada zeby szło grac w pes6 bo nie wiem sad.gif
norek
QUOTE(albin99 @ Nov 1 2006, 00:04:07) [snapback]95344[/snapback]

może mi ktoś powiedzieć jak ustawic pada zeby szło grac w pes6 bo nie wiem sad.gif

l2.gif zwód
l1.gif zmiana zawodnika
r2.gif zwód
r1.gif bieg
x2.gif podanie
circle.gif wrzutka
square.gif strzał
triangle.gif podanie na dobieg
Lgóra- lewy analog do góry
Ldół- lewy analog do dołu
Lprawo- lewy analog w prawo
Llewo- lewy analog w lewo
L3- wciskamy lewy analog
Rgóra- prawy analog do góry
Rdół- prawy analog do dołu
Rprawo- prawy analog w prawo
Rlewo- prawy analog w lewo
R3- wciskamy prawy analog

IPB Image
Wydaję mi się że dosyć jasno wszystko opisałem i nie będzie problemów
z przeniesieniem powyższych ustawień na pada. Pozdrawiam.
DERMEN
bober skoro wiesz jak sie ustawia to powiedz. Bo ja jak np. chce sobie ustawic podanie na S a nie moge :/ jedyne co mi sie udalo to ustawienie podania na X a ja tak nie moge grac.
baski18
Teraz w grze sie nie ustawia tylko w pliku settings ...

Pozdro
norek
QUOTE(baski18 @ Nov 4 2006, 14:36:03) [snapback]95792[/snapback]

Teraz w grze sie nie ustawia tylko w pliku settings ...

Pozdro

...natomiast plik setting znajduje się w START/PROGRAMY/KONAMI/PRO EVOLUTION SOCCER 6/SETTINGS.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.