Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wolne W Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Rand
nie wiem czy po prostu we wczesniejszej czesci tego nie zauważyłem, ale przechodząc trening w PES 6 dowiedziałem sie, że chcąc strzelić z wolnego mocny strzał (strzałka w góre) nastepnie musze nacisnać trójkąt, zanim zawodnik kopnie piłke, możecie mi powiedziec w jakim celu?? Nie naciskając tego trójkąta zawdonik też strzeli, wiec byłbym wdzieczny za wyjasnienie ( może przez cały czas źle wykonywałem rzuty wolne:P)
Lisek
jak naciszniesz trojkat to jest inna parabola lotu i wtedy czesciej pada bramka... takie cos zapoczatkowane zostalo w winning eleven10. pozdrawiam
mejva
cześć a czy strzał + trójkąt podczas rozgrywki, a nie przy wolnym cos zmienia? gdzies pisaliscie ze to 'mlotek', ale mnie jak narazie to nie wychodzi. jesli gdzies juz o tym byla mowa to sory, ale nie znalazlem. pozdro
jestin
Cytat(mejva @ Jul 8 2007, 11:56:57) [snapback]161641[/snapback]
cześć a czy strzał + trójkąt podczas rozgrywki, a nie przy wolnym cos zmienia? gdzies pisaliscie ze to 'mlotek', ale mnie jak narazie to nie wychodzi. jesli gdzies juz o tym byla mowa to sory, ale nie znalazlem. pozdro

bo to jest młotek daj zawodnikowi w zdolnosciach specialnych gwiastke strzał z dystansu czy jakos tak to zobaczysz cool.gif .pozd
neoronaldo7
Naciśniecie trójkąta przy strzale z wolnego daje nam mocniejszy strzał.Jest to dobre przy strzałach z dalszej odległości.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.